Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקנתי חישניי רורס של קוברה בטמבון האחורי, ההתקנה נעשתה במקום מוסמך שכרגע אני לא ינקוב בשמו, בכל מקרה נוצרו שקעים בטמבון במיקומים של הכפתורים/ חיישנים, מדובר על 4 שקעים קטנים :cry:.

מה עליי לעשות? :

* האם כדי להוציא את הכפתורים/ חיישנים ולנסות ליישר את הטמבון או להשאיר ככה?

* האם ייגרם נזק לחיישנים בהוצאה?

* האם לחזור למתקין ולסמוך עליו שוב אחרי שבפעם הראשונה הוא לא עבד כראוי ולבקש שיפתור את הבעיה?

* האם ניתן להחזיר את הטמבון למצבו הקודם לפני השקעים בפח/ פלסטיק ? (ואז להחזיר את החיישנים )?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

גם לי קרה מקרה לא נעים עם התקנת חיישני רוורס שבחרתי להתעלם ממנו.

אצלי בקורולה, עקב חישוב לקוי ולקיחת מידות באמצעות מסקנטייפ (וואט דה פאק?!?!?!)

החיישנים הותקנו ממש גבוה! מילימטר מהתעגלות הטמבון בחלקון העליון.

המקרה שלך שהוא נשמע יותר חמור ואני ממליץ בחום לחזור למקום בו התקנת את החיישנים ולדרוש בתוקף תיקון של הטמבון עד שתצא מרוצה!! (אחרת תמיד תישאר לך ההרגשה המציקה בבטן שלא עשית עם זה כלום בכל פעם שתראה את הטמבון!)

דוגמא פראית: איך היית מגיב אם היית הולך לשיננית והיא הייתה שוברת לך שן?

תחשוב על זה... :)

המשך ערב נפלא!

פורסם

כנראה בזמן שהמתקין קדח לך את החורים בטמבון הוא הפעיל לחץ רב מידי על כלי הקידוח אש יצר "חור שקוע" בתוך הטמבון.

גש למתקין ודרוש את תיקון השקעים ולגימור אסטטי יותר.

בהצלחה,

עידן.

• תוכן חדש...