Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לאופל קורסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי אופל קורסה 2002 ואני מעוניין להחליף לה בולמים.

הייתי מעוניין לדעת איזה כדאי לקנות וכמה עולים פחות או יותר בולמים.

תודה רבה.

פורסם

ערב טוב לך אז ככה לי האמת אין אופל אלה סקודה פייבוריט ובדיוק לפני מספר רכשתי 4 בולמים לסקודה לאחר שבררתי מחירים ומצאתי שהזולים ביותר היו בת"א הפרסים וצנטרל שנמצא ממש לידו מבחינת מחירים רכשתי 4 בולמים של LIP חברה ספרדית טובה ולא סיני אני מדגיש עדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים ולקנות משהו טוב כמו כן יש את הקאייבה היפני שהוא ממש מעולה

מבחינת מחיר לבולמים הצלחתי להשיג 4 בולמים ב 700 ש"ח יצא לי משהו כמו 175 ש"ח לבולם אצלך אולי מספר שקלים נוספים כמו כן אם אתה כבר מחליף כדאי שתדאג להחליףגם :

1. כריות בולם-אצלי משהו כמו 25 ש"ח לכרית
  2. , מיסבים לבולמים הקדמיים 55-60 ש"ח לבולם.
  3. ,גומי לבולם 25 ש"ח לגומי

מבחינת עבודה צריך לבדוק טוב אלה אם כן אתה מתכוון להחליף לבד ויש לך ידע וציוד .

המחיר שדרשו ממני במכון פרונט שכלל עסקת חבילה (פרוק והרכבה +כיוון פרונט בסוף) 750 ש"ח לפני מע"מ.

מוסך רגיל באזור לוד 120 ש"ח כולל נע"מ לבולם סה"כ 480 ש"ח -כיוון פרונט 200-250 ש"ח.

מקווה שעזרתי לך לגבי מספרי הטלפון בחנויות

יש את ים-חלפים באינטרנט קנייה ישירה

צנטרל ת"א יצחק שדה 21 035616151 חברה בסדר גמור מחירים טובים.

מקווה שעזרתי במשהו.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...