Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות לא רעות בכלל, והאירגון ניראה מעולה, אבל אני חייב לשאול וסליחה שזה בא עם כל שאר ההצקות של אחרים..

אני מסכים איתכם שהלבן הכי יפה לרכב הזה, אבל לא הייתם רוצים להיות ייחודיים?

שכשיראו שירוקו לבנה ידעו שהיא שלכם, ולא "עוד שירוקו לבנה"?

לי יש רכב יחסית נדיר, וכשמישהו בא ואומר לי שהוא ראה אותי במקום מסויים מבלי שהייתי שם, זה מחרפן!!

Flash Red VW Corrado 16V

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן אסף.

אורי דיבר איתך בטלפון באותו היום כשהייתי לידו.

אתה מוזמן בכייף, בדרך כלל הודעות על מפגשים מתפרסמים באתר המועדון.

פורסם

וקבל תמונה של מפגש שירוקו איטליה, גם הם עדר ליסינג?

אם כבר הקפיצו קצת,

רק לי זו נראית תמונה מAssassin's Creed 2? :?

!AWDSOME

פורסם
איך ניתן להבדיל בינהם בכביש?

בקלות,

אם אתה לוחץ ומשאיר רכבת אז מדובר בגירסת ה1.4.

אם אתה לוחץ ומשאיר אוטובוס זאת גירסת ה2.0. :wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם כבר הקפיצו קצת,

רק לי זו נראית תמונה מAssassin's Creed 2? :?

לגמרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש הבדלים חיצוניים בין השירוקו עם המנוע של הGTI לבין ה1.4?

איך ניתן להבדיל בינהם בכביש?

לפי מה שזכור לי ב1.4 כתוב רק טיאסאיי מאחורה וגם ב1.4 הטיפ של האגזוזים יותר קטן ..

פורסם
לפי מה שזכור לי ב1.4 כתוב רק טיאסאיי מאחורה וגם ב1.4 הטיפ של האגזוזים יותר קטן ..

להבדיל מה- 1.4, ב 2 ליטר (הבדל חיצוני): תוספת 2.0 לפני ה TSI, על קצה האגזוזים יש 'גרב' ניקל, ובגג יש סאן-רוף מושחר מקורי, כהמשך לחלון הקדמי.

פורסם

כל הכבוד ! ממש תענוג לראות התארגנות מוטורית כזו בארץ..

חבל שאין לאוודי איי 3 משהו כזה..:cry:

1.8TSI

פורסם
VIC תרים את הכפפה.

:)

הלוואי ... אני חדש פה בפורם ואני בעל רכב אוודי איי 3 והייתי מאוד רוצה לראות התארגנות כל כך יפה..

בוא לא נשכח שהרכב שלכם יותר פופולרי בקרב חבריי בפורם ובכלל על כבשי המדינה..

לאחרונה אני רואה יותר ויותר זקנות נוהגות על A3..:?

מעניין איך יראה מפגש של A3 עם מלא זקנות שמדברות על טורבו חדש לרכב :-D

1.8TSI

פורסם
מעניין איך יראה מפגש של A3 עם מלא זקנות שמדברות על טורבו חדש לרכב :-D

יש גם A3 אטמוספריות... אבל זקנות שמדברות על טורבו - זה דווקא נשמע מעניין, תזמין אותי כשיהיה כזה מפגש ! :twisted:

דרך אגב, חשבתי על זה לרגע, אני יכול להזמין אותך לכזה מפגש... שלושה פולנים שמקטרים כל היום, שונאים את כל העולם,

יושבים בחצר באמצע הלילה, עם תה חם ועוגת שיש, ומדברים על טורבו וסופרצ'ארג'ר. אותו דבר... לא ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...