Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש יותר מz1 אחת. לפי מה שאני זוכר יש שתיים והיו שלוש, אחת הושבתה.

יש שתיים או שלוש ואחת עברה תאונה שחורה שנת 91 אבל היא הייתה אובדן להלכה והוחזרה לכביש.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעיון זריז בתגובות אין כמעט רכב שלא מצויין כאן .

המסקנה:

כל רכב הינו פוטנציאל לאספנות בעיני המחזיק ברכב והוא זה שישמור אותו.

פורסם

פונטיאק פיירבירד

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אודי A4/6/8

אופל אומגה/ טיגרה

כל האלפות. בעיקר ה- 164, 156, 166

ב.מ.מו 3/5/7/8, Z3

ביואיק לה סייבר

הונדה אקורד, בייחוד ה- V6 עם המנוע 3.0 שמיוצר מ- 98

וולוו 940/960/850/S90/S80/S70

טויוטה קרינה, סליקה, פריוויה

יגואר. כל הדגמים.

יונדאי קופה

לקסוס LS400

לינקולן. כל הדגמים מיבוא אישי.

לאנצ'יה. כל הדגמים.

מאזדה קסדוס, MX3/5/6,

מיצובישי סיגמא, GT3000

מרצדס A/C/E/CLK/SLK/S/CL

ניסאן מקסימה, סילבייה (אלה שהגיעו מיבוא אישי)

סאב 9-5

סובארו ליאונה, SVX,

סיטרואן XM, ברלינגו (מהסיבה שהיא היתה מהפכנית בתקופת השקתה)

פולקסוואגן קוראדו, פאסאט

פונטיאק- בונוביל, גרנד פרי+ קופה.

פורד. סקורפיו, טרנזיט, טאורוס.

פורשה. כל הדגמים.

פיאט קופה

פיג'ו 406, 605.

קאדילק. דוויל, STS.

קרייזלר 300M, ויז'ן, סטרטוס.

רנו לגונה אקספרס, מגאן,

שברולט קורבט, קמארו, מונטה קרלו, לומינה, קפריס

שלומי.

פורסם

Mazda Familia Neo, אני בטוח שתיהיה אספנות (גם היום אין הרבה כאלה בעולם).

יותר מזה , אני בטוח שהיא תיהיה רכב האספנות שלי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

טוב נו, הנה ה"אספנות שלי" ייצור ב91 כמודל 92 :

אינפיניטי M30 קונברטיבל, למעשה הדגם הראשון של החברה, מבוסס על הניסאן ליאופרד אבל הגרסה הפתוחה נמכרה רק כאינפיניטי ויוצרה בארה"ב, סה"כ כ1500 חתיכות, אני כבר פירקתי 4 בפירוקיה ואני מאמין שאין יותר מ500 על הכביש בכל העולם :)

מנוע V6, הנעה אחורית, תיבה אוט' (יש בחור שעובד באוטו-זון עם קופה שהסב אותה לידנית עם מנוע של 300ZX טורבו) .

אז אני מאמין שככל שהזמן עובר הם נעלמות מהכביש יותר, אנשים מסובבים את הראש בכל מקום, הדגם שלי הוא המפואר ביותר אשר הגיע עם גלגלי כרום וסמלים זהובים, צבע שנהב פנינה.

האוטו היה לבן כולו ושלחתי את הרכב למקסיקו עם אבא שלי לעשות תיקוני פח, הוא החליט שיהיה יפה לצבוע חצי בשחור (את המושבים ריפדנו בשחור לבן)

הנה תמונה מלפני הצבע :

30299_1389495409673_1000733012_31103999_7533364_n.jpg

התמונה עם החלק השחור לא עושה טוב לאוטו, הוא מלוכלך מאוד.

