Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק העניין - שנהגתי על ה-370Z בבית שמש (שיפצו שם קצת לאחרונה אגב. עדיין זוועה) וגם בכבישים מפותלים - ונהגתי חזק. המכונית לא הגיעה לסוף מהלך הבולם ובכלל לא הביעה מחאה. מוזר לי מאוד שלמישהו זה הפריע עד כדי החלפה. מעניין אם יש מקרים דומים לזה בחו"ל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שהגיע הזמן להבין שאתה מזדקן ויש כלאו שנוהגים חזק יותר מצילייגר כמוך :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

האמת שגם אותי ה- S2000 טיפה הפתיעה בזווית גלגול שלה. זה מצד אחד. מצד שני, ההתעקשות על זווית גלגול נמוכות זה בעיקר פסיכולוגי (עם היוצאי דופן של לתת זמנים במסלול ותוואים סופר טכניים), שלא לדבר על זה שלפעמים קצת רכות מוסיפה הרבה פלפל: אני אישית נכחתי בזה כשנהגתי ברכב שלי (קליאו 197, מוקשחת במקור, צמיגים דביקים) ומיד אחרי זה בקליאו 200 (קפיצים מרוככים באופן ניכר לעומת ה- 197). הרכב שלי הרגיש הרבה יותר ממוקד ויותר "מכונת נהיגה" אבל אין ספק שה- 200 הייתה יותר כיפית על המסלול ובלי ספק תהיה יותר נסבלת ביום יום.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
היה מגיע לנעילת בולם עם המקורי? תזכיר לי לא לקנות ממנו את הרכב בעוד שנה-שנתיים. הוא קופץ איתה באוויר?

אני מקווה שהרכב שלו לא ידני, כי לצערי יש כרגע בדיוק שתיים ידניות וכל השאר אוטומטיות...

הוא שומר עליה עם כפפות של משי,בלי קפיצות ובלי משהו שאפילו קשור לסאדו מאזו.

והיא ידנית.

פורסם

עופר - זווית גלגול היא רק סימן לרכות המתלים.

אף אחד לא אמר שמיתלים צריכים להיות קשים כמו אבן - אבל כאשר מתלים רכים מדיי אז גם יש זוויות גלגול שפוגעות בביטחון ובכביש קצת גלי הרכב מתנדנד יותר מדיי וזה גם מוריד ביטחון וגם פוגע באחיזה.

הכל עיניין של איזון נכון.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...