Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tempo Coax 6 Morel vs TSA1681S Pioneer מה עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הקדמה לכותרת , אני מעונין לרכוש רמקולים לאחורה , 6.5 אינץ' מכיוון שאני לא יכול לשים 6X9.

אני בעיקר מתלבט בין 2 הסוגים האלה , אם למישהו ידוע על משהו שיתן לי תמורה טובה יותר עבור 500 ש"ח אני שמח לשמוע .

Tempo Coax 6 Morel או TSA1681S Pioneer ?

תודה מראש לעוזרים .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

לדעתי אני ההיתי הולך על מורל בלי לחשוב פעמיים.

גם פיונר טובים,אבל מורל יותר איכותיים.

אבל אם כבר אתה שם 6.5 אינץ,

ההיתי הולך על קומפוננט של מורל!

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

פורסם

הבעיה היא , שיש לי כבר קומפוננט מקדימה , ואם אני ישים גם קומפוננט מאחורה לא יהיה לי באס בכלל , אני יודע ש6.5 לא אמורים לתת באס , אבל כשאני קונה רמקולים רגילים ולא קומפוננט הם נותנים טיפה באס .

תודה על העזרה בכל זאת , עוד תגובות !

והאם מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש אותם באזור אשדוד ?

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

זה לא שהפיוניר יתנו לך יותר באס..

תנסה לברר לגבי רמקולים של JBL. לרוב הדגמים הבאסים יותר מורגשים מהסטנדרט.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אז מה אתם אומרים לגבי GTO638 JBL אם אני מעונין ברמקולים איכותים עם טיפה באס ?

כמובן לעומת הפיוניר והמורל שציינתי לפני ,

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם
הבעיה היא , שיש לי כבר קומפוננט מקדימה , ואם אני ישים גם קומפוננט מאחורה לא יהיה לי באס בכלל , אני יודע ש6.5 לא אמורים לתת באס , אבל כשאני קונה רמקולים רגילים ולא קומפוננט הם נותנים טיפה באס .

תודה על העזרה בכל זאת , עוד תגובות !

והאם מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש אותם באזור אשדוד ?

אתה טועה בגדול ההבדל היחיד בין קומפוננט לקואקסיאלי הוא שבקומפוננט אתה בוחר איפה למקם את הטוויטר וברמקול קוואקסיאלי הטוויטר יושב על הרמקול עצמו, אין ביניהם שום הבדל בבאסים..

פורסם

האם זה נכון בוודאות ? כי אני לא הכי מבין בכל הדברים האלה אני די חדש בתחום , כל מה שאני יודע זה מה שאני קורא במדריכים ובשירשורים פה ובפורומים אחרים , זה מה שהבנתי , שרמקולים רגילים יתנו לי אפקט של באס לעומת הקומפוננט שלא יתנו לי .

כמו כן הקומפוננט הקידמי שלי לא מייצר לי באס טוב לעומת הרמקולים האחוריים שהם מקוריים של הרכב , שכן מייצרים לי סוג של באס .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...