Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר בקצרה:

קנינו רכב ממגרש (...) המוכר ברמאות לא סיפר שא"א לעשות העברת בעלות.

רק לאחר הקניה הוא אמר שעוד מס' ימים תעשה העברה כיוןן שבעל הרכב צריך לסיים לשלם חוב.

במשך שנתיים (!!!) הוא משך אותנו בלך ושוב עד שעיכלו את הרכב.

לאחר מס' איומים עליו ועל בעל הרכב שנתבע אותו הוא שחרר את האוטו אבל אז התברר שהוא משכן את הרכב לבנק (יש לו חוב של 28000ש"ח) וכרע הוא במשא ומתן איתם על פריסת תשלומים.

הציעו לנו הצעות שונות.

שאלתי:

האם כדאי לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות?

מה נרוויח?

מי יאכוף את ביצוע הפסק דין?

האם נפסיד מכך משהו?

האם יש אפשרות לידע את הבנק בסיפור?

אשמח לקבל תשובות ועזרה!

פורסם

קנינו רכב ממגרש (...) המוכר ברמאות לא סיפר שא"א לעשות העברת בעלותבמשך שנתיים (!!!) הוא משך אותנו בלך ושוב עד שעיכלו את הרכב.

 

אתה מתכון עיקלו את הרכב, לפי מה שכתבת הרכב קודם כל שייך לבנק , ועכשיו גם אם תתבע את המוכר ואין לו כסף לא תוכל לעשות כלום.

אתה יכול לתבוע את בעל המגרש על זה שהונה אותך.

×
×
  • תוכן חדש...