Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כחודשיים עשיתי טיפול ראש מנוע לרכבי, מסוג דייהו נובירה.

ביומיים האחרונים הרכב קירטע, בקושי נסע.

לקחתי אותו לאותו מוסכניק שעשה לי את הטיפול, והוא החליף לי חלק שקשור להצתה (לא זוכרת את שמו..), בעלות של 600 שח.

וחוץ מזה אמר שצריך להחליף אטם מכסה שסתומים, וזה יכול לחכות לטיפול הבא (ועל זה אמר שיקח לי 150 שח)

האם הדברים הנל לא כלולים באחריות של ראש מנוע?

כי זכור לי שטיפול ראש מנוע קשור להחלפת אטמים?

הוא אמר לי שזה לא האטם הזה, וזה לא כלול באחריות.

חוץ מזה רציתי לשאול האם הסכומים שהוא לקח/יקח גבוהים יחסית לטיפול או נורמלים.

תודה מראש:)

פורסם

לפני הכל,האם לאחר החלפת ה"חלק שקשור להצתה" הרכב נוסע בסדר?

1. לתיקון ראש מנוע אין נגיעה למע' ההצתה.אם במהלך התיקון הוא לא שבר/פגע בחלק הנ"ל אז אין לכך קשר לאחריות על התיקון.לגבי אטם מכסה שסתומים - לא החלטי.את המכסה כן מפרקים במהלך הטיפול והיה עליו לדאוג שלא תהיה משם נזילה אבל במידה וצריך להחליף את האטם בגלל שהוא גמור אז יש להוסיף את עלות האטם לתיקון.לא יודע האם מחיר של אטם כזה מגיע ל- 150 ש"ח.האטם שכן כלול במחיר החלפת ראש מנוע הוא אטם ראש המנוע("פקונג ראש" בסלנג).

2. לגבי אטם מכסה שסתומים תמתיני לתגובות נוספות,לגבי "חלק שקשור להצתה" - תכתבי איזה חלק(אולי רשום לך בקבלה על התיקון?) ואז יהיה ניתן להתייחס.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

ככל הניראה לפי מה שאת מתארת החלק שהוחלף שקשור להצתה זהו הקוייל... שממנו יוצאים 4 חוטי הצתה ומתחברים אל הפלאגים.

לגבי החלפת אטם מכסה שסתומים, אם הוא מוסכניק רציני ועובד ביסודיות הוא לא אמור להגיע למצב של נזילות דרך מכסה השסתומים כי זה חלק שניפתח שעושים ראש מנוע כך שאם צריך להחליף אטם בסגירה של המיכסה בהרכבה של ראש המנוע יש לעשות זאת ומקסימום להוסיף לחשבון.

:)
פורסם

נזילת השמן ממכסה השסתומים זו עבודה חוזרת ודאית של המוסך והוא לא אמור לגבות שקל אחד נוסף כדי לתקן זאת ואין לדחות את התיקון.

לגבי ההצתה, אין לי אפשרות להתייחס כי לא ברור איזה חלק הוחלף ומה בדיוק קרה לו שדרש את החלפתו.

פורסם

אוקיי, לאחר בירור:) החלק שהחליף לי היום נקרא סליל הצתה/קויל.

ושנית, האם אני יכולה לדרוש בעצם החלפת אטם מכסה שסתומים?

ובאיזו טענה:)

תודה רבה!

שרון

• תוכן חדש...