Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 מליסינג

itaybo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג על C4 שנת 2008, עם 59000 ק"מ

ב55K ש"ח.

בטופס של סיכום התיקונים רשום כי יש תיקון פגיעה בחזית והוחלפו חלקי מרכב, תקוני פחחות וצבע מפגיעות ותיקון בפגוש הקדמי.

בסוכנות אמרו לי שאין קאץ' ושהפגיעה קלה, השאלה היא המחיר הנמוך הוא בגלל הפגיעה הזאת או שבאמת זאת מציאה

פורסם

תשמע, לפני שאני נותן לך תגובה אמיתית על הרכישה עצמה, אני רוצה שתבין שלדעתי, בחירה בC4 בכללי היא בחירה לא טובה. הדבר היחידת שטוב בא זה שהיא ניראת טוב ויש בה רמת טכנולוגיה טובה, כמו קרוז קונטרול ומגביל מהירות וכפתורים על ההגה ומסך דיגיטלי לצפייה בנתוני הרכב. כמו שסיטרואן אומרת, טכנולוגיה יצירתית, ואני אומר לך , לא יותר מזה !

גיר משוגע, ומנוע דל כוחות, התנהגות כביש לא ברמות גבוהות במיוחד לדעתי, למרות שיש איפשהו בנסיעה נוחות מסויימת, אבל לא בכל חלקי הנסיעה.

סה"כ מבחינתי, בחירה גרוע. אבל נעבור לקנייה שלך עצמה :

מחירון הרכב אחרי הורדת ליסינג באזור ה70 אלף. תלוי בעליית הרכב לכביש , אחריות שניתנת מהמוכר כן או לא, וכדומה.

הורדת מחיר באזור ה15 אלף. גם בגלל שהרכב עבד הרבה, גם בגלל שליסינג, גם בגלל שזאת C4 והיא נחשבת לפחות לדעתי, וגם בגלל התאונה שלה. תשמע? אני לא הייתי הולך על זה.

המחיר אכן נמוך מאוד, אבל חשוד ביותר. אם אתה ממש לחוץ על הרכב , תבדוק אותו, אולי באמת שווה אחרי הכל , הרווח של ה15 מהמחירון. אבל תחשוב איזה קשה יהיה למכור אותה....

גם שמועות על סיטרואן C4 שהטיפול במוסך יקר, ולמוסך אתה תיכנס איתה הרבה.

הייתי מציע כיוון אחר. אם תיתן את הכיוון שאתה מחפש רכב בו ואת המחיר שאתה רוצה להשקיע, אני בטוח שישמחו לעזור לך.

פורסם

בעקרון אני סטודנט שלא נוסע יותר מדי (רוב השבוע נסיעות עירוניות, ובסופשים בין-עירוניות), סה"כ בערך 15K ק"מ בשנה.

בגלל זה אני מחפש גרנדה פונטו או משהו בסגנון, אבל נתקלתי בC4 הזאת אז רציתי חוות דעת עליה.

התקציב שלי הוא בסביבות ה50K, ניתן לחרוג, אבל מעדיף שלא.

אם יש הצעות לרכב עדיפות לקטן וחסכוני אני שמח.

תודה.

פורסם

דבר ראשון, קניית רכב יד שנייה מגדילה את החיפוש שלך לכמה דגמים שונים, תתעניין בהכל ולאט לאט תפסול רכבים. תלך על הרכב דבר ראשון , לפי רמת הרכב מבחינת כמה הוא שמור, ק"מ שנתי, מי נהג עליו, וכמובן שבדיקה חייבת לפני הקנייה עצמה, בעצם לפני שאתה משלם את המזומנים. אל תקנה בחיים שלך רכב יד שניה לפני בדיקה במכון מורשה או מוסך מורשה. זה חשוב.

דבר שני,

הייתי מציעה על פולסואגן פולו, ע"פ התקציב שלך , שנתון 2005 -2006. הייתי מציע ידנית , יותר זולה ויותר חסכונית.

אם אתה מעוניין בשנתון יותר חדש אז יש את הדיהטסו סיריון 2006-2007. תלוי איזה דגם תמצא ואיזה מצב וכמה המוכר יתפשר איתך, אבל אני מאמין שתוכל להגיע ל2007 בקלות עם התקציב שלך.

טויוטה יאריס גם אפשרית אבל בשנתון יותר ישן, אבל רכב טוב, כמובן תלוי מצבו הספציפי. תוכל למצוא עד שנתון 2004 אני מאמין.

גם הגטס אפשרית, אבל היא יותר בולעת דלק, לא הייתי מציע , אבל המחירים שלה בשוק מאוד נמוכים ואולי זה ישתלם לך לקנות חדשה יותר ולהתפשר על מחירי הדלק, אבל שוב, אני נותן לך אפשרות, לא הייתי מציע לך את זה בין הראשונים.

אני יכול להמשיך, אבל אתה תמצא את הדגמים כולם בעצמך בקלות נורא. אם תרצה אני ימשיך, אבל סה"כ , הכי חשוב זה מצב הרכב, אם קנית רכב והוא לא במצב טוב אז לא שווה הקנייה שלך , גם אם הוא כמעט חדש. הכי חשוב מצב הרכב , כמה שעבר פחות יותר טוב. וכמובן בדיקה.

תבדוק ליסינגים בקשר לסיריון, יש עסקאות טובות מחברות שמוכרות ליסינגים לשעבר, אבל רק כאלו במצב טוב כדאי.

• תוכן חדש...