Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל רק שהם נזכרו מאוחר מדיי כשהדגם לקראת סוף ימיו. לפני שנה שנתיים הם היו יכולים לתפוס נפח שוק, היום זה כמו כוסות רוח למת.

הפנדה היא מתחרה טובה מאוד בסגמנט, החסרונות שלה הם אבזור דל ובטיחות של דור קודם לדור הנוכחי של רכבי המיני.

היתרונות שלה הם צריכת דלק, אחת המרווחת (אם לא המרווחת ביותר) בקבוצה ומכלולים שכבר הוכיחו את עצמם.

הייתי מעדיף אותה על אלטו ידנית, היה לי קשה להחליט בינה לבין C1/107, אבל לדעתי ה-I10 לוקחת אותה בשורת הסיכום.

הפנדה מנצחת את ה-I10 בתחום צריכת הדלק ובתמורה למחיר (I10 ידנית עולה 75K ש"ח כאשר פנדה עולה 67K ש"ח, אבל ה-I10 יותר מאובזרת), משתווה לה פחות או יותר במרווח אבל ה-I10 עדיפה בתחום הבטיחות והאבזור.

לצערי אין הרבה חדש מתחת לשמש למי שמחפש קומפקטית אוטומטית וזולה (עדיין ה-I10 היחידה שמוצעת עם גיר אוטומטי מלא, היחידה שיש לה גיר אוטומטי מלא זו האלטו אבל השילוב מנוע וגיר לא מוצלח) אבל מצד שני למי שמוכן לבחור באופציה הידנית יש מבחר וההחלטה הולכת ונעשת יותר קשה מרגע לרגע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

redroze, אומנם I10 יותר מאובזרת. אבל, האם אותם אויזרים שוים את התוספת של 10K?

מכוניות האלה זה לא שיא האבזור. אם לא כל החלונות חשמליים זה לא נורא. עדיין אין ברכבים כאלה אויזרים אמיתיים, כגון בקרת אקלים, כיסאות חשמליים, בקרת שיוט ושאר פינוקים. מדובר על מוכנית ספרטנית שהיעד העיקרי שלה זה להגיע מ-A ל-B ולא משנה איך.

אני חושב שחסרות בטטח מחירים האלו בארץ דיהולט ספארק וקיה פיקנטו:

9846_750.jpg

9880_750.jpg

שני המכוניות האלו קיבלו ציון יותר גבוה במגאזין שאני מאוד מכבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב לא עושה 24 קמ לליטר. בבין עירוני בנסיעה סבירה תגיע ל18. בעיר קצת פחות.

פיפט גיר. אבל היא לא עשתה שם ביתספר. היא אפילו לא סיימה את המסלול.

לפנדה יתרון אחר. כמו שגר'מי קלרקסון אמר עליה, זה הרכב היחיד בעולם שמוציא אויר חם מהפתחי אוורור לפני שהוא מגיע ל100.

ומשפט נוסף. IT'S LIKE A LITTLE DONKEY

היא טובה מהאלטו, אבל יקרה ב5 אלף שקל יותר. מה C1 אני לא כזה בטוח. הפנדה דלה (2 חלונות חשמל ו2 כריות אויר) והיא לא פונטו.

http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סיימה כמו גדולה מספר שניות אחרי הריינג רובר.

תפסיקו להתייחס לקלארקסון כאילו כל מילה שלו קדושה. בסך הכל שחקן שמדקלם מתסריט.

פורסם

נחמד מאוד שהאוטו פתאום זול, אבל הדגם הזה כבר זקן מאוד והעיצוב שלו מבאס לעומת העיצוב הצעיר של C1 ואלטו.

כמובן שהם ימכרו את כל המכוניות, אבל זה מבצע חד פעמי ולא הוזלה רצינית. כנראה שיש איזה סטוק שצריך להיפטר ממנו ועדיף להם למכור אותו ככה ולא דרך אוטו דיל.

פורסם

מה אתם משווים בין פנדה, לאלטו/107/c1?

