Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף קניתי לי אוטו חדש, מדובר בפורסטר 99 טורבו אוטומטית.

במסגרת יישור הקו הוחלפו מספר צינורות מים שהיו יבשים ומערכת הקירור מולאה לחלוטין בנוזל קירור של סובארו.

בזמן לחיצה על הגז אני שומע מדי פעם רעש של מים זורמים מכיוון הרדיאטור הפנימי.

הרכב לא מאבד נוזל קירור אולם לאחר נסיעה מאומצת מדי פעם (לא אחרי כל נסיעה מאומצת) מתחמם מעל החצי, התחושה שלי היא שיש אוויר במערכת הקירור.

אני מחפש הוראות מסודרות לניקוז המערכת, עברתי על ספרות היצרן שם כתוב להפעיל את החימום הפנימי למלא את המיכל (לא מיכל העיבוי, בדגם הטורבו יש מיכל מתכת מחוץ לרדיאטור) עד הסוף לסגור את הפקק ולתת לאוטו להתחמם. אחרי שהאוטו מתקרר לחזור על התהליך עד שאין אוויר במערכת.

עשיתי את ההוראות הנ"ל 3 פעמים ועדיין יש רעש של זרימת מים בלחיצה על הגז.

פורסם

הרצפה באיזור שלו יבשה לחלוטין, מלבד זאת הרכב טופל במרכזי ובמורשים כל חייו ו"שתה" רק נוזל קירור איכותי של היצרן.

אני לא פוסל את האפשרות של חור ברדיאטור הפנימי, אני לא בטוח שניתן לבדוק זאת מבלי לפרק אותו (מה שאומר לפרק חצי דשבורד...).

בכל מקרה השלבים הבאים הם בדיקת מערכת הקירור בלחץ ובדיקת CO לאיתור דליפות מכיוון אחד מאטמי הראשים. אבל לפני כן אני רוצה לעשות את הפעולה הכי בסיסית שהיא ניקוז אוויר כמו שצריך.

• תוכן חדש...