Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בdvd קלריון 785bt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי את הdvd קלריון 785bt!! אחלה מכשיר, אבל:

1- הוא לא קורא לי את כל הפרמטרים של כל ה avi, mpeg, mp4, flv .הוא רשום שהוא קורא רק divx והחלפתי את הסיומות של כל הקבצים לאלה שהוא כן קורא והוא עדין לא קורא והוא אומר שהוא לא תומך!!!! יש עצות? פתרונות???

2- האם הוא יותר טוב מdvd של פיוניר דגם: AVH-5200BT pioneer DVD??? (שאלה ממש חשובה)

3- כמה הוא עולה היום בשוק אם אני רוצה למכור? מחירון בזאפ: 5800. כמה יתנו??

תודה מראש לכל העונים!!!!

אני גם בפלא:0509966006

focal

the spirit of sound

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה שלך.

אתה לא יכול פשוט לשנות את הסיומת ולצפות שזה יעבוד..כי זאת בדיוק אותה גברת רק בשינוי הדרת :).

אתה צריך להמיר את הקבצים למרות שזה גם לא מומלץ אבל אם תרצה יש מלא תוכנות חינמיות.

כמו AVI Convert ועוד.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

תודה רבה! אני מנסה את זה עכשיו!

ועוד שאלה האם הקלריון 785bt יותר טוב מ5200 avh?

הציעו לי להחליף את המכשיר הנוכחי...? האם שווה לעשות את הצעד הזה או להשאר עם הקלריון?

focal

the spirit of sound

פורסם

יש סיבה שעניתי רק לשאלה הראשונה. בקשר לשאלה השנייה,

אין לי מושג כל כך גדול בנושא HU חכה שמישהו מבין ייתן לך מענה.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

אני עידן לא מצליח לראות קליפים בקלריון, אני לא מצליח להפוך למה שקלריון קורא, הוא רשום שהוא קורא את כל הdivx, אבל הוא קרוא רק avi, ניסתי כבר ב4 תוכנות אפשריות להמיר את הקובץ ולשנות לו את הסיומות שלו לavi, וזה לא עוזר!!!

אני מבקש את העזרה מכל בן אדם שמבין, אני מת לראות כבר קליפים ברכב,

תודה מראש,

דודי

focal

the spirit of sound

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...