Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים של West Lake

arkadii87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מגדיר מחדש את המונח "הבנה סלקטיבית", תשעה כתבו כאן שזה זבל סיני ממדרגה ראשונה ואחד נתן לינק שהצמיג נמכר בקנדה.

אתה הבנת שזו תעודת הכשר לצמיג?!

חורף בטוח לך ולאבי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מגדיר מחדש את המונח "הבנה סלקטיבית"

לא יכולת לנסח את זה טוב יותר!

MOREBOOST, יש לך צמיגים שהם התחתית של המיץ של הזבל.

אל תיעלב. זה לא אתה. אתה לא זבל, חס וחלילה.

הצמיגים שלך כן.

כולנו חוטאים באחזקה של זבל בבית, בין אם מדובר בתוכן של פח האשפה

ובין אם מדובר במכשירים חשמליים שהשתיקה יפה להם.

אבל אם אפשר, עדיף שהרכיב אשר אמור להגן על חייך לא יהיה זבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה מגדיר מחדש את המונח "הבנה סלקטיבית", תשעה כתבו כאן שזה זבל סיני ממדרגה ראשונה ואחד נתן לינק שהצמיג נמכר בקנדה.

אתה הבנת שזו תעודת הכשר לצמיג?!

חורף בטוח לך ולאבי.

למה מישהו מהם הוא בעל מקצוע מהתחום ?

אז כתבו, עם הם היו בעלי מקצוע אז ניחה .

חברה עם 16שנים ואולי יותר ,אם היו נהרגים בגללם אנשים לא נראה לי שהיו נותנים להם ליצר ,אוו למכור משהו בכלל .

והצמיגים לא מורכבים אצלי ברכב ,אלה אצל אבי .

פורסם

לאבי ברכב היה WEST LAKE אחרי PIRRELI P6.

הP6 לא נחשבים לצמיגים הכי איכותיים, אבל סבירים בהחלט.

סיבובים שעם הP6 היינו נוסעים בלי שום דרמות, הWASTLAKE החליקו וצווחו והESP היה נכנס לפעולה.

עשה לעצמך טובה וגם לסובבים אותך טוב, גם אם יעלה לך עוד 1Kש"ח לרביעיה(למרות שזה יעלה פחות), קח צמיגים טובים מחברה מוכרת, אל תשחק בדבר כזה חשוב.

פורסם
מקדונלדס נמכר בעולם 50 שנה,

זה לא אומר שזה בשר איכותי

:)

זה היה טוב. :-o

גם אישה יכולה לחיות 100 שנה, זה לא אומר שמדובר במוצר מוצלח.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

שאלת שאלה, קיבלת תשובה שלא מצאה חן בעינך, אז כרגע היא לא תקפה כי העונים אינם בעלי מקצוע...

סלקטיבי כבר אמרתי?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אז כתבו, עם הם היו בעלי מקצוע אז ניחה .

חברה עם 16שנים ואולי יותר ,אם היו נהרגים בגללם אנשים לא נראה לי שהיו נותנים להם ליצר ,אוו למכור משהו בכלל .

והצמיגים לא מורכבים אצלי ברכב ,אלה אצל אבי .

"צמיגי ווסטלייק התגלו כפגומים על-ידי היבואן האמריקני, שקרא ללקוחותיו בארצות הברית להחליפם בצמיגים אחרים"

את זה כתבו בעלי מקצוע , גם להם אתה לא רוצה להקשיב ?!

יש פה בפורום אנשים שמבינים וקוראים הרבה על רכבים וצמיגים כי זה מה שמעניין אותם, תאמין לי אם זה היה צמיג איכותי היית מקבל תשובות אחרות.

תחליף לאבא שלך את הצמיגים אם אתה אוהב אותו ואל תתבסס על שטויות.

פורסם

אני אהיה עקשן .

אני לא הולך אחרי העדר ,זה שאתה טוען שאלו שכתבו פה בתרד הם כביכול "מבינים" ,על סמך מה ?מצידי הם יכולים להיות סתם ילדים בני 12 מאחורי המקלדת .

אני רוצה הוכחות אוו בעל מקצוע .

והכתבה דווקא באה לחזק ,שכנראה היום הם דווקא כן עוברים את הבדיקות ושהכול תקין ,אם הם ממשיכים להימכר כרגיל .

תבינו שלאדם הרגיל ברכב הרגיל כנראה שהצמיג היה מספיק לו ,לשומכר אוו לקן בלוק זה לא היה מתאים .

לכם זה לא מתאים ואולי לסבא זה כן .

כול אחד ואופן השימוש שבו.

פורסם

אני מאחל לך שלא תצטרך לבלום בלימת חירום עם צמיג כזה, אני הייתי מפחד אם הצמיגים האלו היו מורכבים אצלי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עזבו אותו אין טעם לשכנע אותו , אפשר להבין אותו הוא השקיע כסף על זבל , ועכשיו זה מבאס לשמוע שהמוצר שקנית הוא אכן זבל.

• תוכן חדש...