Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלשתי להנאתי באינטרנט ושמתי לב למשהו די מעצבן ועצוב

הבדלי מחירים בין:

אסטרה GSI 2.2 שנת 2001 חדשה (אז...)

לאסטרה 1.6 פשוטה שנת 2004 חדשה (כיום!)

והתוצאות לפניכם...

:cry:

(אני בטוח שלא תהנו מהתוצאות...)

Astra GSI.JPG

Astra 1.6.JPG

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גלשתי להנאתי באינטרנט ושמתי לב למשהו די מעצבן ועצוב

הבדלי מחירים בין:

אסטרה GSI 2.2 שנת 2001 חדשה (אז...)

לאסטרה 1.6 פשוטה שנת 2004 חדשה (כיום!)

והתוצאות לפניכם...

:cry:

(אני בטוח שלא תהנו מהתוצאות...)

כולם מאשימים את היורו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הפסק מירבי - 147 כ"ס/5800 סל"ד

זינוק מ-0 למאה קמ"ש - 8.8 שניות

מממ... הלוואי שלי הייתה עגלה כזאת :roll:

חוץ מזה לא לכולם יש קליאו... :wink:

(ותזכיר לי כמה חדשה עולה :shock: )

וואלק אתתתתה

פורסם
בלי קשר לאסטרה- כל המחירים עלו בהרבה

לאנטיס (ובכלל, הרבה משפחתיות) הייתה עולה 99 אלף.

מאזדה3 עולה היום 130...

ההשוואה שלך לא ממש מוצלחת,כי המרחק בין מזדה לנטיס למזדה 3 הוא כמה אלפי שנות אור..אז מן הסתם היא תעלה הרבה יותר...והיא ראויה לכך,לדעתי.

אולי אם תסתכל לכיוון הגולף חדשה אז והיום,אתה תראה שהמחיר לא "קפץ" בהרבה,ביחס ליורו.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

joker2k, בהחלט תגובה לא לעניין ועל כן נמחקה.

בכל אופן, הנושא מתאים יותר לכללי, הועבר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

UMI פשוט החליטו להפסיק להשקיע באופל - בשביל מכוניות זולות יש להם את שברולט קוריאה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה3 עולה היום 130...

ההשוואה שלך לא ממש מוצלחת,כי המרחק בין מזדה לנטיס למזדה 3 הוא כמה אלפי שנות אור..אז מן הסתם היא תעלה הרבה יותר...והיא ראויה לכך,לדעתי.

אולי אם תסתכל לכיוון הגולף חדשה אז והיום,אתה תראה שהמחיר לא "קפץ" בהרבה,ביחס ליורו.

בזזזזט. כשעוד היו לנטיסים מודל 2004 למכירה, הן עלו אלפים בודדים מתחת ל-3, ונמכרו כולן, כנראה. אמנם ב-99 לנטיס עלתה פחות מ-100 אלף ש"ח, אבל יש דבר כזה הנקרא אינפלציה, אתם יודעים. עד לא מזמן לנטיס עלתה בערך 120 אלף, וה-3 לא עולה יותר בגלל שהיא טובה יותר - היא עולה בערך אותו הדבר פשוט כי היא המחליפה.

בנוגע לגולף - המחיר לא קפץ בהרבה ביחס ליורו אולי, אבל היורו קפץ כמו משוגע, אז כך גם המחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שהמחיר הראשוני שלה היה אמור להיות 86000 ש"ח ומי שהזמין מראש (עוד לפני שהרכב הגיע לארץ) היה יכול לקבל את הבטחת המחיר הזאת.

אני התעניינתי בזמנו והחלטתי להמתין.

לאחר מספר חודשים וקפיצות הסטריות של הדולר, המחיר הגיע ל 96K ובסוף גם ל 103.

אחרי רגיעת הדולר המחיר בהשתנות שנת הדגם ירד ל - 101 כאשר אני מניח שהם לא רצו להוריד יותר מדי, אף שהם היו יכולים.

וכל זאת - קרוב ל 18% תוך מספר חודשים, על אותו הדגם.

נ.ב משהו במפעל קנה קורולה לפני טרוף הדולר/יורו ומכר אותה אחרי שנה במחיר זהה :!:

פורסם

רגע, ואתם רוצים להגיד לי שהמחירים לפני 3 שנים היו שפוים ? :lol:

אם פעם זה היה "רק" פי 1.5 מהמחירים בחו"ל, היום פי 2 נשמע מצחיק...

130 אלף על מזדה 3 ? זה מעל 29 אלף דולר! אתם יודעים מה אפשר לקנות בארה"ב ב29אלף דולר?! :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מאזדה3 עולה היום 130...

אלפי שנות אור?!

אפילו לא קילומטר....

וכמו שרוני אמר, לאנטיס 2004 עלתה כמעט כמו מאזדה 3

ושוב...כמו שרוני אמר- "אינפלציה" (המילה שחיפשתי ובררחה לי מהראש)

תודה רוני :D

פורסם

הבעיה לא באנפלציה, יש עוד הרבה גורמים לעלייה במחירי הרכבים ואינפלציה, במכרה הזה, היא לא אחת מהן. אחוז האנפלציה לא תואם למחירי הרכב. אחוז האנפלציה בישראל הוא לא גבוהה בכלל ולידיעתכם האנפלציה בשנת 2003 אפילו היתה שלילית!

פורסם
הבעיה לא באנפלציה, יש עוד הרבה גורמים לעלייה במחירי הרכבים ואינפלציה, במכרה הזה, היא לא אחת מהן. אחוז האנפלציה לא תואם למחירי הרכב. אחוז האנפלציה בישראל הוא לא גבוהה בכלל ולידיעתכם האנפלציה בשנת 2003 אפילו היתה שלילית!

קודם כל, תבדוק את זה לאורך מספר שנים. דבר שני - בדוק עלייה בשערי המטבעות. רובם עלו בשנים האחרונות, חלקם באופן שערורייתי (יורו למשל), וזה משפיע מאוד.

עריכה - החלטתי לבדוק. האמת היא שעד שנת 99 בערך יעד האינפלציה היה גבוה למדי, משהו כמו 8-10, והחל מאותה שנה ירד ל-3-4. מדד המחירים לצרכן עלה בסופו של דבר בכ-7-10 אחוזים לערך כל שנה עד 99, ומשם נבלם עד שנת 2002, שבה עלה ב-6.5 אחוזים (וזו אחת הסיבות לעליית המחירים הגבוהה באותה השנה). ב-2003 הוא היה שלילי. לא שזה שינה הרבה, כי הדולר עלה די הרבה והיורו עלה בצורה מטורפת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני קניתי לפני 4 שנים סנדלים של שורש שמיוצרים בארץ, המחיר היה 110 ש"ח...

לפני שבועיים רציתי לקנות את אותם הסנדלים בדיוק(!!!) אך מה היה המחיר? 190 ש"ח בכל החנויות בכל הרשתות מה תאמרו???

נקודה למחשבה

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני קניתי לפני 4 שנים סנדלים של שורש שמיוצרים בארץ

:shock:

פעם גביע גלידה עלה 27 לירות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...