Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי היה חונה, מישהו יצא מהחניון ובלי להסתכל אחורה נכנס ברכב שלי בצד, עקב כך גם החלון נפתח רק קצת, הייתי בחוץ וראיתי וגם כמה שכנים היו שם, הוא אומר שנראה לו שלא כדאי להפעיל את הביטוח בגלל זה, ושאני ילך לאיזה פחח שהוא מכיר, והוא ידבר איתו והוא ישלם לו,

השאלה הוא אם כדאי לסמוך עליו, האם יש פה סיכונים בדבר, ומי ישלם לי את יום לשכור רכב שזמן התיקון?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

גם לי נכנסו באוטו לפני שבוע וחצי ,נהג משאית מהצפון דפק לי את האוטו מאחורה צילמתי אותו והחתמתי את הנהג שהוא זה שפגע ברכב שלי כאשר חנה.

לא שאלתי אותו בכלל,ישירות התקשרתי לביטוח שלי היפנו אותי למוסך של הביטוח,השארתי את הרכב ונתנו לי רכב חלופי,כאשר סיימו ביקשו מבעל המשאית לשלם והוא לא מעוניין,כנראה לא אהב את זה שפניתי למוסך הביטוח,בקיצור עכשיו אני תובע אותו,כי במשאית השתתפות עצמית היא 5000 שקל והנזק היה פחות מזה,כך שאם הייתי פונה לחברת הביטוח היו משלמים את הכסף מיד.

מה הרווחתי כאשר הלכתי למוסך של חברת הביטוח:

1.הוא זה שדפק לי את הרכב כאשר חנה,אני לא אתחיל לרוץ למוסך שלו בצפון כדי שלו יהיה נוח ולך תדע למי המוסך הזה,שילמד לנהוג,אף אחד לא הכריח אותו לדפוק לי את האוטו,לכן הלכתי למוסך של חברת הביטוח שהוא מוסך יחסית קרוב אלי.

2.מוסך הביטוח תיקנו לי את האוטו במקצועיות ולא עבודה חפירית.

3.משלמים לי את ירידת הערך.

4.קיבלתי רכב חלופי.

5.עכשיו הם מסייעים לי לתבוע אותו,ולהחזיר לי את הכסף שלי,ששילמתי בכדי לתקן את הזנק שהאו גרם.

המינוס היחידי הוא שאני אקבל את הכסף קצת מאוחר,רק שהוא ישלם עם תוספות,בזבוז זמן,עוגמת נפש,הוצאות בית משפט וכו..,חבל הוא זה שבחר את הדרך הזו.

כל הנקודות החשובות האלה אתה לא תקבל אם תפנה למוסך שלו כי הוא רוצה לחסוך,תסביר לו שבזה אין חסכון,"דפקתה לי את האוטו,אני אתקן אותו איפה שאני רוצה שלי יהיה נוח ושאהיה עם ראש רגוע"

בהצלחה.

פורסם

תאוריה יפה מאוד רק עם נקודת תורפה אחד גדולה ועיקרית, אתה יוצא מתוך הנחה שהוא ישלם לך את מה שבית המשפט יקבע.

הנחה שבכלל לא בטוחה בימינו אלה.

אחרי 5 שנים שלא תראה גרוש הוא יגיע עם ההוצאה לפועל להסכם שמאחר ואין לו יכולת כלכלית להחזיר את החוב הוא יחזיר לך בתשלומים של 50 ש"ח לחודש, 10-15 שנה והוא סוגר לך את החוב כמו גדול!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
תאוריה יפה מאוד רק עם נקודת תורפה אחד גדולה ועיקרית, אתה יוצא מתוך הנחה שהוא ישלם לך את מה שבית המשפט יקבע.

אחרי 5 שנים שלא תראה גרוש הוא יגיע עם ההוצאה לפועל להסכם שמאחר ואין לו יכולת כלכלית להחזיר את החוב הוא יחזיר לך בתשלומים של 50 ש"ח לחודש, 10-15 שנה והוא סוגר לך את החוב כמו גדול!

