Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם אתם הייתם לוקחים אוטו שנת 98' לבדיקה,

מדובר על הונדה סיוויק שנת 98', גיר אוטומט, 1.6, דגם SR.

בנוסף, איזה מכוני בדיקה יש בנתניה?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

בגדול כן, במיוחד רכב שמועד לפורענות (ובמיוחד כשמדובר על רכב שמועד לפורענות + נתניה).

מצד שני, זה גם ברור שלא יימצא רכיב אחד תקין ברכב, דו"ח הבדיקה יראה כאילו הרכב עבר הפצצה גרעינית.

אם מדובר במוכר אמין שמראה היסטוריית טיפולים עם יד נמוכה, ואתה מבין במכונאות, יודע לזהות סימני תאונה וסימני הזנחה ברכב - לדעתי חבל על בדיקה במכון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע לזהות כן,

אבל ברור שלא עד כדי מכון.

המוכר טוען שטיפל באוטו במוסך מורשה, האוטו גמע 160 אלף, ויד 3, בנוסף המוכר טוען שאמא שלו נוסעת על האוטו, ומידי פעם אחים שלו.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אם טיפל במוסך מורשה, יש קבלות וכו' וכו'. תבדוק את הכל.

כמובן שכדאי ללכת למכון בדיקה, ולו מהסיבה הפשוטה ש:

1. אתה מגלה תקלות שיש ברכב ואתה לא מודע אליהן וגם לא המוכר.

2. אתה מוריד מינימום 1000 ש"ח מהמחיר שסוכם על הרכב בגלל כל התקלות שאתה מוצא.

פורסם
לא הבנתי את התגובה שלך ^^.

הכוונה שלי היא שבמצב כזה, אני מעדיף לקחת את המכונית לבדיקה במוסך, המכיר מכוניות מהסוג הנ"ל, מאשר לקחת אותה למכון בדיקה.

פורסם

הבנאדם אמר לי גם שהוא לא עשה טיפול "גדול" לאוטו, הכוונה שהוא עדיין לא עשה טיימינג, לא עשה ראש מנוע, לא עשה טיפול גיר וכל זה.

מה אתם חושבים על זה? אומר משהו ?

פורסם
אני יודע לזהות כן,

אבל ברור שלא עד כדי מכון.

המוכר טוען שטיפל באוטו במוסך מורשה, האוטו גמע 160 אלף, ויד 3, בנוסף המוכר טוען שאמא שלו נוסעת על האוטו, ומידי פעם אחים שלו.

גם הטוב שבמכוני הבדיקה אינו מסוגל לזהות נזקים או קומבינות מסויימות .כדאי שכולם ידעו זאת .

פורסם

אם זה מה שאתה אומר :"הבנאדם אמר לי גם שהוא לא עשה טיפול "גדול" לאוטו, הכוונה שהוא עדיין לא עשה טיימינג, לא עשה ראש מנוע, לא עשה טיפול גיר וכל זה."

במקומך הייתי לקוח את הרכב לבדיקה לא כי יש בעיה ברכב אלה כנראה שלך אין מושג במכונאות .

ראש מנוע לא עושים בכלל אלה אם יש בעיה במנוע ואז זה כבר לא טיפול , כמו כן גם בגיר בסה"כ מחליפים שמן ולפעמים פילטר ( בארץ מחפפים בזה) .

טיימינג זה כבר טיפול גדול

לגבי כל זה אין לי מושג לכוונת המשורר.

פורסם

דני, תודה על התשובה,

אבל אני לא רואה בנושא שציינתי איפשהו שאני מוסכניק או אחד שמתיימר להיות.

מה שאני כן יודע, שרוב מנועי הבנזין (הונדה, מיצובישי וחבריהם) לא מחזיקים יותר מ- 250K-300K ק"מ, ואז צריך לעשות ראש מנוע ועוד כל מיני תוספות על הדרך.

אולי בשבילך ראש מנוע זה כלום, אבל במוסך זה עולה כ- 2.5K-3K אם לא יותר.

פורסם
גם הטוב שבמכוני הבדיקה אינו מסוגל לזהות נזקים או קומבינות מסויימות .כדאי שכולם ידעו זאת .

תודה על ההארה הזאת...

אני מניח שאתה עובד בקומפיוטסט שאתה מבין בנושא?

אין דבר נסתר ממכוני בדיקה אלא אם כן אתה הלכת לבדיקה שהיא מכורה מראש ואז זאת כבר בעיה.

Confidence In Motion

• תוכן חדש...