Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המערכת הנ"ל.

רכשתי עכשיו סקודה חדשה ואני רוצה להתקין את המערכת הזו, אך אני לא מבין בזה כלום.

המחיר שדרשו ממני הוא 10.000 ש"ח כולל מע"מ והתקנה, האם זה סביר???

פורסם
שלום לכולם

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המערכת הנ"ל.

רכשתי עכשיו סקודה חדשה ואני רוצה להתקין את המערכת הזו, אך אני לא מבין בזה כלום.

המחיר שדרשו ממני הוא 10.000 ש"ח כולל מע"מ והתקנה, האם זה סביר???

אני גם בדקתי את המערכת (יש פרטים טכניים באתר של החברה - http://www.zenec.com/index.php?id=335&L=0)

היתרון הגדול שלה הוא שיש לה מראה מקורי והיא PLUG AND PLAY כך שאין צורך בכל מיני חיווטים, היא גם מתממשקת לממשק ה-CANBUS של הרכב כך שהשליטה מההגה נשמרת (באתר שלהם מראים שגם ניתן לשלוט על המזגן מהמערכת). לצערי לא יצא לי לשמוע או לראות אותה במציאות, על פניו היא עושה רושם מעולה אבל 10,000 ש"ח נראה לי מחיר מוגזם בטירוף (היא עולה כ-1000 יורו בחו"ל), איפה קיבלת את הצעת המחיר?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

לגבי המערכת של Zenec - הבנתי שהיא אכן איכותית אך יש לשים לב שאינה תומכת בעברית, כלומר ספר הטלפונים של ה BT תומך רק באנגלית. שמות בעברית ייראו ג'יבריש על המסך. לי למשל זה חשוב...

כמו כן באתר של החברה רכבי סקודה לא מצוינים כנתמכים במערכת זו, שזה קצת מוזר כי class-a משווקת אותה לסקודות - אולי צריך מתאם כלשהו...

• תוכן חדש...