Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה בלי תקציב.

תגיד לפחות מה אתה מצפה ממנה?

יש לי רכב אמרקאי אם תא מתען גדול רוצה לשמוע מוזיקה בכיף משהו שלא מביש את הרכב

היום יש פיוניר ברכב וכנראה עשתה את שלה שאני מגביר את המוזיקה היא מתחילה לקפוץ

אני יעלה תמונה של הרכב

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
יש לי רכב אמרקאי אם תא מתען גדול רוצה לשמוע מוזיקה בכיף משהו שלא מביש את הרכב

שים מערכת כמו שלי, סאב תיקח דאבל יש לך תא מטען גדול, לא תבייש את הרכב :wink:

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם
שים מערכת כמו שלי, סאב תיקח דאבל יש לך תא מטען גדול, לא תבייש את הרכב :wink:

אני מחפש קופלט אני רוצה הצעה ואני ילך לחנות לקבל הצעת מחיר

תודה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

בגלל שלא נתת מחיר, אני אהפוך את זה לפנטזיה

CARPC לביט 1 אודיסון VRX וUP6I מקדימה אקטיבי עם מונו של סלסטרה DA2K(אני מקוה שככה רושמים) ו שני HX 300 של הרץ .. וזהו.

אמרת שכסף לא מדבר- בבקשה!, במידה ואתה לא תאהב את התוצאה אשמח לקבל את המוצרים :-D :-D

עכשיו ברצינות, לא נוכל לעשות כלום בלי תקציב, או שנמשיך להעלות פנטזיות(מי אמר סמלון ? אדי?)

פורסם
בגלל שלא נתת מחיר, אני אהפוך את זה לפנטזיה

CARPC לביט 1 אודיסון VRX וUP6I מקדימה אקטיבי עם מונו של סלסטרה DA2K(אני מקוה שככה רושמים) ו שני HX 300 של הרץ .. וזהו.

אמרת שכסף לא מדבר- בבקשה!, במידה ואתה לא תאהב את התוצאה אשמח לקבל את המוצרים :-D :-D

עכשיו ברצינות, לא נוכל לעשות כלום בלי תקציב, או שנמשיך להעלות פנטזיות(מי אמר סמלון ? אדי?)

מוטי זאת הפנטזיה שלך?

אם היה פה פייסבוק הייתי עושה לך לייק! על הצניעות. =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

רומם, פנטזיה שיכולה להתממש.. טיפה ריאלי. לא רדיו דיסק נדיר אולד סקול לא נורמלי ומגברים שעולים כמו סוזוקי אלטו או מגברי מנורות(שאני בכלל לא מבין את המשמעות של זה:))

כן גל , ממש צנוע:) וברצינות, הייתי"מסתפק" בסוליד אודיו F45 עם UP6I אקטיבי כמו שיש באיביזה של שי "מוטור 3", אבל אני לא הנושא פה.

פורסם

רינו, כמה דברים:

סביר להניח שחבילות שיציעו לך חברי הפורום לא תוכל לבקש בשלמותן בחנות.

מהסיבה שרוב החנויות לא מחזיקות בכל המותגים הקיימים.

נוכל לעזור יותר אם נדע איזו מוזיקה אתה בד"כ שומע.

מהו התקציב שאתה מוכן להציב באופן חד פעמי/ לאורך זמן.

כמה חשובה לך מקוריות הרכב מבפנים, ואם אתה גמיש בנושא של התאמות דיפונים.

מתחדשת*

• תוכן חדש...