Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר רשמו לך, גם אני מאמין שהגיר של ה626 לא בנוי לעמוד בעומסים כאלה של מומנט.

תבדוק אם הגיר של ה626 מנוע 2.5 יכול להתאים לך.

עד כמה שאני יודע הוא יכול להתמודד עם 25 קג"מ בערך.

השאלה רק אם הוא מתאים למנוע שלך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יהיה יותר ריאלי, הסבת גיר אוטומט של מאזדה 626 לגיר ידני, מחייבת שינוי מחשב מנוע, סיפור לא פשוט כלל.

לגבי הבחור שראה מאזדה 323 מנוע 2.0 שמגיעה ל 200 כ"ס, לתשומת לבך שהדגם נקרא SP20, והינו מנוע מוגדש מהיצרן עצמו דהיינו מאזדה. בזהה היום למאזדה 3, 6 MPS. (חטיבת שיפורים של מאזדה)

בשנים 99- 2003 יוצרו דגמי מאזדה הספורטיביות בכמה דגמים מנוע 2000 אטמוספרי, ומנוע 2000 מוגדש. נכון המנוע המותקן ב626 זהה למנוע האטמוספרי ב323, אך שונה מהדגם המוגדש. (זה לא אומר שלא ניתן להגדיש כל מנוע).

בכל מקרה לפותח השרשור.

תניח לרכב של אשתך , אם אני זוכר השקעת עליו די הרבה ביישור קו.

משעמם לך?, רוצה להתפרע, תקנה את ה626 מנוע 2500 ידנית שמפורסמת ביד2.

שנת 94 (שזה מעולה מבחינת שינויי פליטה, זיהום אוויר וכו'), מנוע 2500, ידנית , סאנרוף, שחורה

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1700917

תשתיל מנוע KL-ZE, אטמוספרי, 199 כ"ס. וסע לשלום. אם תגדוש על מנוע קיים תגיע ל 250, כ"ס באמינות.

שיפורים למנוע הנ"ל קיימים בכמויות עצומות (המנוע נמצא גם בדגמי MX6)

חוקי לחלוטין, מאוד פשוט להסבה, מנוע קל מאוד להשגה בחו"ל.

סליפרי לחלוטין, ושוב הכי חשוב, חוקי לחלוטין.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אלף תודות לעוזרים.

עמית - חבל לי על המנוע שלי שהוא ברכב פחות מ 8 חודשים ובסביבות ה 100 אלף קמ.

יש לך שמץ כמה יעלה מנוע כמו שצינת ?

רז...

פורסם

רז - שים לב למה שרשמתי.

את המנוע מסוג KL-ZE, תוכל להתקין אך ורק (בצורה חוקית) במאזדה שפירסמתי מיד2 שהיא כבר בעלת מנוע 2500 KL ברישיונות.

את הרכב שלך , עזוב לנפשו. או למנועו.:lol:

מנוע כזה נע דרך יבואן מנועים במחירים של בין 4000- 5500 לפני/כולל מע"מ, אך אתה מקבל הכל, סעפות יניקה פליטה וכו'.

מה שנשאר הוא להחליף את מחשב המנוע הECU, לדגם של KL-ZE, (ניתן עדיין לנסוע עם המחשב הקודם, אך לא תנצל את המנוע במלואו). וזהו נסיעה נעימה.

אחד השיפורים הנפוצים שמבוצעים במכוניות שיש להם מנוע מסוג זה.

יש גם המון שמגדישים את מנועי 2500, באמינות מופתית, רובם בעלי MX6.

אגב יש בארץ (פעם אחרונה שראיתי אותה זה היה באילת שנה שעברה), מאזדה MX3 , מושתלת מנוע KL-ZE. (לא יודע מבחינת חוקיות). הרכב נוסע חזק מאוד!!!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ראיתי פרוייקט שהגדישו בו מנוע 2.0 לא מוגדש במקור..

רכב שנת 94 אם אני לא טועה.

לפי הבעלים הרכב נסע חזק מאוד.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אתה יכול לתת קישור לפרוייקט.

בארץ? בחול?

רז...

+1

(5 תווים)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
ראיתי פרוייקט שהגדישו בו מנוע 2.0 לא מוגדש במקור..

רכב שנת 94 אם אני לא טועה.

לפי הבעלים הרכב נסע חזק מאוד.

על איזה מנוע?

פורסם

מתקינים טורבו כדי להנות מתוספת הכוח.

התיבה שלך לא תעמוד בתוספת הזו יותר מחודש.

אם לא תלחץ ותשמור על איפוק אז למה לעזאזל התקנת טורבו מלכתחילה?

פשוט תיקח בחשבון עלות חומרים, טורבו, צמיגים קדמיים שחוקים, תיבה אוטומטית חדשה ותבין שאין לך אפילו למה להיכנס לפרויקט הזה. כן אני מבין שכבר חישבת את זה ואני אומר לך שזה פשוט לא שווה את זה. לשפר את הרכב הזה זה הרבה מעבר לטורבו וכוח אלא קודם כל לדעת לתרגם את הכח לכביש, זה הון וזה לא רק לא משתלם אלא תפסיד מזה המון, כי שברגע שכבר החלטת להיכנס לפרויקט אין לך מנוס מכל התוספות האלו.