הכל עניין של גישה,אם היה אומר מלכתחילה שאינו יכול לעמוד בהוצאה כלכלית כזו מראש אזהכל היה מתנהל אחרת,אפילו בעלת המוסך אמרה לי שאין להם בעיה שיבוא ישלם להם בשתלומים או משהו כזה,אך הבן-אדם קבע שהמוסך שתקן לי את האוטו אחרי שהוא ניפח את המקרה בלי לשמוע אפילו על מה הוא היה צריך לשלם,מן הסתם יש פירוט על כל גרוש,פשוט הוא מסרב להקשיב ולא רוצה לשלם,לכן בן-אדם כזה צריך לשלם על הנזק שעשה אפילו אם זה על חשבון פרנסתו.

לפני כשנתיים חזרתי אחורה ברכב שלי ופגעתי בכנף השמאלית הקדמית של סובארו DL שנת 1990,פגיעה ממש קטנה,בעלת הרכב פנתה למוסך תיקנה את הרכב ובאותו רגע אני הלכתי למוסך שילמתי לה את הנזק על המקום אפילו בלי שתשאיר להם צ'ק דחוי,ואמרתי סליחה,כי הרשלנות שלי גרמה לה לנזק,ואני אשלם על זה.

לכן אני מצפה מבעל המשאית יחס דומה,אך במקום זה,גרם לי נזק והתחצף בעת התשלום כאילו אני חייב לא משהו,אלא להיפך הוא זה שחייב לי.

פורסם

כל מה שענית לי בכלל לא מתייחס לעובדה שהוא עלול לא לשלם לך למרות פסק הדין, תופעה שבשנים האחרונות הפכה לצערי לנפוצה.

אתה לא יודע מי נכנס בפותח השרשור ולכן היעוץ שלך בעייתי.

אם הוא היה אדם מן הישוב, לא היית בכלל צריך לגרור אותו לבית המשפט, מאחר ואתה נאלץ לעשות זאת, יש בסיס לחשש.

אם הפוגע מעוניין לתקן על חשבונו ובמקום מטעמו ואם התאונה היא לא תאונהנ מורכבת אלא מכה פשוטה, לא הייתי שולל על הסף אלא בודק קודם איפה, מי מתקן ובאיזה רמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היה לי פעם עו"ד מאוד חכם שלקח 180 צ'קים של 38 ש"ח מחייב לדבריו "כי אשתו בכתה אז ריחמתי עליה". אפילו לא טרחתי להפקיד אותם ושנתיים אחרי זה פרצו לנו למפעל ובין השאר גנבו גם אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עזוב את זה. מי ישלם לך ירידת ערך של האוטו?

תעלה תמונות של המכה.

מדובר ברכב יונדאי 96, האם שייך לרכב כזה ישן ירידת ערך?
פורסם
היה לי פעם עו"ד מאוד חכם שלקח 180 צ'קים של 38 ש"ח מחייב לדבריו "כי אשתו בכתה אז ריחמתי עליה". אפילו לא טרחתי להפקיד אותם ושנתיים אחרי זה פרצו לנו למפעל ובין השאר גנבו גם אותם.

פשוט ענק!

פורסם

אין לך מושג כמה שמחתי כשגנבו אותם. קיוויתי שהגנב יזייף את הסכומים וישבור להם את העצמות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צודק לגמרי, לפני 5-6 שנים זכיתי במשפט ב 1500 (הערכת שמאי היתה 5 אלף ש"ח) בנהג שפגע בי וברח, אני עדיין מחכה לכסף.

פורסם

ספורטמוטרי,

אתה תובע את הנהג באופן עצמאי או חברת הביטוח תובעת אותו?

לפי מה שכתבת, זה נשמע שאתה תובע אותו ללא חברת הביטוח.

במידה ואתה מבוטח, חברת הביטוח צריכה להחזיר לך את מלוא הסכום והם צריכים לשבור את הראש עם הפוגע, לא?

ברשותך, אשמח להסבר.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ספורטמוטרי,

אתה תובע את הנהג באופן עצמאי או חברת הביטוח תובעת אותו?

לפי מה שכתבת, זה נשמע שאתה תובע אותו ללא חברת הביטוח.

במידה ואתה מבוטח, חברת הביטוח צריכה להחזיר לך את מלוא הסכום והם צריכים לשבור את הראש עם הפוגע, לא?

ברשותך, אשמח להסבר.

אני מבוטח רק צד שלישי אך עם סיוע בתביעות + רכב חלופי רק במידה ואני מתקן במוסך שלהם,אז כך עשיתי ועכשיו הם עוזרים לי לתבוע אותו בגלל שהוא לא רוצה להחזיר לי את הכסף.

• תוכן חדש...