Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק סוויפט 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סוויפט חדשה 2010 שנקנתה לפני 4 חודשים. רוב הנסיעות שלי הן קצרות ובעיר (מדי פעם כביש מהיר). האוטו עושה 1 ל-10/10.5 אפילו לא מגיע ל-1/11. האם זה הגיוני או שאני צריך לדאוג ולקחת את האוטו לבדיקה? אני בודק לפי כמה קילומטר נסעתי בכמה ליטרים ולא מסתמך רק על המחשב דרך.

שקניתי את הרכב חשבתי הוא יעשה מינימום 1 ל-13.

פורסם

אז אני אפרט יותר:

בערך 70-80 אחוז מהנסיעה זה בעיר. הרוב נסיעות קצרות, בלי מזגן. מאיץ בהדרגה ולא בהגזמה. קיצור נסיעה ממש רגועה ולא עצבנית או אגרסיבית.

פורסם

נשמע סביר. בתנאים דומים לאלה, עכולל העליות של חיפה, ה-SX4 שלי צורכת ליטר ל-9.5-10.5 ק"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...