Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתול בן חצי שנה- סיאמי.

עד עכשיו אכל diamond pet food nutragold

מזון לגורים.

כעת ניסיתי להעביר אותו לroyal canin לגורים.

והחתול הקיא 2 דקות אחרי שאכל מהמזון החדש.

לוותר?

סיבת ההחלפה בין המזונות היא זמינות המזון באיזור מגוריי.

ירון

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תשתדל לא להחליף לחתול את המזון שלו, חתולים הם מאוד בררנים.

מכירה את התופעה באופן אישי, יש לי חתולה מבוגרת שברגע שמנסים להחליף לה את האוכל ולגוון היא פותחת בשביתת רעב, או ברע שהיא אוכלת היא מקיאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שינוי מזון בכלבים וחתולים אמור להתבצע בהדרגה, במשך שבוע תוך ערבוב של 2 סוגי המזון והעלאה מתמדת של כמות המזון החדש בכל ארוחה.

חלק מהחתולים יעברו ממזון למזון בלי בעיה ובלי תהליך הדרגתי, חלק מהחתולים (כמו החתול שלך) יותר רגישים לעניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין הרבה מה לחדש מעבר למה שכבר נאמר, רק לחזק כדי שתהיה לך עוד דעה.

אם אתה ממש רוצה להחליף לו את האוכל, נסה בהדרגה כמו שבגירה רשם, אם אין לך כח חזור לאוכל הישן. בכל מקרה לא מדובר במשהו שאמור להטריד אותך.

פורסם

יש לי חבר בעלים של חנות מזון לבעלי חיים, הוא מבין רציני בתחום ועזר גם כמה פעמים בפתרון בעיות הנוגעות למזון שגם וטרינרים התקשו בהם.

שווה להתקשר ולהתייעץ.

04-8121204

עצם הזנב - תבקש את לירון

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עוד משהו - היתה לי סיאמית שהיתה באופן קבוע אוכלת ומקיאה. היא נבדקה ולא נמצא כלום. הבדיחה במשפחה היתה שהיא כמו דוגמנית בולמית (והיא היתה רזה). היא לבסוף מתה בשיבה טובה, אחרי שנים רבות.

:turn-l:
פורסם

אפשרות נוספת שהמזון פשוט לא מתאים לה, לא כול חברה מתאימה לכול חתול/כלב, תנסה לקחת דוגמית מזון של חברה אחרת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אחרי שדברתי עם חברי מחנות החיות, האופציה הטובה ביותר היא פשוט שיטת ההדרגה כפי שבגירה רשם.

תערבב לה מהאוכל הישן עם החדש בכמויות גודלות עם הזמן עד לרוב הכמות מהאוכל החדש, תרגיל אותה לאט לאט, לסיאמים יש עיכול רגיש.

לגבי הרויאל קאנין אמר שאין בעיה איתו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
כעת ניסיתי להעביר אותו לroyal canin לגורים.

royal canin זה לא מזון לכלבים?

אם כן, אז אני חושב שאני מבין למה החתול שלך לא אהב אותו :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה רומז שהחתול בולמי? :wink:

דרך אגב, מדובר בגור אז אין שום חשש לכדורי פרווה במעיים אבל הקאות בחתולים לרוב נגרמות בגלל "פקק" של כדורי שיער שמתווספים לחתול במעיים (הוא בולע את השערות בפעולת הליקוק שהוא כל הזמן עסוק בה)..

בכל חנות חיות סבירה יש משחה מיוחדת לעניין שנותנים לחתולים פעם בשבוע והיא פותרת את הבעיה.

פורסם

הרבה יותר מכלבים.

לחתולים שלא יוצאים מהבית מומלץ לרכוש את המוצר הבא (או תואם):

e963b2c706d41fdc3fe91455329602be.jpg

• תוכן חדש...