Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תומכת בעברית.

ספר הוראות באנגלית קיבלתי עם המכשיר, לא הוסיף לי כלום.. אם יש לך איזה שאלה המערכת אתה יכול לנסות אולי אני אדע...

בכל מקרה היא די פשוטה אין יותר מידי מה להסתבך איתה

פורסם

עידני, איך אפשר לשים GPS במכשיר הנ"ל?

חבר רכש איביזיה עם המכשיר.

הוא אפילו הזמין אנטנה במחול ב170 שקל, לא ברור אם יש אנטנה מובנת או אין, ובכל מקרה איך להפעיל את הGPS, אשמח אם תוכל לעזור..

פורסם

אני עדיין בבירורים על העניין הזה ככה שאני אשמח אם נעדכן אחד את השני אם נמצא פיתרון.

הבעיה היא שרדיו מילנו מוציאים את האנטנה כשהם מתקינים את המערכות בסיאט (הכבל של האנטנה\מקלט מגיע בעיקרון עם המכשיר).

כשתשאלו אותם כמה עולה רק החלק הזה תקבלו תשובה לא הגיונית (לדעתי) של 1300 שקל בלי התוכנה ו1500 עם התוכנה.

המצב שלי כרגע הוא שהצלחתי לשים את התוכנה והיא עובדת מצוין (בעברית מן הסתם), אז כרגע אני מחפש בנרות אנטנה, או לפחות פרטים על סוג האנטנה שתתאים למערכת הזאת כדי שאני אדע מה להזמין מחו"ל.

קראשזון, אתה יכול לתת לי פרטים של האנטנה שהוא הזמין? והאם איתה יש לו קליטת GPS במכשיר?

תודה רבה!

ואם אתם צריכים עזרה לגבי התקנת התוכנה תשלחו לי הודעה בפרטי אני אסביר לכם הכל.

פורסם

זהו, גם אני הצלחתי לשים לו על כרטיס את התוכנה עם אמלוטור, והיא עובדת יפה מאוד רק שאין קליטת לווינים.

אני חושב שהמצב לא השתנה גם אחרי האנטנה, אני לא ראיתי את האנטנה ואני מקווה שהוא קנה את הנכונה...

פורסם

אם קיבלת מהם את התוכנה אני כמעט בטוח שקיבלת גם אנטנה

הפתרון הכי טוב בשבילך במידה והוא לא עובד זה לפנות לרדיו מילנו

פורסם

בדרך כלל ב90 אחוז ממודולי הGPS שניתקלתי כל מה שחסר זה רק אנטנה והמחיר שלה הוא בערך 7 דולר זה מחבר רגיל שווה לכם לבדוק את זה לראות איזה חיבור נמצא מאחורי המכשיר

ראיתי אנטנה כזאת בדילאקסטרים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את האנטנה..

היא מיוחדת לא תמצאו אותה בשום דרך

רדיו מילנו מנצל את העובדה שלא תוכלו למצוא אנטנה כזאת את הוא מבקש סכום של 1500 שקל בושה!!!

רועי .א.

פורסם

כן, נפתרה התעלומה! ובפחות מחצי ממה שרדיו מילנו דורשים

אם אתה צריך עזרה שלח הודעה פרטית.

(הייתי כותב פה אבל אני חושב שאסור לפרסם דברים כאלה בפורום)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל הכבוד

הבנתי שהאנטנה היא הבעיה, למרות שניסיתי מס' אנטנות ולא הלך לי

אני מעוניין להצטרף אליך לקניה צלצל אלי ל0524290543

eyal

• תוכן חדש...