Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטנוע נכנס ברכב של חבר, לא התעדכנתי יותר מדי באיך זה קרה והאמתי לא כ''כ הבנתי.

הרכב הוא גולף 1.6 ידנית (אם אני לא טועה או 2008 או 2009).

כמובן יש ביטוח מקיף, לא ברור בוודאות מי אשם.

אני מצרף תמונות ואני מעוניין לדעת אם זה פגיעת מרכב? כי זה לא חלק שניתן להחליף כפי שאני מפין וגם קשה ליישר אותו.

האם תהיה ירידה בערך הרכב בעקבות התיקון?

ואיך ניתן לקבל שהתיקון יתבצע במוסך שהחבר בוחר ולא במוסך שהביטוח מציע? (החבר מעוניין לתקן במוסך המרכזי).

למי שלא ברור המכה היא פחות או יותר מתחת לקורה של הדלתות.

02092010057.jpg

02092010060.jpg

02092010062.jpg

02092010059.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם הרוכב אשם, חברך יכול לתקן בכל מוסך שיבחר ולתבוע את הרוכב בעבור עלות התיקון המלאה. במקרה זה הוא לא חייב להפעיל

את הביטוח המקיף, אך כמובן שעדיף (בעיקר כי לרוכבי אופנוע בדרך-כלל אין כזה).

גם אם זו אשמתו, הוא יכול לבחור בכל מוסך שירצה, אך הוא ישלם השתתפות עצמית גבוהה יותר אם המוסך הזה אינו בהסדר חברת

הביטוח. עם זאת, חלק נכבד מהמוסכים המרכזיים נמצאים בהסדר - אז שפשוט יברר את הנושא מול חברת הביטוח שלו.

פורסם

קשה להעריך בתמונות את עומק הפגיעה. במבט חטוף זה נראה כמו מה שיוגדר בבדיקה כפגיעה בקורת אורך

בעלת משמעות נמוכה. אפשר לצפות לירידת ערך מסוימת בעקבות מכה שכזו, אם כי שוב - מהתמונות זה לא

נראה כמו נזק שיש לו משמעות לבטיחות/התנהגות הרכב. האם הדלתות בצד הנפגע נפתחות ונסגרות כרגיל?

פורסם

לפי מה שאני ראיתי על התנהגות הרכב אין שום השפעה אך השאלה אם זה מוגדר כשאסי (לא?) או יותר נכון כפגיעת מרכב (כי זה חלק מהמרכב שאינו ניתן להחלפה).

לא יודע עד כמה אני עוזר אך הפגיעה לא עמוקה ונגרמה ע''י קטנוע.

מבאס עצם העובדה על הירידת ערך! רכב שנקנה חדש והיה ללא שריטה עד היום!

פגיעה במרכב נשמעת שונה אפילו מכנף שהוחלפה!

דלת אחת נפגעה קליל (זאתי של הנהג), המכה עקרונית מתחת לדלתות, והדלתות נפתחות רגיל (שוב רק דלת אחת נפגעה קליל וזה בחלק הנפתח ולא בחלק של הציר).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין היום הבדל בין שלדה למרכב. אבל כן, זה יוגדר בבדיקה ככל הנראה כפגיעת שלדה בעלת משמעות שולית ויגרור

ירידת ערך (בעיקר בגלל המינוח המאיים). בהנחה שהחבר לא התכוון למכור בקרוב את הרכב, והוא ימשיך לאבד

ערך ממילא באופן טבעי, כל השפעה שתהיה לירידת הערך הזו תרד עם הזמן.

פורסם

ליתר דיוק זה נקרא פגיעה בסף , רוב הסיכויים שזה לא הגיע לקורה ואפשר להחליף את הסף עצמו ברוב הרכבים.

מה שכן - כאמור זה גורר ירידת ערך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו בחנתי את המקום הרבה זמן לראות נק' חיבור, אבל אין וזה חלק אחיד אפילו עם הקורה של הדלתות והכנף האחורית...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...