Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה להרגיע - ילד הוא ילד , נקודה ,בני אדם עם אנושיות , וחברה תקינה לא מערבת ילד בפתרונות לחימה .

יש בעיה , הן בתקשורת והן אצל חלק מהחברה המגיבים בפורום , שלא שרתו ביחידות לוחמות .

בסיפור הזה - התמונה די מורכבת ולא תמיד יש זמן למניעת טעויות - אנו גם פוגעים בטעות בכוחותינו .

הלחץ על הלוחמים מאוד גדול , ויש מספר רב של משתנים מסכני חיים ולחימה בשטח - וכל פתרון נראה לא טוב .

כניסה לבית - הדלת , ממולכדת או לא - מספר יריות בדלת - בתמונות הרס רכוש , ללא סיבה , אפשרות להעמדה לדין .

( מה מספר היריות הנכון בדלת , 3 יריות הגיוני, 20 יריות וזה הרס רכוש , ממש יש זמן לזכור להעביר לבודדת, כאשר יורים עלייך )

כניסה לבית ולחדרים - הארון יש בו גורמי סיכון או לא - מספר יריות לארון - הרס רכוש .

מזוודה או תיק חשוד - לפתוח , ממולכד או לא - מספר יריות - הרס רכוש .

ומנגד - חבלן משטרה - בדיקת תיק חשוד - קריעה , או ירי ע"י רובוט - לא מואשם בכלום .

האבסורד - מבקשים מהלוחמים לפגוע בגורמי הסיכון נגד אזרחי המדינה , ומניעת נפגעים בקרב הכוח הלוחם - ומניעת פגיעה באזרחים

כאשר הלחימה נגררת במתכוון ע"י הטרוריסטים לתוך מרכזי הישוב שלהם .

וקשה לבצע מלחמה טהור ונקי - אז מי האשם , זה שגרר את הלחימה ומשגר רקטות ומרגמות מתוך האוכלוסיה האזרחית --

או הצבא שצריך להגן ולפגוע במחבלים היורים ופוגעים באזרחי המדינה - המחוייבות הראשית היא להגן על אזרחי המדינה .

צבאות אחרים בלחימה לא קרובה על הבית - כאשר אין סיכון מיידי לאזרחי המדינה שלהם מתקשים בדילמה הנ"ל - ופוגעים או מסכנים אזרחים במצבי לחימה .

במצבנו - כל חוסר פגיעה במשלחי הירי לעבר ישראל , גורם לפגיעה מיידית באוכלוסיה , בכלכלה , ומסכן גם את הלוחמים

הם גם נפגעים מיירי מפוזר באזורי הערכות או בסיסים .

אסור, וצריך להיזהר מפגיעה באזרחים ובמיוחד בילדים - אבל באותה נשימה צריך לספר את כל הסיפור ולא להאשים כאילו הדברים בוצעו בתנאי מעבדה שקטה וסטרילית .

לשפוט ולהעניש עונש מידתי את הלוחמים שבצעו זאת , ע"י חינוך והסברה ,לא הכנסה לכלא , הם הלוחמים שלנו שטעו בזמן סיכון חייהם בהגנה עליינו , עלייכם .

והעיקר - נתינת פתרונות לחימה חכמים ללוחמים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדוע לא נקטו אותם חיילים בשיטה דומה לגבי שאר התיקים.

.

כי זו שיטה אידיוטית ומסוכנת במיוחד מעבר לעובדה שישנם לא מעט חומרי נפץ אדישים שזה שתירה בהם או תשרוף אותם לא ייזום את פיצוצם (לבנת חבלה, למשל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בדיוק כשם שאתה לא מנסה ללמד נהיגה בהתכתבות, אתה גם לא מנסה לפתור סיטואציות צבאיות מורכבות באמצעות שליפת הצעות מהמותן. ההבדל בינינו הוא שאני הייתי חושב שבע פעמים לפני שהייתי מעיז אפילו לדמיין לשלוח פגז לתוך ילד בן 9. אתה היית אומר "נו, פחות מחבל-עתידי אחד".

