Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין לגבי המערכת מדגם Pioneer DEH-5250SD עשיתי השוואה ב ZAP והחנות הכי זולה הינה 897 ש"ח ומציעה 3 שנים אחריות ע"י פולו פרסום וסחר בע"מ. ואילו בחנות אחרת שמוכרת את המערכת ב 1069 ש"ח נותנת אחריות 3 שנים של עוזי רדיו. שאלתי היא כך: מה ההבדל בין מערכת של עוזי רדיו לכל יבואן אחר? (רק השם יעני)? האם כדאי לשלם יותר בשביל לקבל את האחריות של עוזי רדיו או שזה שטויות כי זו אותה מערכת? תודה רבה.

פורסם

עוזי רדיו זה היבואן הרשמי של פיוניר בישראל, אני לא מכיר את הפולו פרסום בע"מ. לפי דעתי עדיף לשלם טיפה יותר וקבל את האחריות של עוזי רדיו

A3

K04 Inside

פורסם

התלבטות ששמה "יבוא מקביל".

זה כבר הפך לתופעה, היבוא המקביל , הוריד מהאולימפוס את היבואנים הרשמיים, והרווחים העצומים שעושים על גב הציבור מהיותם "בלעדיים".

בפיונייר זאת תופעה קשה, ואני יודע זאת ממקור מוסמך, שהם רוצים לשלוט בשוק, ואותו יבואן אלטרנטיבי קרוב לוודאי נמצא במלחמה לא קטנה מול היבואן הרשמי "עוזי רדיו " , שרוצה לשמור על רמת מחירים גבוה ובכך לסכל את התחרות.

על מכשירים של פיונייר אין סיבה לשלם מחיר מופרז. בחו"ל הם נמכרים ב30% פחות בממוצע.

מה להקפיד?

א. להמנע ככל האפשר ממכשיר שהוא: REFURBISHED - מכשיר משופץ ש"לך תדע איפה הוא היה קודם ומה עבר עליו" , אלא אם יש לך הבטחה בכתב כי במקרה של כל תקלה יוחלף לך המכשיר. (יש חריגים, להבדיל אלף אלפי הבדלות, במוסד שאני עובד בו כל מתגי התקשורת הם REFURBISHED של סיסקו , שחלקם כבר יותר מ 10 שנים טוחנים עבודה 24/7 - ועולים קצת יותר מחצי , כך שזאת לא תמיד מילה גסה)

ב. דגם אסייתי או אירופאי בלבד. , למרות שגם עוזי רדיו משווק את הדגמים האסייתים שרובם נטולי RDS , (לטענתו פוגם באיכות הקליטה עקב ריבוי תחנות פירטיות ,ותחנות בערבית שמפריעות לקליטה)

ג. תקפיד שמדובר במכשיר חדש - ולא מזויף (אפשר לבדוק מספרים סידוריים דרך האתר של פיונייר )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

וואוו איזה תשובה, כל הכבוד. רק כמה דברים קטנים.

1. איפה אני אמור לראות את המילה הזו REFURBISHED? האם זה אמור להיות מצויין על הקופסה של המערכת?

2. "דגם אסייתי או אירופאי בלבד"-איך אוכל לדעת שזה באמת הדגם?

3. המספר הסידורי אמור להופיע על הקופסה?

4. איך ניתן לבדוק מספרים סידוריים דרך האתר של פיונייר?

5. לפי מה שאתה אומר אין כל בעיה לרכוש מכשיר של פיוניר מכל יבואן אחר ולאו דווקא של "עוזי רדיו", תקן אותי אם אני טועה (תכלס כל היבואנים מביאים את אותה מערכת כולל "עוזי רדיו" רק ש "עוזי רדיו" כביכול בלעדי ורוצה להרוויח יותר, נכון?).

תודה רבה ושבת שלום!!

פורסם

1 . כן אם הוא מעביר אותם במכס כמשופצים , חלה עליו אחריות לא להסיר את התווית

2. דגמים אסייתים מסתיימים עם 50 בעוד אירופאי / אמריקאי מסתיימים עם 00 . יש וריאנטים בין האירופאי לאמריקאי לרבות כיול תדרים. דגמים אירופאים צמת החיבור שלהם בדכ' מסתיימת עם שקעי ISO .

3. כן במדבקה או אפילו מודפס וצריך להיות כמובן תואם למספר על המכשיר

4. הבדיקה קצת יותר מסובכת צריך למעשה לבצע רישום של המכשיר שלך , ואפשר לשלוח להם מייל לשירות לקוחות .

5. התשובה היא כן ! כל עוד היבואן המקביל מוכן לתת את התנאים האמורים (מכשיר חדש לא משופץ , אחריות , דגם לא אמריקאי ) , זכור כל רכישה כזאת מחלישה את היבואן הרשמי . כאשר אלו יתחילו לתת מחירים הגיוניים - אין כל סיבה לרכוש יבוא מקביל.

דוגמא קצת שונה למי שלמד :

-IPAD אידיגיטל היבואן הרשמי השיק את הIPAD בישראל במחירים נמוכים יותר ממחירי היבוא המקביל .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...