Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323 בחנייה אני מוכן להקציב 2300 ש"ח למערכת ברכב.

אני לא מבין שום דבר במערכות אני רוצה ייעוץ מכשירי מה לשים פחות או יותר שיפיק את המיטב ויספק הנאה מירבית בסכום הנ"ל

אני מבקש רק מאנשים שיודעים מה הם כותבים להגיב

תודה לכולם ושבת שלום

פורסם

מה יש לך כרגע באוטו?

2300 זה צנוע אבל אפשר להסתדר גם עם זה

מגבר בין 500-700

סאב בין 500-700

קומפוננט 5 על 7 של מורל טמפו 700

חוטים התקנה ביחד בין2000-2500

פורסם

שבוע טוב

בסכום הזה אני מציע וממליץ לך לרדת מנושא של הגברה

אין מצב שתוכל להגיע למצב של התקנה מקצועית וציוד מקצועי בסכום כזה

לעיתים ניתן להגיע להשיגי סאונד טובים יותר בעזרת רמקולים ומכשיר טובים ואיכותיים בשלב הראשוני מאשר התקנת צ"וקומוקו יחד עם ציוד סיני מעפן שלא מייצר כלום מעבר לרעש

לכן בשלב זה הייתי מתמקד בקומפוננט קדמי שמותקן נכון עם הקטנת מידה נכונה מעץ ואיטום מינימלי בדלת, כמו כן סט 5*7 טוב ומקצועי לדלת אחורית (שוב עם כל ההקפדה על התקנה נכונה) יחד עם מכשיר איכותי

בקונסטלציה כזו אתה יכול בהחלט להמשיך שיפור בעתיד על ידי הוספת מגבר וסאב

אבל העתיד יישמע הרבה יותר טוב מכיוון שהתשתית נכונה ובנוייה היטב

אשמח לעזור בהמלצות ספציפיות בפניה פרטית

המשך שבוע טוב

דרור

פורסם

ב- 2300 קשה מאוד למצוא סטאפ שלם איכותי וחדש.

סטאפ שלם מורכב מ- :

HU- ר"ד

קומפוננט- סט רמקולים קדמי איכותי.

מגבר- לרוב 4 ערוצים.

סאב- נותן את השלמת התדרים הנמוכים.

התקנה- לא פחות חשוב משאר הרכיבים, ולא זול בד"כ.

ר"ד חדש בסיסי מחברה טובה, למשל פיוניר 2250, יעלה 500 ש"ח לפחות.

קומפוננט בסיסי וטוב, למשל מורל טמפו, יעלה 450 לפחות.

מגבר אמין וטוב- אם תצליח למצוא במלאי לדוגמא JBL CS60 או LIGHTNING AUDIO 400.4, זה יעלה 700 ש"ח.

התקנה טובה ואיכותית, לא מתפשרת, כולל העברת חיווט בקונקטורים ובניית הגבהות מעץ אשר תתאמנה את הקומפוננט לדלת שלך, כולל כבל מתח מחברה אמינה אחד שבאמת בעובי המספיק והבטיחותי לרכיבים שלך, פיוז שלא נוזל כל יומיים, ומגע של מתקין מקצועי ולא מתפשר- לפחות 600-700 ש"ח. ותדע שאם מציעים לך בפחות- לא יעשו לך עבודה איכותית או שישימו לך חיווט סביר, אלא זבל שלא שווה גם את מה שתשלם עליו.

הגענו לסכום שהקצבת לעצמך, ללא הסאב. תוכל תמיד להוסיף סאב בעתיד, כשיזדמנו לך עוד 450-500 ש"ח.

אם חשוב לך הסאב, תוכל להתקין את כל הרכיבים עם הר"ד שקיים עכשיו, ובעתיד להחליף אותו לאחד טוב יותר.

אופציה נוספת היא ללכת על קומפוננט קדמי, רמקולים אחוריים במקום הסאב, ור"ד איכותי אולי איכותי יותר מהבסיסי של פיוניר. האופציה הזו היא פחות עדיפה בעיניי, לא הייתי בוחר בה, אך גם היא קיימת וחשוב שתכיר אותה.

שוב, התקציב שלך דל מאוד, כדי למקסם את התוצאה, לרכוש את כל הרכיבים ולא להתפשר על משהו בינוני, הייתי ממליץ לך לפזול לכיוון יד שניה. לדוגמא:

פיוניר 4850 יעלה 350 ש"ח

מאק אודיו Z4200- יעלה 500 ש"ח.

סאב אודיו סיסטם- 300 ש"ח

מורל טמפו חדש- 450 ש"ח.

הגעת ל2200-2300 כולל התקנה, קיבלת ר"ד טוב יותר, מגבר חזק יותר, וסאב טוב בהרבה. קומפוננט אני ממליץ לרכוש חדש.

אחת מהאופציות הללו (איך שלא תבחר) תביא אותך להנאה מירבית, להגדרתך.

שים לב:

רצוי מאוד לשמוע את הרמקולים לפני קנייה, ואני לא מדבר על לשמוע על הקיר אלא לשמוע ברכב כלשהו, לכל רמקול צליל ייחודי משלו ויכול להיות מאוד שתתחבר לקומפוננט מסוים יותר מאשר לקומפוננט אחר, אע"פ שהם עולים אותו מחיר. יש אחד שנשמע חדצ ומדוייק, ויש אחד שנשמע רך ומלטף, ויש אחד ששייך לחברה ישראלית ומחירו בארץ נמוך ועומד על 500 ש"ח, ויש אחד שמיובא דרך חברה אמריקאית ולכן מחירו גבוה ועומד על 500 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות הבונות אבל זה הסכום שאני מוכן להקציב הכי גבוהה שאני מוכן להוסיף זה עוד 200 שח

זאת אומרת לעמוד על 2500 תבינו אני גר בלוד פה אניעוד לא יספיק להרכיב מערכת ויגנבו לי אותה..

אני מאמין שאפשר להגיע למערכת בינונית ב2500 ש"ח אחרי הכל.

אני הולך להתקין את המערכת שלי בבאס מערכות בבאר יעקב..מקום מכובד עם בעלים שעושים הכל כדי להגיע למקסימום תוצאה אפשר לראות את המקום בפייסבוק תחת השם "באס מערכות"

• תוכן חדש...