Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מיצובישי סיגמה יכולה להיות מבוקשת, רכב דיי נדיר.

הסיגמא היתה ניסיון מעניין של מיצובישי לחדור לשוק מכוניות הסאלון שהיה באותן שנים נתון בעלדית בידי היצרנים הגרמנים.

עד אז מכוניות הסאלון היפניות נראו כמו חיקויים דהויים של מכוניות אמריקאיות, מאחר ומרביתן אכן נימכרו בעיקר בארה"ב - הטויוטה קראון וקרסידה והניסאן לורל הן דוגמאות מצויינות.

הדגם שנמכר בחו"ל כלל טכנולוגיה ברמה גבוהה, איבזור עשיר ועיצוב נאה.

הסיגמא שנמכרה בארץ בין השנים 92'-93' צויידה במנוע V6 בנפח 3.0, גיר אוטומטי בלבד ורמת איבזור גבוהה למדי.

כמכונית, הסיגמא לא הבריקה, בצירוף תדמית עממית מידי של המותג ותמחור לא נכון גרמו לה להעלם די מהר מאולמות התצוגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל 90% מהסיירות וה BX נמכרו באמצע שנות ה80! נכון המנוע 1.9 של BX נמכר ב90 או 91 אבל הם נמכרו בכמויות קטנות יחסית! וללא ספק היא תיהיה קלאסיקה לעתיד! במיוחד ה1.9 ! אבל עדיין הייתי מכניס אותה לקטגוריית שנות ה80!

ולגבי הסיירה, הסיירה הכי חדשה שראיתי בארץ הייתה מודל 90!

סיירות יש עד שנת 93

ובארץ יש גם את הדגמים של 90-91-92-93

:-D

Only RWD

פורסם

אם כבר מדברים על מיצובישי, GT3000VR4 ראוייה לשימור.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלושת הראשונות בדירוג שלי (לכולן קשר איטלקי הדוק):

1. פיאט קופה

2. פג'ו 406 קופה

3 אלפא 156

viva italia

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני הייתי מהמר על

BMW Z1

BMW Z3

BMW 840\850

M למיניהן

אלפא 156/147 GTA עם גיר ידני

מיצובישי סיגמא עם גיר ידני (היום גיליתי שיש אחת כזו בארץ)

רודסטרים וקבריולטים למיניהן (אולי למעט רובר 216)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

חוץ מרכבי יוקרה, שום רכב בארץ לא יהיה רכב אספנות - מהסיבה הפשוטה שבניגוד לעבר, יש גריטה ותמיד אפשר לקבל 3000 שקלים תמורת הרכב.

רק רכבים יקרים שאפשר לקבל עליהם תמורה הולמת, ימשיכו להתגלגל הלאה.

פורסם

FOX BODY

אני מקווה שיחילו בעוד 4 שנים שהם יהיהו אספנות להביא אותם קצת לארץ

כרגע יש בודדות פה בארץ

רכב מדהים

וכמובן יש את שאר המכוניות על אותה משבצת שתמיד יהיו נחשקות

קאמרו פיירבירד

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
להורים שלי היו שני רנו מגאן ששתיהן ניקנו חדשות, אחת אחרי השניה. כמות התקלות במכוניות האלה היתה כל כך גדולה שפדיחה זו מילה לא מספיקה, וזה בשנתיים הראשונות. מבחינתי כדי שרנו מגאן תחשב ל"אספנות" צריך הרס של רוב אגף הזכרון במוח או שיעבור איזה מילניום

רנו מגאן וכל הצרפתיות יש להעביר לגריטה מיד אחרי הרכישה.חבל על המאמץ,מכוניות מתפרקות ללא אפשרות להרכיבן שוב.

פורסם

audi tt :twisted:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

:wave:

הימנית למחירה ב€20,000 (מנוע עם 500 כ"ס, מעצורים של פורשה 911 ועוד ועוד) דהיינו כבר הגיעה לסטטוס המיוחל. גם סטנדרטיות כבר אין כאן במצב טוב בפחות מ €6000-7000 .

השמאלית בשלבי שידרוג למנוע עם 700 כ"ס ובשביל לקחת אותה תצטרך להרוג את הבעלים. גם אלו כבר עברו את השלב שבו יכולת למצוא אותן בפרוטות.

IMGP0658.JPG

IMGP0612.JPG

IMGP0170.JPG

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...