IMG_7659.jpg

haters will hate

פורסם

להורים שלי היו שני רנו מגאן ששתיהן ניקנו חדשות, אחת אחרי השניה. כמות התקלות במכוניות האלה היתה כל כך גדולה שפדיחה זו מילה לא מספיקה, וזה בשנתיים הראשונות. מבחינתי כדי שרנו מגאן תחשב ל"אספנות" צריך הרס של רוב אגף הזכרון במוח או שיעבור איזה מילניום

פורסם
טוב נו, הנה ה"אספנות שלי" ייצור ב91 כמודל 92 :

אינפיניטי M30 קונברטיבל, למעשה הדגם הראשון של החברה, מבוסס על הניסאן ליאופרד אבל הגרסה הפתוחה נמכרה רק כאינפיניטי ויוצרה בארה"ב, סה"כ כ1500 חתיכות, אני כבר פירקתי 4 בפירוקיה ואני מאמין שאין יותר מ500 על הכביש בכל העולם :)

מנוע V6, הנעה אחורית, תיבה אוט' (יש בחור שעובד באוטו-זון עם קופה שהסב אותה לידנית עם מנוע של 300ZX טורבו) .

אז אני מאמין שככל שהזמן עובר הם נעלמות מהכביש יותר, אנשים מסובבים את הראש בכל מקום, הדגם שלי הוא המפואר ביותר אשר הגיע עם גלגלי כרום וסמלים זהובים, צבע שנהב פנינה.

האוטו היה לבן כולו ושלחתי את הרכב למקסיקו עם אבא שלי לעשות תיקוני פח, הוא החליט שיהיה יפה לצבוע חצי בשחור (את המושבים ריפדנו בשחור לבן)

הנה תמונה מלפני הצבע :

30299_1389495409673_1000733012_31103999_7533364_n.jpg

התמונה עם החלק השחור לא עושה טוב לאוטו, הוא מלוכלך מאוד.

רכב מעניין יש לך!

אבל מה עם תמונות של הפנים? +תא המנוע?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כל רכב, מהנעים היום על הכביש, יכול ליהיות בתום 30 שנה ממועד יצורו כרכב אספנות.

רכב אספנות לאב דווקא חיב ליהיות רכב ספורט, או רכב יוקרה.

רכב אספנות, יכול ליהיות כל רכב שלבעליו יש את הרצון לשמר אותו ולתחזק אותו לאורך זמן, כי הרכב הזה זה האהבה שלו.

כמובן שישנם המון רכבים שבגלל יחודם הם יהיו נחשקים קלאסים, מיוחדים, E190 2.3 או האיבו 2 שעוד לא 30 שנה אבל כבר סמל.

BMW E30 ועוד.

הרי, רכבים שנוצרים גם הישנים לא יוצרו ותוכננו כדי שבעוד 30 שנה מיום יצורם הם יהיו מיוחדים ונחשקים.

נכון שרכב שהביא איתו איזה יחודיות מסויימת, או איזה חידוש כמו רכבים קלאסים אחרים, אז כן יהיו לו את היחודיות והביקוש לרכב אספנות.

יש שיגידו על המולטיפלה שאיפה שהוא אני מסכים שיהיו כאלה שרכב זה יקרוץ להם בגלל המשהו הלא שגרתי והתכנון שבה.

בעתיד יתכן ודגמים VAG הראשונים בעלי TSI יהיו אספנות בגלל החידוש, ועוד ועוד.

ולכן התשובה לשאלה שבכותרת, היא :"כל רכב שהיום ניתן לראות על הכביש, יכול ליהיות בעוד 5-10-15-20...או 30 שנה הרכב יהיה הרכב אספנות הבא, תלוי אך ורק בבעלים.

אני יכול לומר שאני רוצה לשמר רכב מסויים כאספנות שאנשים ששומעים את זה צוחקים עלי בפרצוף מה אני חושב בכלל על דבר כזה

ושזה לא שווה לי, ושאמכור.

אבל שוב, אין רשימת קניות של איזה רכב יהיה אספנות ואיזה לא.

שבת שלום לכולם ושנזכה לראות עוד ועוד רכבים מעניינים נשמרים, אפילו לאנטיס/לאנסר/ סיוויק/ שרייד, סיריון, או 205 ואפילו אקורד 626 או קורולה.

עצםן הרעיון זה כבר מכובד :p

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש פטיש לרכבים מוזרים או עם פרופורציות דפוקות.

טווינגו כבר יש לי.

עכשיו חסר דייהו מאטיז ומולטיםלה בשביל האוסף הכי מוטנטי שאפשר עם רכבים משנות ה90.

אני בטוח ששלושתם ייחשבו קלאסיקות בעתיד.

• תוכן חדש...