Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו נכבה [פליסיה 95]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור בדוק את המשאבה וחזור לעדכן..

איך אני יכול לדעת אם המשאבה חשמלית או לא? פתחתי אותה אבל אני לא יודע להבדיל...

פורסם
איך אני יכול לדעת אם המשאבה חשמלית או לא? פתחתי אותה אבל אני לא יודע להבדיל...

סביר להניח שמשאבת הדלק שלך היא חשמלית. משאבות דלק מכניות קיימות בעיקר ברכבים בעלי הזנת דלק ע"י קרבורטור וזה גם ברכבים ישנים של תחילת שנות ה-90. משאבות דלק חשמליות מגיעות ברכבים עם הזרקת דלק. היכן ממוקמת משאבת הדלק אצלך ברכב?

:)
פורסם
סביר להניח שמשאבת הדלק שלך היא חשמלית. משאבות דלק מכניות קיימות בעיקר ברכבים בעלי הזנת דלק ע"י קרבורטור וזה גם ברכבים ישנים של תחילת שנות ה-90. משאבות דלק חשמליות מגיעות ברכבים עם הזרקת דלק. היכן ממוקמת משאבת הדלק אצלך ברכב?

המשאבה ממוקמת בתנק הדלק מתחת לכיסאות מאחור

פורסם
אתה בטוח שבאוטו אין פילטר דלק? איך הסקת זאת?

מה הכוונה שאילתרת אחד? למה לדעתך זה לא הדבר אשר גורם לתקלה?

העלתי את האוטו על הליפט, הלכתי אם צינורות הדלק מהמשאבה עד למצערת ולא היה פילטר.

לגבי האילתור פשוט חתחתי את הצינור לפני כניסתו למצערת שמתי פילטר מהפילטר למיצערת.

פורסם
פרק את הפילטר המאולתר ודווח על הממצאים.

קורה אותו הדבר...

זה קרה לפני ששמתי פילטר

שמתי אותו כי חשבתי אולי בעיה בדלק..

פורסם
בדקת את המשאבה בצורה מקצועית או שאתה סתם נהנה להקפיץ?

בדקתי את המשאבה בצורה מאד מקצועית היא ניראת לי חדשה ותקינה.

פורסם

זה שהמשאבה נראית יפה חיצונית וכמו חדשה זה הכל טוב ויפה אבל זו לא החוכמה ידידי...

בדקת שיש זרימה של דלק מהמשאבה לכיוון המנוע? או יותר נכון לכיוון המזרק שהתקלה קורית?

:)
פורסם
זה שהמשאבה נראית יפה חיצונית וכמו חדשה זה הכל טוב ויפה אבל זו לא החוכמה ידידי...

בדקת שיש זרימה של דלק מהמשאבה לכיוון המנוע? או יותר נכון לכיוון המזרק שהתקלה קורית?

הכן כן, הורדתי את צינור הדלק מהמצערת נתתי סויץ' והיה לחץ מטורף של דלק לכן סביר להניח שהמשאבה תקינה.

פורסם
אחלה.. ומה לגבי מערכת ההצתה עצמה? בדיקת ניצוץ בכל 4 הפלאגים שהתקלה קורית?

כן בדקתי את כל ה-4

גם החלפתי אותם לחדשים לא מזמן,

חשבתי שאולי הבעיה בפלאגים אז החזרתי את הישנים שהיו והתקלה ממשיכה כמובן.

יכול להיות שהמצערת שלי פשוט דפוקה ?

• תוכן חדש...