Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עקרוני בשבילי רוחב וחתך, אבל ליפי רוחב הג'נט שלי, נראה לי ש-185 יהיו רחבים מידי לג'נט (אני לא יודע מה רוחבו של הג'נט).

חשבתי על 13\70\175 או כל מידה דומה.

הדרישה - כמה שיותר אחיזה, ואחיזה טובה על רטוב.

אני יודע שאין צמיגים ספורטיביים במידה הזו. אז אני מוכן לקבל צמיגים משפחתיים - בתנאי שהם מצטיינים.

באוטו דיפו הגיעו ליין חדש של גודייר, בשם Luragrip, אם אני לא טועה. חיפוש בפורום מצא קליינט מאוכזב, שטוען שהם על הפנים.

הצמיגים משלהיי 2010.

יש המלצות חבר'ה?

פורסם

לאיזה רכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא מצאתי שום מידע ברשת על LURAGRIP, אולי התכוונת ל DURAGRIP?

אם כן, מדובר בצמיגים טובים למידה הזאת, כמו כן , כל אלה יעשו את העבודה :

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=13&a=70&s=175&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=6&mm=26

וגם יוקוהאמה A.DRIVE

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מצאתי שום מידע ברשת על LURAGRIP, אולי התכוונת ל DURAGRIP?

אם כן, מדובר בצמיגים טובים למידה הזאת, כמו כן , כל אלה יעשו את העבודה :

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=13&a=70&s=175&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=6&mm=26

וגם יוקוהאמה A.DRIVE

צודק, DURAGRIP ולא כמו שרשמתי.

הציעו לי 550 שקל לזוג באוטו-דיפו. נשמע קצת יקר למידה הזו, אבל אם הם מספקים את האחיזה הטובה מהמתחרים, אין לי סיבה שלא לקנות אותם.

לכן, אני צריך חוות-דעת ממקור ראשון.

פורסם

לי המחיר לא נשמע יקר.

היה לי את הדגם הזה על קנגו DCI 2007, רק מחוזק .

הייתי מרוצה מאחיזה ונוחות.

הרי אתה מבין, שאין מה לחפש "אחיזה יותר טובה מאחרים" במידה הזאת.

כל צמיג מחברה ידועה ייתן בערך את אותה האחיזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שאלו אותך איזה רכב, לדעתי בשביל לבדוק אפשרות החלפת מידה.

היה לי בAVEO את המידה הזאת - מה אני אגיד לך, סכנת נפשות . מחליק חופשי מפרפר בזינוק שלא נדבר על בלימת חירום ...

אז החלפתי ל 185/60/14 והשיפור היה מדהים ! (אגב צמיג A.DRIVE של יוקוהמה כמו שהומלץ פה)

לכן, רצוי לדעת מה הרכב שלך...

פורסם

A539 הוא האבא הקדמון של ה-C DRIVE.

A DRIVE הוא צמיג ECO לא יודע עד כמה הוא יענה על דרישותיך.

היו לי על האוטו A539 שהוחלפו ל-A DRIVE והצמיגים בני ה-5 אחזו עדיין טוב יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני כבר כמה שנים עם הPIRELLI AQUAMILE P400 במידה שציינת, מרוצה מאד מהצמיגים לחתך הזה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה העלות של הפירלי ומאיפה ניתן להשיג?

גם אני מחפש 13 אינצ' לאסקורט, ולא בא לי לקנות צמיג פשרה.

מה לגבי יבוא צמיגים? אני בטוח שבחו"ל המבחר גדול יותר.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

עד 250 ש"ח לצמיג, אני קניתי בפעם האחרונה בצמיגי יוניברס מול שופרסל דיל במתחם תל חנן - נשר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...