רשימת השטויות המפגרות שכתבת כאן לא באמת שווה תשובה. רק אגיד שמעציב אותי לא פחות שילדים בישראל מתחנכים בצורה כזו, שגורמת להם לכתוב את דברים כאלה, מאשר שמעציב אותי שילדים בעזה לומדים שישראלים הם שורש כל הרע.

רוני

רשימת שטויות מפגרות?? בא תביא הוכחה נגדית על כל "שטות" שרשמתי

רוני ,את הילד הזה מחנכים להיות שהיד, והוא יקפוץ עלייך עם החגורת נפץ ויתפוצץ עלייך ועל חברים שלך בזמן שאתה עסוק בלהרים לעצמך את האגו שאתה יותר טוב ממנו, ואתה נאור ,וצדיק ,ושקול ,ומחונך , והשד יודע מה

אתה כנראה שמאלני עד עמקי נשמתך, שממש לא רואה את המציאות כמו שהיא , ועדיין חי באיזה סרט מטופש אי שם בשנת 93 שחתמו את הסכמי השלום הדביליים האלו שהרימו את חבורת הרוצחים ששכנה בעזה למעמד של מדינה.

אני לא רשמתי שום רשימת שטויות , אתה כנראה כבר בטבע שלך ממש לוזר, ואל תעלב זו ממש לא המטרה, אתה רגיל כל כך לקבל מכות מהם ולא להגיב שזה נראה לך מאוד לגיטימי שהפלסטינאים תמיד נמצאים במצב של עליונות על הישראלים .

שם לב!!

שבתהליך השלום, תמיד אנחנו צריכים לוותר על שטחים,

תמיד אנחנו חייבים לתת מחוות ,

תמיד אנחנו הפראיירים שלא מקבלים בתמורה למה שאנחנו נותנים.

אם הפלסטינאים היו מנצלים את כל הכסף והמשאבים שעומדים ושעמדו לרשותם מאז חתימת הסכמי אוסלו, אז הם היו היום מדינה חזקה עצמאית עם כלכלה יציבה, כי הם קיבלו ים של כסף , רק חבל שכל הכזסף הזה הלך לטרור

ישה, ברור שכל פלסטיני יעדיף לגור פה, כי פה יש לו הטבות בביטוח לאומי,

יש לו העדפה להתקבל למקומות לימוד אונברסיטאים במקום חייל שהשתחרר,או במקום כל אזרח אחר, כי הוא "בני מיעוטים".

ואני יודע את זה מניסיון קרוב, לך תראה כמה אנשים לומדים בטכניון , כמה מהם ערבים וכמה מהם ישראלים?

ברור שיעדיפו לחיות פה, כאן הוא פורץ למכוניות עושה ים כסף , המשטרה מפחדת להתערב כי אז יבואו לשוטר הביתה חבורת ערבים ויפוצצו אותו,

לך תראה מה זה בניה לא חוקית ביפו , אף פקח לא מעיז להתערב , אבל אם זה יהודי פותח \סוגר חלון , יעשו עליו לינץ' קנסות איומים בלאגן שלם,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
מקובל הוא בן 9, ועדיין מחבלים משתמשים באותו הילד בתור מגן אנושי, אז מה לא תפגע לעולם במחבלים כי הם מסתתרים מאחורי אותו מגן אנושי בן 9?

אל תעשה את עצמך מטומטם.

יותר חכם להודות בזה שטעית.

למצב שאתה מתאר כבר עניתי, ולא זה המצב עליו נשפטו החיילם.

מצטער, אבל כשאתה נלחם בגרילה, תלחם כמו גרילה בעצמך!

לאיודע באיזה צבא של חיות אתה שירתת ובאיזה תפקיד, בצבא שאני משרת בו לא נלחמים כמו גרילה והפקודות ברורות. לשלוח ילד בן 9 לבדוק מטענים חשודים זה שאפילו לא "נוהל שכן".

זה כמו גנב שיודע שלמשטרה אין מה לעשות מולו ולכן הוא ממשיך לגנוב. אם אותו גנב היה יודע שעל גניבה אחת ישב 20 שנה בכלא או לחילופין יחטוף כדור בראש מבעל הבית, הוא יחשוב שוב אם כדאי לו לקחת את הסיכון הזה.

