Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הזמנתי סיאט לאון בשבוע שעבר מהסוכנות בהרצליה ונאמר לי במפורש (בעת התשלום הסופי) ע"י מנהל הסוכנות כי המערכת לא תהיה מחוברת לשליטה מההגה. זאת למרות שכאשר שילמתי את המקדמה בתחילת דצמבר נאמר לי במפורש שתהיה שליטה מההגה וזה אף כתוב לי בהצעת מחיר שראשונה שקיבלתי מהם - מאוד מרגיז....

הטענה של מנהל הסוכנות היא שזה עלול לגרום לתקלה במערכות הרכב...אבל אני לא בטוח כמה זה נכון...

אשמח לשמוע אם יש עדכונים...

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טענת הפגיעה ברמה החשמלית היא אותה טענה שאני שמעתי אך אם זאת נאמר לי כי יש שליטה מסויימת מההגה אך חלקית בלבד.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני ו חבר שלנו ירדנו לסוכנות ו הזמנו שני רכבים בחיפה ! לשנינו אמרו אותו דבר שהמערכת באה עם שליטה על הפונקציות חוץ מפונקציה אחת שהיא הטלפון ! הוא ביקש את הרכב מוקדם ממני כיוון שהיה צריך את הרכב דחוף אני העדפתי להשתהות עד 2011 ו בתכלס לבדוק את הרכב שלו ! הרכב הגיע שבוע שעבר ו כמו שנאמר לנו בקשר למערכת הם לא טעו , הפונקציות עובדות המערכת תואמת אך על הטלפון אפשר לענות רק דרך הקונסולה עצמה .

בקשר ל USB AUX שברכב הם מושבתים אך יש לך במערכת יציאות כאלה .

יש לי שאלה אחרת עכשיו , מישהו הרכיב קסנון על הרכב ? מודע לתקלות מסויימות ?

auto emocion

פורסם

חאלד, תודה על התשובה ואני מקווה שסגרת לי פינה בעניין.

לעניין הקסנון, לא חוקי בהתקנה מקומיתאלא רק אם מגיע מקורי מהיצרן.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תשובה ודאית.

הכפתורים בצד שמאל של ההגה עובדים חוץ מזה שמצוייר עליו טלפון.

ניתן לעבור בן תחנות או בן שירים , ניתן להגביה או להנמיך , ניתן לעבור בן מצבים שונים כמו רדיו DVD וכו..

פורסם

הי חאלד,

יש סיכוי שאתה מצרף תמונה של המערכת?

איזו תוכנת ניווט יש שם IGO8 או איתוראן?

ועוד שאלה: אמרו לי בסוכנות שהרכב עכשיו בהתקנת המערכת. תוך כמה זמן לצפות לרכב (בנתיים עברו 7 ימי עבודה)?

תודה.

פורסם
הי חאלד,

ועוד שאלה: אמרו לי בסוכנות שהרכב עכשיו בהתקנת המערכת. תוך כמה זמן לצפות לרכב (בנתיים עברו 7 ימי עבודה)?

תודה.[/quote

יומיים לפני שקיבלתי את האיביזה נאמר לי שמלבישים עליה את התוספות(מולטימדייה,קודן)

אני מאמין שתקבל ביום ראשון הקרוב

בהצלחה,

נשמח לראות את ה"כלה" החדשה

נירו:)

פורסם

גם ללא המבצע אתה יכול לרדת ו לקבל הנחות טובות ו כל מיני הטבות , חבר אמר לי שיש להם מלאי שהם חייבים לגמור לפני כניסת הלאון החדשה ו היה להם קרוב ל 1000 מכוניות , הם כמובן לא מודים בזה אבל הגרסה החדשה אמורה לצאת בספטמבר 2011

אני אתן לך דוגמה עליי , הוצאתי מהם החלפת צבע , מולטימדיה , ו הוצאות ריבית מהם מתנה (לקחתי מימון קטן )

השאלה היא אם יש לך כוח להתווכח על רכב שאמור להישאר אצלך מספיק זמן , הם מודעים לשוק ו לתחרות שיש ו לירידות ערך של הרכבים שלהם כך שה"מבצע " הזה הוא בעצם מחיר הרכב אחרי ירידה מחיר של שנה ו חצי .

תמונות אני אנסה להוסיף כבר השבוע אני צריך לתפוס את חבר שלי ו אשמח להוסיף ולהגיד מה סוג ה GPS

auto emocion

פורסם
תתקין מערכת של ZENEC- כל הכפתורים פעילים.

יש לך את המערכת של ZENEC? התנסית איתה?

גם ללא המבצע אתה יכול לרדת ו לקבל הנחות טובות ו כל מיני הטבות , חבר אמר לי שיש להם מלאי שהם חייבים לגמור לפני כניסת הלאון החדשה ו היה להם קרוב ל 1000 מכוניות , הם כמובן לא מודים בזה אבל הגרסה החדשה אמורה לצאת בספטמבר 2011

אני אתן לך דוגמה עליי , הוצאתי מהם החלפת צבע , מולטימדיה , ו הוצאות ריבית מהם מתנה (לקחתי מימון קטן )

השאלה היא אם יש לך כוח להתווכח על רכב שאמור להישאר אצלך מספיק זמן , הם מודעים לשוק ו לתחרות שיש ו לירידות ערך של הרכבים שלהם כך שה"מבצע " הזה הוא בעצם מחיר הרכב אחרי ירידה מחיר של שנה ו חצי .

תמונות אני אנסה להוסיף כבר השבוע אני צריך לתפוס את חבר שלי ו אשמח להוסיף ולהגיד מה סוג ה GPS

מי אמר שהלאון החדשה מגיעה בספטמבר? היא עדיין לא הושקה אפילו ואין תאריך השקה רשמי.

פורסם

הלאון החדשה אמורה כאן לצאת באמצה או סוף 2011 אבל לארץ היא תגיע רק ב 2012. תמיד יש איחור בין השקה באירופה והגעה לארץ. לכן אפשר בינתיים שנה שנתיים להינות מהדגם זה :)

Seat Leon 1.8 TSI

פורסם

חאלד,

יש לך טעות מאוד גדולה לגבי מלאי וכד',

סיאט כבר שנה עושה החדרה מאסיבית של רכביה לשוק וזה אומר שהם מתחייבים ליצרן לכמות (שאינה בארץ לפני כן) ואז מוציאים מבצע גדול עם חשיפה בהתאם (כמו שכולם ראו באיביזה-שני מבצעים,והלאון לאחרונה).

הלאון החדשה אפילו לא בכיוון אלינו או כל דבר דומה אז תהיה רגוע .

דדי

עובד חטיבת סיאט סיאט עד לפני חודשיים (וכיום עם 3 המותגים האחרים).

לגבי הזניק אז היא מערכת ברמה והיא גם לא סינית ומיובעת ונמכרת ע"י חברי היקר ומתקין מורשה של צ'מפיון-קלאס איי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...