Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיפורים אתה אמרת. אני הולך לעשות דיטיילינג. דגש על המילה דיטייל ולא שינויים גדולים.

ולא, אני את החלקים שלי קונה מהתעש"א :lol: :

f15i2gd.jpg

סתם כדי לסבר את האוזן, התמונה צולמה מעל אאושוויץ.

Bimmer

פורסם

אהבתי מאוד איך שהאוטו שלך נראה.

אני גם שדרגתי לGTI RIMS עם TOYO PROXES 4

תוצאה נחמדה אך כמובן לא כמו הGTI.

אם תרצה למסור את הגריל הנוככי אשמח לקנות אותו ממך.

img0307xt.jpg

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם
הג'נטים כמובן יפיפיים. אין יותר יפים מאלה לרכב הזה ולדעתי עושה טעות כל מי שמחליף לאפטר-מרקט.

הרכב שלך לא קרוב ל GTI מבחינת הגה , התנהגות כביש, כח מנוע, החלפת הילוכים וכו'...

המידע שאתה מפזר כאן על מתלים וכיול זהים ל GTI ממש לא בכיוון.

עשית רכישה נחמדה מאוד, אתה תהנה ממנו רק אל תעשה מהרכב הזה משהו שהוא לא.

תהנה ממנו כמו שהוא ומאחל לך להשתדרג לGTI ביום מן הימים.

נ.ב. הלוואי שהיתה GTI בצבע הזה או בצבעים אחרים, השחור/אדום/לבן אלו הצבעים הכי מאוסים שיש יחד עם כסף.

לא אכנס לויכוח טכני - אין לי מספיק מידע וזה גם לא ממש משנה. עובדתית ה-GT מתנהגת אחרת מהקומפורטליין מבחינת האחיזה וכו', אבל זה לא ממש משנה, כי GTI היא כמובן שלא.

אגב צבעים - באמת לא הבנתי למה כל ה-GTI מגיעות באדום/לבן/שחור, ממש כמו השירוקו (מלבד בודדות בירוק רעל). חשבתי שצ'מפיון פתוחה להצעות וכמו שהרכב שלי הגיע במפרט שונה (ידני+3 דלתות) אפשר להזמין כל צבע למעשה. לדעתי, האפור נראה נפלא על הדגם - יש ביד2 2 מכוניות מדגם GT בצבע אפור מטאלי, והן פשוט יפהפיות.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אהבתי מאוד איך שהאוטו שלך נראה.

אני גם שדרגתי לGTI RIMS עם TOYO PROXES 4

תוצאה נחמדה אך כמובן לא כמו הGTI.

אם תרצה למסור את הגריל הנוככי אשמח לקנות אותו ממך.

img0307xt.jpg

אין בעיה - עוד יומיים הגריל יגיע ואז אבצע את ההחלפה ונראה מה יהיה.

עצה שלי - גש לפחח/צבע, וארגן צביעה של כל החלקים השחורים בטמבון/פסי צד/מראות בצבע הרכב. התוצאה תהיה מרהיבה - הגולף נראית ה-ר-ב-ה יותר טוב בלי סימני הקמצנות של פולקסוואגן - לא הבנתי למה בין הדגם של 2006 ל-2007 ואילך הם הלכו אחורה והביאו את הרכב עם מראות שחורות!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אגב - שמים לב למאזדה3 2 ליטר החדשה ברקע התמונות בהודעה הראשונה? אתמול בלילה הורידו לה את 4 הג'נטים.

בפעם השניה תוך חודשיים!!!

...makes you think

פורסם

מצטער על ההדחפות לנושא אבל מעניין אותי בתור בעלים של גולף הייליין.

GT = הייליין (גולף 160?)

אם לא , עם איזה מנוע היא מגיעה בכלל? אפשר לקחת את אותו האבזור על מנוע חלש יותר?

פורסם
מצטער על ההדחפות לנושא אבל מעניין אותי בתור בעלים של גולף הייליין.

GT = הייליין (גולף 160?)

אם לא , עם איזה מנוע היא מגיעה בכלל? אפשר לקחת את אותו האבזור על מנוע חלש יותר?

גולף 160 זה מנוע tsi 1400 .

הgt היא 1600 רגילה פשוט שהיא מאובזרת .

פורסם
לא אכנס לויכוח טכני - אין לי מספיק מידע וזה גם לא ממש משנה. עובדתית ה-GT מתנהגת אחרת מהקומפורטליין מבחינת האחיזה וכו', אבל זה לא ממש משנה, כי GTI היא כמובן שלא.

אגב צבעים - באמת לא הבנתי למה כל ה-GTI מגיעות באדום/לבן/שחור, ממש כמו השירוקו (מלבד בודדות בירוק רעל). חשבתי שצ'מפיון פתוחה להצעות וכמו שהרכב שלי הגיע במפרט שונה (ידני+3 דלתות) אפשר להזמין כל צבע למעשה. לדעתי, האפור נראה נפלא על הדגם - יש ביד2 2 מכוניות מדגם GT בצבע אפור מטאלי, והן פשוט יפהפיות.

בדיוק על זה דיברתי, איך אתה קובע קביעות כאלה בלי שיש לך מידע ? זה מפליא :D

בקשר לצבעים אלו הצבעים הרשמיים של הדגם למרות שאני יודע שמתגלגלות בארץ 2 בצבע אפור עכבר ואחת בצבע כחול.

(אחת מ2 האפור עכבר יושבת אצל סוחר עם פגיעת שאסי , שימו לב...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גולף 160 זה מנוע tsi 1400 .

הgt היא 1600 רגילה פשוט שהיא מאובזרת .

לא בדיוק. יש GT גם עם מנוע 2 ליטר FSI

פורסם
לא בדיוק. יש GT גם עם מנוע 2 ליטר FSI

וממש עכשיו אוויס מנסים להיפטר ממנה במחיר מצחיק של 120+- :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לטעמי הג'אנטים נראים סטנדרטים מדי, אם לשאול אותי הייתי מכוון יותר לאיזור "האקזוטי".

בכל אופן, רכב מדהים. שמור עליו, או יותר נכון, שרעייתך תשמור עליו (כפליים!).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
לטעמי הג'אנטים נראים סטנדרטים מדי, אם לשאול אותי הייתי מכוון יותר לאיזור "האקזוטי".

בכל אופן, רכב מדהים. שמור עליו, או יותר נכון, שרעייתך תשמור עליו (כפליים!).

תודה. הכחול שלי, הלבן שלה... אין סיכוי שהיא תיגע בו!

• תוכן חדש...