כשפנדה יצאה המחיר שלה היה דיי יקר למה שהיא מציעה, בניגוד לשאר שהן זולות מהתחלה, ורק עכשיו לאחר כמה שנים ירד לה המחיר בגלל שיש מבצע זמני כנראה לחיסול מלאי בשיתוף המשביר לצרכן. אז היא מרגישה יותר איכותית מהם, אבל יותר מיושנת עם בטיחות לא מרשימה.

חוץ מזה שבקרוב הספארק מגיעה ותעשה בית ספר לכולם.

פורסם

הבטיחות של הפנדה היא כמו של האלטו... לא צריך להסחף

ואיך חיסול מלאי אם מדובר על מנוע חדש חדש שלא נמכר מעולם?

ואני אישית לא מצפה שדווקא משברולט נקבל רכב נורמלי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ירידות מחירים זה תמיד דבר טוב במיוחד שזה בא מיבואן שאין הרבה דברים טובים להגיד עליו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם אם לא מדובר בחיסול מלאי, ובמנוע חדש, המחיר הוא מחיר מבצע ובסופו של דבר הוא יסתיים. אין לי מושג למה הם עשו אותו פתאום, כנראה שאין לרכב הזה ביקוש בתור רכב חדש והם מנסים לדחוף אותו לשוק.

לפנדה יש 2כריות אוויר ולאלטו יש4. לשאר המתחרות יש 6. זה לא אותו הדבר, בטח ובטח בתאונה צדדית.

לי יש הרגשה שספארק תעשה לפנדה ולשאר בית ספר, כמובן אם היא תשווק במחיר זהה.

פורסם

כאחד שנסע גם על האלטו וגם על הפנדה, למרות שהפנדה וותיקה מאוד והמחליפה תוצג במהלך 2011, היא הרבה יותר אוטו לעומת לעומת האלטו. שתיהן לא תענוג גדול בכביש המהיר, אך בעיר הפנדה נוחה הרבה יותר עם יתרון של מנוע בעל מומנט גדול יותר המושג נמוך יותר כך שבעיר, היא פשוט מרגישה כמו רכב עם מנוע דיזל קטן. היתרון של האלטו זה המראה החיצוני שנראה מודרני יותר.

הרכבים האלו הם שגורמים ל-למ"ס לכתוב שאיכות החיים בישראל עולה, למה? כי אנשים רוכשים רכב חדש (במקום רכב משומש באותו המחיר שלא נספר במדד איכות החיים) וכך אם קונים יותר רכבים חדשים, אז נרשם שאיכות החיים כאן עולה, למרות שריבוי רכישת רכבים שכאלו מצביעה על ירידה באיכות החיים לדעתי ולא על עלייה.

פורסם

איזה יופי - עכשיו יהיו הרבה יותר פנדות שלא ימכרו מאשר קודם.

לפי איזו סטטיסטיקה מחשבים את האי הצלחה של הרכב הזה בישראל ?

לפי המבצע של מקדונלד ?

לפי המבצע שלפיו הרכב הוחדר לישראל בתור הרכב הכי זול ?

לפי המבצע הנוכחי ?

זה פשוט לא יצליח !!!

וכל הכבוד לאותם 6 אוהדים של הרכב שפעילים גם בפורום זה :)

פורסם

אומנם הפנדה היא הרבה יותר "מכונית" מהאלטו וה-C1, העובדה שיש לה רק 2 כריות אויר ו-3 כוכבי ריסוק זה turn-off רציני במיוחד כשבאירופה יש אופצחה ל-4 ול-6 כריות אויר. הבטיחות היום צריכה להיות בראש סדר העדיפויות ולכן אני חושב שה-C1 בהחלט מחזיקה בקלף המנצח בסגמנט.

פורסם

אולי אנחנו רואים פה התחלה של שינוי? האם יצרני הרכב רואים שאפשר להרוויח טוב גם כשמוכרים בזול?

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

שאלה אוליי מפגרת, אבל מישהו יודע אם ניתן לפרוס תשלומים בקניה דרך המשביר לצרכן, שאלה אמיתית, להורים שלי יש חבר מועדון במשביר ואחותי הגדולה מעוניינת.

פורסם

היות והרכב הראשון שלי היה פנדה (82) אז אני לקוח חוזר :-)

האם גם ה 4X4 במבצע? ומה מחירה?

נראה לי שב 4X4 יש ערך מוסף מול כל המתחרות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...