Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי , כל ספר מתח טוב עשוי מאמת ועלילה..

עזוב את העלילה וקח את הפרטים. גם אתה ציינת אותם. עזוב שהוא מערבב הכל ביחד לסיפור יפה ומעניין.

זאת לא הנקודה. ברור שיהיו פרטים פיקטיביים.

אני לא מנסה לעשות מדן בראון הסטוריון כמובן.

אבל ברור לך שהוא לא המציא דברים אלא קרא אותם כמוני וכמוך ובכשרון טווה סביבם סיפור דמיוני.

יש דעות לפה ולשם. אף אחד לא יכול לדעת מי בדיוק היו הטמפלרים לדוגמה. הכל השערות.

יש כאלה שאומרים שהם גילו את אמריקה לפני קולומבוס, יש סיפורים על גילוי אוצרות המקדש והעברתם לאתיופיה, יש כאלה שמחברים אותם עם הבונים החופשיים ועוד ועוד.

אני בטוח שדן בראון לא המציא אותם.:wink:

בעניין שלמה המלך - התייחסתי רק לעניין המגן דוד שהעלו כאן כתמונה כאילו חבויה. זה לא חבוי - זה גלוי וידוע בגלל הערצתם לשלמה.

זה לא בגלל שהם יהודים בהכחשה:lol:.

יכול להיות שהמינוח "בונה ראשון" לא נכון (למרות שנתקלתי בו בכמה וכמה מקומות ולא רק בספרים של דן בראון) ויכול להיות שכן.

פשוט הבונים החופשיים נראים כמו כת מפחידה ומסתורית וזה לא כך במציאות. אם אני זוכר נכון היו תמונות של תנועות ידיים של אנשים מפורסמים כמו נשיאים וכו' שנראו דומים וניסו לשייך אותם לבונים החופשיים.

נו? אז נניח שהם באמת בונים חופשיים?

פורסם
יש דעות לפה ולשם. אף אחד לא יכול לדעת מי בדיוק היו הטמפלרים לדוגמה. הכל השערות.

לא נכון. לא הכול השערות, דווקא ידוע לא מעט, ובאופן אישי אני לא מוצא שום דבר מסתורי בטמפלרים.

יש כאלה שאומרים שהם גילו את אמריקה לפני קולומבוס,

סיפורי סבתא

יש סיפורים על גילוי אוצרות המקדש והעברתם לאתיופיה,

סיפורי סבתא

יש כאלה שמחברים אותם עם הבונים החופשיים ועוד ועוד.

כאן נגמרת הסבתא ונכנס דן

אני בטוח שדן בראון לא המציא אותם.:wink:

נכון מאוד, הוא פשוט חיבר ביניהם - סיפורים על אוצרות המקדש נפוצים מקדמת דנא,

בשלל חיבורים מימי הביניים. אבל כוווולם ידעו אז שאלה סיפורים, אגדות ומיתולוגיות וכו'.

הצרה היא ש(גם) כיום יש הרבה שמתקשים לעכל סיפורים שמשמעותם סמלית (אמריקנים?)

וחייבים למצוא איזו הקבלה/אחיזה למציאות בכל דבר.

לגבי גילוי אמריקה, הוויקינגים הגיעו לשם בוודאות לפני קולומבוס

(יש ממצאים עם אישור של תיארוך פחמן-14), אבל כנראה שמעולם לא הקימו שם ישוב קבע.

ואדגיש שוב: אתה יכול לקחת אוסף של פרטים שהם 100% נכונים, כל אחד ואחד מהם,

ולחבר אותם באופן מסוים כך שייווצר משהו שהוא 100% שקרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...