Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת, כשאני קניתי את הגולף קיבלתי מבצעים יותר טובים מזה.

מה קיבלת בדיוק?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

קיבלתי מסך מגע, מתאם לבלוטוט' שעולה עוד הרבה אצלהם, מצלמת רוורס וטיפול ראשון חינם.

זה מסתכם ביותר מהמבצע כרגע.

פורסם

קנית את הגולף שלך ב-2010?

כי ה"מסך מגע" (RCD 510) מגיע כבר כסטנדרט בגולף אפילו ברמת האיבזור טרדליין הנמוכה ביותר (כל עוד מדובר על מנוע ה-TSI).... מישהו שם עבד עליך כנראה :/

מה זה "מתאם BT"? אתה מדבר על דיבורית? מקורית או תואמת מקור? אם מקורית אז זה צ'ופר של 3,950 ש"ח. אחלה.

מצלמת רוורס, אחלה. היא זולה יחסית (1,100 ש"ח) ואני העדפתי חיישני חנייה (המקוריים שמאפשרים OPS ב-RCD 510). במבצע הם נתנו את אלה שמצפצפים עם מנורות... אני העדפתי להזדכות על זה (500 ש"ח) ולהוסיף 1,200 בשביל לקבל את החיישנים המקוריים (1,700 ש"ח).

לגבי הטיפול, במקור הם הציאו לי טיפול ראשון חינם. ניסיתי להוציא מהם גם את השני (טיפול גדול) אבל זה היה קצת יותר קשה ובסוף התפשרנו באמצע על טיפול ראשון + שלישי חינם.

פורסם

מישהו קיבל במבצע הנוכחי איזשהו צ'ופר מסיאט?

חיישנים? טיפולים? דיסק של בית"ר לתלות על המראה? משהו?

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

יכול להיות שדחפו לו את המסך של KENWOOD או איזו חברה אחרת. זה כמובן ברמה הרבה פחות טובה מהמקור.

לגבי דיבורית - אני זוכר בזמנו (לפני שנה וחצי, כשהתקנתי) שהיא עלתה סביב 2800.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קנית את הגולף שלך ב-2010?

כי ה"מסך מגע" (RCD 510) מגיע כבר כסטנדרט בגולף אפילו ברמת האיבזור טרדליין הנמוכה ביותר (כל עוד מדובר על מנוע ה-TSI).... מישהו שם עבד עליך כנראה :/

מה זה "מתאם BT"? אתה מדבר על דיבורית? מקורית או תואמת מקור? אם מקורית אז זה צ'ופר של 3,950 ש"ח. אחלה.

מצלמת רוורס, אחלה. היא זולה יחסית (1,100 ש"ח) ואני העדפתי חיישני חנייה (המקוריים שמאפשרים OPS ב-RCD 510). במבצע הם נתנו את אלה שמצפצפים עם מנורות... אני העדפתי להזדכות על זה (500 ש"ח) ולהוסיף 1,200 בשביל לקבל את החיישנים המקוריים (1,700 ש"ח).

לגבי הטיפול, במקור הם הציאו לי טיפול ראשון חינם. ניסיתי להוציא מהם גם את השני (טיפול גדול) אבל זה היה קצת יותר קשה ובסוף התפשרנו באמצע על טיפול ראשון + שלישי חינם.

קניתי ב2010 ועשר אבל לפני שהמסך מגע היה סטנדרט, הם רק התחילו מזה כמה ימים אחרי.

מתאם הבלוטוט' היה מקורי. חיישני חניה לא הוצעו לי בכלל אבל המצלמת רוורס מספקת. מה זה OPS?

אבל פחות או יותר יצאנו באותו סכום של מבצע.

פורסם

אתה צודק, פחות או יותר מדובר על אותו סכום אני מניח.

סך הכל זה ברור שצ'מפיון לא הולכים להפסיד כסף לא ביום רגיל ולא במרתון מכירות, ויש סף מסויים שהם יכולים להגיע אליו.

תהיה בטוח שמי שלא מתמקח לא מקבל גם את זה.. לפני ימי המבצע כשרק התעניינתי, שום דבר וכלום מכל זה לא הוצע לי בכלל.. לכן גם פניתי ישירות ל-CLASS A וקיבלתי הצעות מחיר עבור כל התוספות האלה.

OPS זאת תצוגה גרפית מגניבה למדיי, מבוססת חיישני החנייה, שמראה לך את הרכב ואת המכשולים בדרך בצורה נוחה.

אני גם רציתי לקנות מצלמה (בנוסף לחיישנים), אודי מ-CLASS A המליץ לי להסתפק בחיישנים מקוריים גם כי הם מדוייקים יותר לטענתו, וגם כי לטענתו במצלמת הרוורס אין את פסי ההכוונה הדינמיים שמשתנים עם סיבוב ההגה ומראים לך בדיוק לאיפה אתה נכנס (מגניב בטירוף) כמו שראיתי ב-youtube..

ה-OPS נראה ככה:

http://www.class-a.co.il/products-images/vw/reverse-sensors/2.jpg

פורסם

באוטו דיל יש רכבים יד ראשונה מהיבואן בהנחה של 20 אלף ש"ח כמעט מהמחירון. מה שאומר שאם מתאפקים ולא קונים ישירות מהיבואן (או שיש פשוט אפס התעניינות), אז המחירים נופלים באופן דרסטי.

ותנחומי הכנים לאנשי אוטו דיל שיצטרכו להעיף מהמגרשים 900 מכוניות. הולך להיות חודש מעניין מבחינת הנחות באתרי המכירה שלהם.

פורסם
מישהו קיבל במבצע הנוכחי איזשהו צ'ופר מסיאט?

חיישנים? טיפולים? דיסק של בית"ר לתלות על המראה? משהו?

דיסק של ביתר אין וגם לא יהיה :wink:.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מזל טוב לרוכשים המאושרים - ולצ'מפיון הנהדרים - מקווה שיבצעו כל חצי שנה מבצע כזה .

עבדתי בעבר בצ'מפיון בני ברק ואני יכול להגיד שמדובר באנשים איכותיים .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...