יש לך עוד תיאורים לא רלוונטים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חברה להרגיע - ילד הוא ילד , נקודה ,בני אדם עם אנושיות , וחברה תקינה לא מערבת ילד בפתרונות לחימה .

מילים בסלע

אנו גם פוגעים בטעות בכוחותינו .

כאן לא מדובר בטעות

כניסה לבית - הדלת , ממולכדת או לא - מספר יריות בדלת - בתמונות הרס רכוש , ללא סיבה , אפשרות להעמדה לדין .

( מה מספר היריות הנכון בדלת , 3 יריות הגיוני, 20 יריות וזה הרס רכוש , ממש יש זמן לזכור להעביר לבודדת, כאשר יורים עלייך )

כניסה לבית ולחדרים - הארון יש בו גורמי סיכון או לא - מספר יריות לארון - הרס רכוש .

מזוודה או תיק חשוד - לפתוח , ממולכד או לא - מספר יריות - הרס רכוש .

נסחפת כאן אין חייל שיועמד לדין באשמת הרס רכוש במצב שכזה

האבסורד - מבקשים מהלוחמים לפגוע בגורמי הסיכון נגד אזרחי המדינה , ומניעת נפגעים בקרב הכוח הלוחם - ומניעת פגיעה באזרחים

.

נכון לא קל להיות חייל בוודאי לא במלחמה ובוודאי לא בלחימה בשטח בנוי מול אוייב שאינו בוחל לערב אוכלוסיה אזרחית בתוך בקלחת הזאת.

ההבדל בין חייל אנושי לבין חייל לא אנושי הוא דק. ואני כרגע מדבר במישור האישי ולא במישור החוקי .

האם היית עושה את הפעולה /המעשה המדובר לו היה מדובר באחיך בן ה 9 או בסבתך בת ה 80.

כל כך פשוט כל כך מסובך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ארה"ב למשל, היתה מורידה כמה טון פצצות ולא מכניסה חיילים מלכתחילה כלומר לא מגיעה למצב של פתיחה תיק, אלא פותרת את הבעיה ע"י הפגזת ריכוך שמפרקת לגורמים את כל מי שנמצא באיזור ללא הבחנה.

אלפי מצבות אמריקאיות, ממלחמת העולם הראשונה, השניה, קוריאה, ויאטנם, מוגדישו, עירק-פעמיים, אפגניסטן ועוד עשרות זירות מוכיחות הלכה למעשה שהתאוריה שלך היא שטות מוחלטת!

כנ"ל לגבי עשרות משפטים מתוקשרים של חיילים וסוהרים אשר עברו על "הקוד המוסרי" בשעת לחימה.

כשהם משגרים טילים מגני ילדים אז הם "חיות אדם".

כשאנחנו מסתתרים מאחורי ומסכנים את חיי הילדים שלהם, אנחנו קדושים וצודקים.

יופי של מוסר כפול יש פה לאנשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

FALOU תומר ממש לא טועה, הם משתמשים באזרחים כמגן אנושי,

הם יורים טילים וקסמים משטח שיש בו אוכלוסיה אזרחית, רק במלחמה האחרונה הם ירו טילים ממחנה פליטים כדי שצהל לא יוכל להחזיר עליהם אש,

נ.ב

אתה עקבת אחרי הדיווחים שהיו במהלך המחלמה? או שאתה בכלל ב OUT , בקשר לכל מה שקרה?

פרטים בה"פ .

פורסם
FALOU הם משתמשים באזרחים כמגן אנושי

ומה עשו החיילים שנשפטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, תבין , אתה נלחם עם חיות שאין להם חוקים ואין להם אלוהים,

אתה צריך להילחם עם חיה כמו חיה, לא כמו צדיק מתחסד,

פרטים בה"פ .

פורסם

רוני יש לי שאלה אלייך-

אם חלילה יש מצב שמישהו יפגע, מה היית מעדיף?

חייל שפתח את התיק ונפגע?

או ילד(נכון בן 9, אבל הוא לא חייל והוא לא משלנו) מהצד של האויב שנפגע?

חוץ מזה- אני הבנתי שהוא לא הצליח לפתוח את כל התיקים ואז החיילים פתחו.

