Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כמה שאלות בקשר לקניית קונסולת XBOX360 חדשה:

0. מה הגרסה המשתלמת/מומלצת לקנות כיום?

1. מה ההבדלים בין סוגי הפריצות השונות? -jasper, LT ,JTAG וכו', -איזו לקחת?

2. בגרסאות המגיעות עם HDD פנימי, האם ניתן להעתיק משחקים ישירות מהמחשב לקונסולה? האם זאתי תזהה אימג'ים - ISO ותתקין אותם אוטומטית?

3. מה קורה במידה וMS עולים עלי דרך XBOX LIVE שיש לי פרוץ? האם יש לכם דרך להשבית לי את הקונסלוה?

4. האם עניין "טבעת המוות" עדיין קיים בגרסאות 45NM החדשות?

המלצות לחנות משחקים ייעודית לקניית קונסולה יתקבלו בברכה. :-)

תודה לעוזרים. :-P

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

1. JASPER זו בכלל גירסאת חומרה, הפריצה הנוכחית הרלוונטית היא JTAG.

2. למיטב ידיעתי לא - אתה צריך לצרוב אותם (אח"כ יש אופציה להתקין את התוכן על הקונסולה - אבל דיסק עדיין תצתרך).

3. JTAG פותר את הבעיה הזו - מבחינת זה שהקונסולה לא תינעל לך את הדיסק הקשיח. על LIVE - תוותר - אם אתה פורץ - לא יהיה לך אונליין.

4. לJASPERים - עדיין כן , לSLIM החדש לעומת זאת - כבר כנראה לא רלוונטי.

חנויות מומלצות - מדיה גיים בגבעתיים וVGS בת"א.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חשוב לציין שבשלב זה אין לסלים החדש פריצה (עובדים עליה והיא נקראית LT+)

בכלליות עדיף אם כבר סלים - אז 4 גיגה, ולהוסיף דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB.

הסלים גם מגיע עם חיבור מובנה לקינקט, ואין צורך בספק נוסף.

פורסם
ערב טוב,

כמה שאלות בקשר לקניית קונסולת XBOX360 חדשה:

0. מה הגרסה המשתלמת/מומלצת לקנות כיום?

1. מה ההבדלים בין סוגי הפריצות השונות? -jasper, LT ,JTAG וכו', -איזו לקחת?

2. בגרסאות המגיעות עם HDD פנימי, האם ניתן להעתיק משחקים ישירות מהמחשב לקונסולה? האם זאתי תזהה אימג'ים - ISO ותתקין אותם אוטומטית?

3. מה קורה במידה וMS עולים עלי דרך XBOX LIVE שיש לי פרוץ? האם יש לכם דרך להשבית לי את הקונסלוה?

4. האם עניין "טבעת המוות" עדיין קיים בגרסאות 45NM החדשות?

המלצות לחנות משחקים ייעודית לקניית קונסולה יתקבלו בברכה. :-)

תודה לעוזרים. :-P

0.אם אתה רוצה פריצה חדשה ומחיר יותר נוח זה האקס בוקס השמן , הסלים עדיין ללא פריצה עדכנית והמחיר שלו טיפה יותר גבוה

(ובא עם ראוטר מובנה)

1. ג'ספר זו בעצם גרסה שהסיכוי לטבעת מוות נמוך מאוד זו גרסא מתוקנת

2. אתה אמור לצרוב את הIMG לדיסק ואז אתה משחק עם הדיסק האפשרות של העתקת המשחקים ל HDD נועדה לצורך שמירה על העינית ושקט , מכיוון שברגע שאתה מעתיק ל HDD המשחק עובד משם והוא צריך את הדיסק רק להפעלה ראשונית והמשחק עובד בשקט יותר ושימוש מינימלי בעינית

3.חוסמים אותך מהLIVE , יש חסימה לHDD , לדעתי אם אתה הולך להשתמש בלייב אל תצרוב יש משחקים מקוריים מחו"ל במחירים נמוכים , אם אתה משתמש בצרובים אז אל תגע בלייב , כמובן שיש צורך לתקן משחקים , יש המון אנשים שמחזיקים 2 קונסולות אחת לצרובים אחת ללייב

4. לא בדקתי אבל המקרים כיום לטבעת מוות נמוכים מאוד

חנות מומלצת - GAMESTATION

נ.ב. במידה ואתה קונה אל , ואני חוזר , אל! תקנה מהחנויות את הסוללות ליתיום הנטענות , הציעו לי בחנות 2 כאלה ב300 ש"ח

סירבתי בנימוס , וקניתי בדיל אקסטרים 2 סוללות כ"א 5 דולר , כרגע הן עדיין עובדות מההפעלה הראשונית שלהן (כ7-8 שעות משחק) ועוד לא נגמרו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

maxcher, כיצד מתבלה העינית? הרי כמה שאני יודע מדובר על עינית אופטית שעם הזמן דוהה בגלל חומר ממנו היא עשויה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך , מה שאני כן יודע זה ברגע שהמשחק מועתק ל HDD הדיסק משמש רק לצורך ההפעלה (אחרת כ"א יכול לקחת מחבר משחק ולהעתיק אליו ואז לשחק כמה שבא לו) , והקונסולה עובדת יותר מהר , ויותר שקט עם שימוש מינימלי בדיסק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה שקונסולה עובדת מהר יותר ושקט יותר זה ברור, קריאת דיסק CD/DVD מלווה ברעש. גם מהירות קריאה מדיסק קשיח משמעותית מהירה יותר. אני לא רואה קשר לבלאי של עינית שאם היא עשוייה פולימר היא מתבלה מהזמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה, אני מעוניין לקנות Xbox ורציתי לדעת איזה גירסה ממולצת כיום? המליצו לי על ה-LT+, האם כדאי להוסיף כמה מאות ולקחת את העלית?

כמו כן, איפה מומלץ לקנוץ באיזור הצפון ?

תודה :-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם כבר הוקפץ אז נשאל כמה שאלות :)

מצאתי לפני כמה חודשים XBOX גרסה עבה אין לי מושג איזה קשוחה זה.

מכיוון שאין לי שימוש בו חשבתי להתקין עליו לינוקס מפה עלו כמה שאלות

1. האם צריך פריצה בשביל להתקין לינוקס? אם צריך אז איך אפשר לבדוק אם יש לXBOX פריצה?

2. איזו גרסה של לינוקס? הבנתי שאפשר אובונטו זה נכון?

3. חוץ ממחשב לשימוש מלא איזה עוד אפשרויות אני מרוויח פה? אנני משחק משחקים אבל היתי רוצה שהאפשרות תשאר אפשרי?

4. מבחינת ביצועים הXBOX שווה משהו?

5. והשאלה הכי חשובה מאיפה אני מתחיל את התהליך?

תודה לעונים.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...