Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור מתחיל בכך שהבת ( בת ה 17 ) יצאה בחודש אוגוסט לחו"ל - גרמניה במסגרת משלחת של המועצה , היא היתה אמורה לשהות שם 10 ימים - אולם שהתה שם 7 ימים .

יום קודם לנסיעתה התקשרנו לאורנג' בינלאומי

ורשמנו את המכשיר הנייד שלה לשירות שנקרא חיסכון עולמי העלויות של 50 דקות חו"ל ו- 50 SMS ים עמדו על כ 150 ש"ח במסגרת השירות הנ"ל .

מנציג המכירות של אורנג' קיבלנו מספר מיוחד אותו היה עליה לחייג מחו"ל בכל פעם שרצתה להתקשר לארץ .

ליתר בטחון הכנסתי את המספר הנ"ל לזיכרון המכשיר שלה על מנת להקל את ההתקשרות לארץ .

בבדיקה שלי שנעשתה - המס' שהכנסתי לזיכרון המכשיר תואם במדויק את המספר שניתן לנו ברישום ע"י נציג השירות ונרשם על דף הנמצא בין שאר המסמכים של הנסיעה .

אולם כבר ביומה השני שם גילתה שאין באפשרותה לבצע את השיחות והשירות לא פעיל כלל .

לאחר מס' נסיונות שלחה לנו SMS וביקשה שנברר בחברה מה קורה .

מבירור טלפוני עם נציג שירות נוסף הוא ביקש את מס' הנייד שלה וציין שהוא יתקשר אליה על חשבון החברה וינחה אותה מה לבצע .

בדיעבד ( לאחר שקיבלנו חיוב של מעל 2000 אלפיים ש"ח ) ולאחר שהתקבלה חשבונית החיוב מאורנג , ולאחר בירורים עם הבת , הסתבר שנציג השירות הנחה אותה להתקשר בדרך שונה ושימוש במספר אחר לארץ וזה מה שגרם לחיוב פראי הגובל בגניבה של החברה .

לסיכום

אורנג' ציידו אותנו ( לאחר הרישום לשירות חיסכון עולמי ) במספר התקשרות - שגוי !

ולאחר מכן כאשר פנינו אליהם על מנת לפתור את הבעיה ( כאשר הבת עדיין בחו"ל ) נציג שירות של החברה התקשר אליה ישירות והנחה אותה להתקשר באופן אחר !

מה שגרר אחריו חיוב של מעל 2000 ש"ח במקום כ 150 ש"ח !

בבירורים טלפונים שאנחנו עושים מול החברה בימים אלה כולל דרישה להאזנה של הסיכומים בשיחות שלנו איתם ושלהם עם הבת - אנו נתקלים בסוג של תשובות כגון ' המערכת לא טועה ' והענין בבירור .

אני מניח שאם החברה תתעקש ו \ או תסרב להחזיר את הגזל - ניאלץ לגרור אותם לבית המשפט .

הסיפור הובא לידיעתכם ולצורך שימוש זהיר בשירותי החברה הזו .

פורסם

סתם לידיעת הנוסעים לחו"ל - הרבה יותר זול ללכת על מבצעי הסים קארד החיצוני של חברות שנותנות שירותי תקשורת טלפונית לחו"ל כמו 013/012, בזק בינלאומי וכו' - מאשר כל העסקאות של חברות הסלולר.

פורסם

אין שום סיכוי שתקבל את ההקלטות שאתה דורש, הקלטות שתומכת בטענות הלקוח יעלמו כלא היו.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תתחיל בפניות למועצות השונות להגנת הצרכן, מדורים בעיתון וכו'. בד"כ לגופים האלה יש אפשרות להפעיל לחץ על החברה כדי שהעיניינים יפתרו מחוץ לכותלי בית המשפט.

בקש מחבר עו"ד שיכין מכתב שבו הוא מציין שאם לא יתקבל פיצוי תוך שבוע אתה תפנה עם הסיפור לעיתונות ולבית המשפט.

לצערי מענה רציני אתה לא תקבל מהמענה הטלפוני, כל המטרה של המענה הטלפוני הוא לתסכל את הלקוח, לתת לו מגוון תשובות ולמשוך אותו עד שיוותר ויגיד "אין לי כח להלחם בהם". רק כאשר אתה שולח מכתב מעו"ד (שהם מחוייבים ע"פ חוק להגיב לו) או מאיים לפנות לעיתונות (משהו שיפגום באמינות החברה) רק אז האנשים הנכונים שבאמת יכולים לפצות אותך מתחילים להכנס לעסק ומנסים לרכך את ליבך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש מדור בעיתון "ידיעות הנגב" ששמו דני העצבני. כל מקרה שמובא שם נגמר ב"אנו מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה ללקוח והוא פוצה לשבע רצונו"(או בניסוח שונה)

פורסם

כשהיה לי משהו בסגנון דומה, שבו הבעיה הייתה מילה שלי מול מילה של נציגים ביס(שהשירות שלהם נחשב לאיכותי יחסית ולמרות זאת בשתי שיחות נפרדות בוצע משהו שונה לגמריי ממה שביקשתי)

השיטה הייתה כזאת:

מסביר את הבעיה לנציג הזוטר, הוא כמובן אומר שלא ניתן לעזור, ואז אני מבקש את המנהל.

מקבל את המנהל, מסביר לו, הוא מציע זיכוי חלקי על הסכומים או סוג של הנחה, הוא לא מסכים, אני מבקש מנהל מעליו.

המנהל מעליו חוזר אליי אחריי יומיים, אחרי שיחה של 10 דקות לכל היותר בו הוא ביקש ממני להסביר את המצב,

הוא החליט לזכות אותי על כל הסכום ללא חוכמות.

לא הרבה אנשים מודעים לעניין, אבל במידה וביקשת לדבר עם המנהל של מי שמדבר מולך, הוא חייב להעביר אותך(גם אם לא מיידית אלא שיחזרו אלייך), ולרוב המנהלים ברמות הגבוהות(רמה שלישית או רביעית) הם כאלו שיקשיבו יותר ובאמת יבדקו לעומק יותר.

עוד משהו שיעזור לך להתנהל מולם, זה לכתוב מולך את ההשתלשלות בנקודות, תוך ציון תאריכים מדיוקים, והסבר מדוע התבצעה כל פניה(לדוגמא הסיבה שפנית אליהם אחרי שביתך הייתה בחול היא מפני שזה לא עבד ורציתם לסדר את העניין),

ברגע שהם רואים שיש הגיון בהתנהלות שלך גם אם זה לא תואם לתיעוד שהנציג השאיר במערכת הם נוטים להאמין ללקוח.

בהצלחה

איתי

• תוכן חדש...