מצטער אני בעצמי השתחררתי לא מזמן, ואין לי שמץ של ספק מאחורי מי אני עומד בכל הסיפור.

קובי

פורסם
אל תעשה את עצמך מטומטם.

יותר חכם להודות בזה שטעית.

למצב שאתה מתאר כבר עניתי, ולא זה המצב עליו נשפטו החיילם.

לאיודע באיזה צבא של חיות אתה שירתת ובאיזה תפקיד, בצבא שאני משרת בו לא נלחמים כמו גרילה והפקודות ברורות. לשלוח ילד בן 9 לבדוק מטענים חשודים זה שאפילו לא "נוהל שכן".

יש לך עוד תיאורים לא רלוונטים?

לא טעיתי, זרמתי עם מה שאתה אמרת.

והבעיה היא בדיוק הפקודות האלה שכפופות לחוקי העולם, בזמן שזה שאתה נלחם בו לא כפוף לשום חוק ולמעשה הוא עושה ככל העולה על רוחו כי הוא יודע שאתה חלש ממנו.

תבינו, כל עוד אנחנו לא משחקים את המשחק שלהם, אנחנו חלשים ואנחנו אלה שמפסידים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין פה בכלל קשר בין ימין ושמאל בין מחבלים ובין הסכמי שלום וכל השטויות שנכתבו פה, אני ימני מאוד ועדיין לא הייתי משתמש בילד בן 9 כדי להגן על עצמי אני גם בטוח שאם הילד היה מתפוצץ אותם חיילים לא היו ישנים היטב כל חייהם

יש חוקי מלחמה, כמו שלא יורים באנשי רפואה או בפצועים כך גם לא משתמשים באזרחים במיוחד לא ילדים למטרות צבאיות.

הבעיה היא שהחיילים לא היו צריכים להיות מובלים בכזה ביזיון למשפט מול כל העולם, העניין היה צריך להסגר בתוך הצבא וזהו.

מקרים כאלה יגרמו לחיילים לא לבצע את מלאכתם היטב, אם הם יפחדו ממשפט רחוב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
רשימת שטויות מפגרות?? בא תביא הוכחה נגדית על כל "שטות" שרשמתי

כן, רשימת שטויות מפגרות. ולבקש ממני להביא הוכחה נגדית על כל שטות שרשמת זה כמו לבקש ממני להאמין שיש אלוהים רק כי הרבי אמר לי. אולי תביא אתה הוכחה לדברים כמו "הם עושים מה שהם רוצים בעירק ואף אחד לא שופט אותם"? או "אובאמה הערבי לטובת הפלסטינים ונגד ישראל"? או "למה אין מחוות לישראל ויש רק לפלסטינים"? או "השטויות של אחמד טיבי "מדינת כל אזרחיה""? או "אף מדינה לא נתנה לעצמה להגיע לשפל המדרגה בצורה כזו"? או "הילד בן ה-9 יקח חגורת נפץ וממש לא חשוב אם הכריחו אותו או שהוא עושה את זה מתוך אמונה?" או "הוא מחבל בפוטנציאל וצריך להוריד אותו"?

ואו, כמה שאני מקווה שאתה לא חייל קרבי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מיכאל, אתה צריך לזכור שהחוקי מלחמה האלו חלים אך ורק עלייך, ולא עליהם.

פרטים בה"פ .

פורסם

מיכאל, על איזה חוקי מלחמה אתה מדבר?

אתה נלחם באירגון ללא חוקי מלחמה!!! אירגון שיורה עליך מתוך גן ילדים בידיעה שאתה לא תשיב לשם אש כי אתה כפוף לחוק מלחמה!

תתנו לי פיתרון איך אתם מטפלים במצב כזה שיורים עלינו מתוך גן ילדים, איך אתם מחסלים את המשגר הזה ואת החוליה שעומדת מאחוריו?

איך אתם מורידים מחבל שמתחבא מאחורי ילד קטן?

בסדר הבנתי שיש חוקים והבנתי שאתם נגד פגיעה בחפים מפשע, אבל בנתיים יורים עליכם בלי למצמץ ולכם אין פיתרון חוץ מלהגיד שאתם לא תפגעו בחפים מפשע.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...