Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצעים של סיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שלפני כחודשיים,היה מבצע של סיאט: סיאט איביזה SC חדשה מהחברה ב-87 אלף.

תוכלו להגיד לי איזה מן המבצעים שהיו,יש עוד בימים האלה?

תוכלו להגיד איזה גרסא של האיביזה מן המבצעים,הכי מומלצת?

:twisted:
פורסם

רשמית, יש את המבצע הזה. אבל אתה תמיד מוזמן לשוחח עם הנציג שבאולם תצוגה (ואולי יותר מאולם אחד) :roll: . מסופקני שתקבל הנחה מפליגה דווקא על איביזה בימים האלה. אבל בעתיד הלא רחוק (ניסוח מעורפל בכוונה) אמורות להגיע איביזות עם מנועי TSI 1.2, ואז יש סיכוי או להנחות על איביזות עם מנועי 1.6 אטמוספריים שבמלאי, או מבצע החדרה לשוק לדגמי 1.2 TSI (ספקולציה פרוע).

בהנתן היסטוריה של שנתיים האחרונות, אולי הייתי ממליץ להזדיין בסבלנות עד למבצע הבא על דגם סיאט שלבך חפץ בו (בכדי למנוע "שברון לב" כדוגמת אלה המופיעים כאן וכאן).

.Caveat emptor

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

בעיקרון לא

אבל יש המוןןןן מקום לויכוח לגבי כל מחיר שהם יתנו לך על הדגמים של האיביזה

גם הורדה במחיר וגם מתנות כי אני מניח שישאר סטוק לא קטן של רכבים עם המנוע "הישן" ובתחילת השנה כנראה יכנס המנוע tsi אז הם רוצים להעיף את המלאי הישן

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

ידידיי,

כעובד של חטיבת סיאט לשעבר אני יכול בכיף להגיד כי סיאט לא נתקעת עם רכבים במלאי וכד' בדיוק כמו סקודה ,

סיאט הזמינה כמות רכבים לטובת המבצעים שהיו וכיום כבר אינם ומה שיש בנמל שייך כבר ללקוחות.

בקרוב מאוד תראו גם לאונים בנמל וזאת כי יש עדיין את המבצע שהם מפרסמים בכל מקום.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

שלום ידידי ,

בתור אחד (מרוצה) שקנה את האיביזה SC 1.6 מהמבצע האחרון

המבצע בעקרון נגמר,כל המלאי שהיה בנמל(והיה הרבה) נמכר יחסית מהר,מה שלא נמכר נשלח לתת סוכנויות

משום מה סוכניות שרכשו את המלאי במחיר זול מוכרות את האיביזות יותר יקר מהמבצעים האחרונים במיחוד בגרסאות ה"ספורטיביות".

בכל מקרה שווה לנסות,במקומך ללא היסוס הייתי קונה את הליאון ב-119800 טורבו ידנית!

מבצע הכי שווה שיש כרגע בשוק ללא ספק.

בהצלחה:)

נירו

פורסם
ידידיי,

כעובד של חטיבת סיאט לשעבר אני יכול בכיף להגיד כי סיאט לא נתקעת עם רכבים במלאי וכד' בדיוק כמו סקודה ,

סיאט הזמינה כמות רכבים לטובת המבצעים שהיו וכיום כבר אינם ומה שיש בנמל שייך כבר ללקוחות.

כן, גם לאונים לא חסר.

יש לי הערכה רבה ליבואן של סיאט אשר מזמין (ומצליח למכור!) רכבים מעניינים אשר שוברים את הנוף המוטורי שלנו, ומגוון אותו בצורה מעניינת.

אגב, ההבדל הגדול שמיד קורץ לעין כאשר מסתכלים על מגרש של סיאט זה מבחר צבעים מ-ט-ו-ר-ף שמציע היבואן וזה בניגוד מוחלט לשאר היבואנים שמזמנים רק שחור-לבן-כסוף לכל הדגמים שלהם. באמת כל הכבוד.

אגב, במחירון לא מופיעה גרסת ה-בוקנגרה של איביזה. משהו יודע כמה היא עולה והאם צריך לבצע הזמנה מיוחדת?

פורסם

דווקא אתמול הייתי בסוכנות סיאט וקיבלנו "מבצע" של סיאט 1.6 SC ב96,800 כולל ערכת מולטימדיה ובלוטות.

אז כנראה שייש עדיין סטוקים לא מכורים.....

מה שהזוי יש אנשים ביד 2 שרוצים 105,000 על אותו אוטו רק משומש.

פורסם

יש לאנשים האלה שם...

קוראים להם "חיים בסרט"

אנשים שחשבו שיעשו קופה על זה שהם קנו רכב במבצע.. מה נראה להם?!

ממתי רכב נהיה השקעה שמניבה תשואה חיובית? חחח

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
ידידיי,

עזבת את עבודתך בסיאט כמלוה בנסיעות מבחן?

• תוכן חדש...