Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

קיבלתי את המגבר הזה:

wyymjwmmeyzj.jpg

mmftyenhzgze.jpg

עכשיו הוא שווה משהו?(לא חייב הכי טוב אבל שיתן צליל יפה איכות וחוזק)

ועכשיו יש לי את המגבר של Boss 800W כבר באוטו,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596283

הרכיבים שיש לי באוטו בנתיים הם:

סאב: jbl 275RMS

מגבר: boss 800W

6X9: pionner 460w

אני שוקל להביא קומפוננט מורל טמפו, עכשיו על מה אתם ממליצים לי לחבר את הרמקולים, לאיזה מגבר? ואת מה לחבר את הסאב.

תודה, זיו:)

פורסם
תשאר עם הבוס, אבל עכשיו...

מזאת אומרת? הוא מגבר גרוע?

יש לו איכות, חוזק, משהו?

ואם אני מביא קומפוונט, לחבר את הקומפוונט ואת ה 6X9 לboss

ואת הסאב למגבר החדש?

פורסם

תביא איזה מגבר קצת יותר איכותי.. תשקיע עוד איזה 200 שקל למגבר יותר טוב..

זה סתם מגבר זבל סיני באמת..

פורסם

זה נבלה והשני טרפה אז מה עשית פה לא עלית ברמה

Pro-extreme והבוס איפה מיוצר בארצ"הב או יפן או איטלייה :idea:

עכשיו שיש לך שני מגברים תנסה לימכור את שניהם ולהביא מגבר מבית טוב מותג מוכר ואמין

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כנראה שלאף אחד זה לא נעים לתת את התשובה.

אז אני אתן לך את התשובה מבלי לנסות לפגוע בך

במונחים של הפורום הזה - כן, המגבר גרוע עד כדי כך.

זה לא אומר בשום פנים ואופן שהוא לא עושה את העבודה לשמה הוא נוצר - להגביר.

הוא עושה זאת והוא מספק את הסחורה - מה שיכנס אליו בהספק X יצא ממנו בהספק X*מספר הוואטים שהוא מגביר לערוץ.

אבל -

רוב הסיכויים שהמגבר הזה לא עומד בהצהרות שרשומות עליו, אפילו לא קרוב

ה1200 וואט האלה לא מתייחסים להספק היציב של המגבר בכל מקרה אלא סתם נתון מנופח של מה שהמגבר הזה מסוגל לספק למשך של אולי עשירית שניה... בפועל הוא כנראה יספק 200וואט לכל היותר וגם זה - לא ברור עם איזה אחוז עיוות שמיע זה יקרה.

וגם נתון אחוז העיוות של המגבר הזה - רוב הסיכויים שזה סתם איזה מספר שלא מתקרב למציאות העגומה שלו.

אבל להגביר הוא יגביר ואם כוונים נכונים של מערכת בימינו אנו אפשר אפילו להגיע למצב שנהנים כבר מהציוד הפשוט ביותר.

אז האם זה מגבר טוב? - לא

האם ניתן להוציא ממנו תוצאה סבירה כלשהיא - בהחלט אפשרי אבל שום דבר מעבר לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...