Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר- יונדאי אטוס! זה בערך האוטו הכי מכוער שראיתי איי-פעם בכביש!!! וזה מה שיפה בו...:lol:8):-P:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם כבר- יונדאי אטוס! זה בערך האוטו הכי מכוער שראיתי איי-פעם בכביש!!! וזה מה שיפה בו...:lol:8):-P:twisted:

היונדאי אטוס שהוצגה ב 98' הציגה עיצוב אמיץ אך שנוי במחלוקת והיתה מראשונות גל המיני ששוטף אותנו בימים אלו.

קצת קשה להאמין שהיא תהפוך למכונית אספנות מבוקשת; למעט העיצוב, האטוס לא הביאה בשורה גדולה, ואפילו יונדאי נסוגו מהעיצוב המקורי בשנת 01'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מפתיע אותי שכולכם שוכחים רכב שיהיה מאוד נחשק בתור רכב אספנות. אפילו היום כשיש לו עוד לא מעט לסטטוס אספנות, נמכר במחירים מעוררי יראה.

אני מדבר על הלנד קרוזר סדרה 70.

כולם, (חוץ מאלה שהצליחו להשתחרר מהאו"ם) הם שנת 98. השנה היחידה שהגיע לארץ. רק משלוח אחד!! וגם זה בטעות.

אפילו היום רכב כזה במצב טוב- יכול להימכר ב60K-70K.

מה יקרה שחמור העבודה שהחזיק ועדיין מחזיק חצי עולם על הגגון שלו יהפוך לאספנות?

בארץ יהיה לו תימחור מטורף.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם

מה הכוונה בטעות?

זהו ג'יפ נפלא והקצרים אמינים וחזקים ואין עליהם בעבירות. 60-70 אלף זה אולי מחירם של הארוכים שעברו לא מעט בחייהם, אחד קצר ומושקע יכול לעבור גם את ה 90 אלף.

פורסם
מה הכוונה בטעות?

זהו ג'יפ נפלא והקצרים אמינים וחזקים ואין עליהם בעבירות. 60-70 אלף זה אולי מחירם של הארוכים שעברו לא מעט בחייהם, אחד קצר ומושקע יכול לעבור גם את ה 90 אלף.

בטעות= הרכב לא יובא לארץ באופן סדיר. משלוח של הכלים היה אמור להגיע לארצות ערב, ובגלל סיבה לא ברורה נעצרה ועוכבה הספינה שהובילה אותו בנמל אילת. מפה לשם היבואן הצליח לשים יד על הכלים מהספינה ומכר אותם. זה לפחות "ההגדה".

כן אמרתי, לא נדיר שרכב כזה במצב טוב מינוס (אולי לא הבנת את הסימן) נמכר ב60-70 אלף. אחד במצב מצויין ומושקע ימכר בהרבה יותר.

אכן זהו רכב נפלא אמין וחזק. יצא לי לנהוג עליו באוסטרליה. דרך אגב באוסטרליה ניו-זילנד וברוב החלקים של אירופה, ליצרן יש כל כך הרבה אמון בכלי שיש אחריות על המון רכיבים כולל המנוע, עד מיליון ק"מ. זה לפחות מה שאמרו לי אנשים שדיברתי איתם שם.

בסידני אוסטרליה היה בן אדם ישראלי בשם דניאל, הוא עוזר לישראלים שמגיעים בכל הקטע של מכוניות. הבחור נוהג על לנד קרוזר 99 קצר עם טורבו, אחד היותר מושקעים שראיתי בכלל. אה כן והרכב אוטומט! יש בערך 4 כאלו בכל אוסטרליה, ואולי עוד 100 בכל העולם.

ברק.

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם

כמה מכוניות שכדי לקנות עכשיו:

אופל טיגרה!!!

דגמי הקבריולט (של רוב היצרנים)

קורסה SR למי שימצא!

דגמי אלפא BMW

מקסימה ואחיותה לג'אנר.

טויוטה קרינה.

גם ליגווארים אני צופה עתיד נחמד....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהקשר ל טויטה דגם 73 75 גם ההילקסים בדגם עד שנת 97 (4X4) הולכים ונעשים מבוקשים עדין לא נדירים לגמרי אבל יהיו כאלה שיגעו לגיל האספנות.

אבל אם כבר 4X4 בטויטה רכב החלומות שלהם הוא דווקא דגם ה 80 רכב השטח הסטנדרטי הכי טוב בעולם. יהיה לו ערך אספנות רציני, בארץ יש כ5 רכבים כאלה.

טל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם מיצובישי סיגמה יכולה להיות מבוקשת, רכב דיי נדיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בטעות= הרכב לא יובא לארץ באופן סדיר. משלוח של הכלים היה אמור להגיע לארצות ערב, ובגלל סיבה לא ברורה נעצרה ועוכבה הספינה שהובילה אותו בנמל אילת. מפה לשם היבואן הצליח לשים יד על הכלים מהספינה ומכר אותם. זה לפחות "ההגדה".

כן אמרתי, לא נדיר שרכב כזה במצב טוב מינוס (אולי לא הבנת את הסימן) נמכר ב60-70 אלף. אחד במצב מצויין ומושקע ימכר בהרבה יותר.

אכן זהו רכב נפלא אמין וחזק. יצא לי לנהוג עליו באוסטרליה. דרך אגב באוסטרליה ניו-זילנד וברוב החלקים של אירופה, ליצרן יש כל כך הרבה אמון בכלי שיש אחריות על המון רכיבים כולל המנוע, עד מיליון ק"מ. זה לפחות מה שאמרו לי אנשים שדיברתי איתם שם.

בסידני אוסטרליה היה בן אדם ישראלי בשם דניאל, הוא עוזר לישראלים שמגיעים בכל הקטע של מכוניות. הבחור נוהג על לנד קרוזר 99 קצר עם טורבו, אחד היותר מושקעים שראיתי בכלל. אה כן והרכב אוטומט! יש בערך 4 כאלו בכל אוסטרליה, ואולי עוד 100 בכל העולם.

ברק.

הלוואי שיפלו עלינו עוד טעויות כאלו. אגב יש אחד קצר לא משופר ובמצב מקורי למכירה בתחנת מכבאי האש של רמת גן.

ובענייני רכבי שטח, אני חושב שסמוראי קצר,ארוך או טנדר במצב טוב יהוו רכב אספנות לא רע בגלל האמינות ובעיקר בגלל האחזקה הזולה אל מול רכבי שטח גדולים יותר.

פורסם

אלפות מכל הדגמים.

סובארו GT.

לנצ'יה דלתה אינטגרלה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...