Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפניי 8 חודשים סובארו פורסטר (מת על האוטו הזה)...

על שתי הדלתות האחוריות מודבקת מדבקה שקופה שלא ברור לי אם צריך להשאיר אותה או שהיו אמורים (או אני) להוריד אותה...

מה דעתכם?

צרפתי תמונה

090220111446_.jpg

פורסם

תשאיר, המדבקות האלה שומרות על האזור לא רע לדעתי. אני השארתי את המדבקות בתוך הרכב שלי (בפנל הדלת) עד שהן נפלו לגמרי.

פורסם

צריך לקחת בחשבון, שברגע שתוריד אותה לאחר תקופה מסויימת יהיה לך הבדלים בצבע הפח של הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חשבתי ששכחו להוריד כי לשאר הפורסטרים שאני רואה, אין את המדבקה...

אני לא נוסע במהירויות 170 וצפונה... אלא דרומה משם ... :wink:

מסכים עם "נהגת שודים" על זה שצריך לקבל החלטה לכאן או לכאן... בגלל זה שאלתי.. אם להוריד, אז עכשיו... ולא לחכות...

עדיין בדילמה

פורסם

המדבקה שקופה, לא נראה לי שהיו הבדלי צבע כמו לאחר הורדת מדבקה אטומה.

בכל מקרה, לדעתי תשאיר, העובדה שמדובר ברכב כבישטח, גם אם נסיעות השטח הן בעיקר בשבילים ולא במהירות גבוהה, המדבקה תשמור טוב יותר על הפח באזור זה מפני אבנים ושאר מזיקים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

השמש, פגעי הטבע, לא יגרמו לאותו הבלאי של הפח, ולכן יהיה הבדל, אמנם לא בולט מאוד לעין, אבל יהיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עם הזמן גם יצטבר לכלוך מסביב למדבקה. ראיתי רכבים עם מדבקות כאלו על הטמבון וחלק ממכסה המנוע (על מנת להגן מפני אבנים, חול, וכו) וכעבור כמה שנים יש להם פס שחור איפה שמדבקה נגמרת, ככה שיש סיכוי שהמדבקה הזאת תהיה עם מסגרת שחורה עוד כמה זמן (בתאכלס זה לא נורא אפשר להוריד ולשים חדשה, אבל זה לכלוך שמתערבב עם הדבק בשוליי המדבקה ולא נראה לי שזה יטיב לצבע של הרכב כשתוריד אותה ותרצה לשטוף את המסגרת הזאת...)

116i

• תוכן חדש...