בלי שום קשר, זה לא חוקי וחס וחלילה במקרה של תאונה הביטוח יכול בקלות להתנער ממך.

פורסם

בשנים 99- 2003 יוצרו דגמי מאזדה הספורטיביות בכמה דגמים מנוע 2000 אטמוספרי, ומנוע 2000 מוגדש. נכון המנוע המותקן ב626 זהה למנוע האטמוספרי ב323, אך שונה מהדגם המוגדש. (זה לא אומר שלא ניתן להגדיש כל מנוע).

תשתיל מנוע KL-ZE, אטמוספרי, 199 כ"ס. וסע לשלום. אם תגדוש על מנוע קיים תגיע ל 250, כ"ס באמינות.

שיפורים למנוע הנ"ל קיימים בכמויות עצומות (המנוע נמצא גם בדגמי MX6)

חוקי לחלוטין, מאוד פשוט להסבה, מנוע קל מאוד להשגה בחו"ל.

סליפרי לחלוטין, ושוב הכי חשוב, חוקי לחלוטין.

לגבי כל ענייני המנועים, יש למאזדה סדרות שלמות שבתוכן יש תתי דגמים מסועפים להחריד,

לפי חוזק המכלולים הפנימיים ופוטנציאל השיפורים. גם כל בציר של שנה נפרדת מכיל שינויים לעומת קודמו וממשיכו. מניסיון.

צריך לדעת בדיוק איזה מנוע רוצים ומאיזו שנה על מנת לתת תשובה אמיתית על מלוא הפוטנציאל שלו, כי כל אמירה אחרת נאמרת בעלטה.

לגבי מיודענו ה- KLZE: המנוע אכן מספק 200 כ"ס כסטנדרט, וזה מנוע מאוד אמין ועמיד לשיפורים, גם אטמוספריים וגם הגדשתיים.

בשביל 250 כ"ס אמינים אין שום צורך לגדוש אותו - אפשר לבנות מסביבו באמצעים אטמוספריים ולהגיע די בקלות להספק הנ"ל.

פרוייקט מאוד מעניין נעשה על מיאטה שהושתלה את המנוע הזה ושופרה, יש גם כמה מיאטות עם המנוע הזה כסטנדרט:

(הסרטון צולם לקראת סוף הפרוייקט, היא חוזקה יותר מאז, אבל כבר אז היו לו 180 כ"ס בגלגלים וסאונד מטריף).

http://www.youtube.com/watch?v=ocQ_R5MO7Vc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה שנשאר הוא להחליף את מחשב המנוע הECU, לדגם של KL-ZE, (ניתן עדיין לנסוע עם המחשב הקודם, אך לא תנצל את המנוע במלואו). וזהו נסיעה נעימה.

יש גם המון שמגדישים את מנועי 2500, באמינות מופתית, רובם בעלי MX6.

אגב יש בארץ (פעם אחרונה שראיתי אותה זה היה באילת שנה שעברה), מאזדה MX3 , מושתלת מנוע KL-ZE. (לא יודע מבחינת חוקיות). הרכב נוסע חזק מאוד!!!

לא מומלץ לנסוע עם המחשב הקודם, ראיתי כמה בחו"ל שעשו את זה או שנסעו בטעות עם המחשב של ה- KLDE, והאוטו נסע גרוע.

בגדישה צנועה לחלוטין (0.5 באר) מגיעים בחו"ל עם המנוע הזה לאיזור ה- 300 עד 350 כ"ס, זה מנוע עם הרבה מאוד פוטנציאל (2,500 סמ"ק, 24 שסתומים).

ולגבי הרכב מאילת... כמה חזק ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמה חזק?

לא יודע , מעולם לא בדקתי, דברים כאלה אסורים בארץ.8)

אני בעצם חושב שחלמתי את זה...

תאמין לי הבתי מלון הללו באילת שמים משהו באוכל או שמקבלים שם מכת שמש והוזים.

אנשים יורדים דרומה נהנים וחולמים בלילה על מאזדה MX3 שחורה, מנוע 2500 KLZE שבהילוך שלישי מגיעה ל XXX קמ"ש במהירות שלא מביישת רכב מוגדש:shock:, ולחשוב שיש עוד 2 הילוכים בדרך, אבל הכביש המקביל לשדה תעופה די צפוף לפעמים ולא רואים טוב בלילה. טוב נו העיקר שהכל היה חלום.

אגב החלום הזה היה למכירה לפני חצי שנה.

פורסם

מזל שבחו"ל הכל מותר, וגם מותר לצלם כך שיש הוכחות.

תצפה מדקה 2:00, לפני זה העסק לא מעניין, הם לא מצליחים לבדוק כמו שצריך:

http://www.youtube.com/watch?v=dCabB-VU-Ao דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם לי היה חלום כזה, פעם על MX3, פעם על MX5, פעם על MX6... אני אומר לך - הממשלה שמה לנו משהו באוכל !!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

החלום על הMX6, הלבנה או הכסופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...