Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז אתמול אחרי שהרכב עמד בשמש למשך שעות ערוכות, המראה האחורית (שבתוך הרכב על השמשה הקדמית) החליטה שחם לה ונפלה.

ניקיתי את האזור טוב טוב עם אלכוהול, ועכשיו אשמח לדעת באיזה דבק כדאי להשתמש בכדי להדביק אותה בחזרה, או האם יש משהו מיוחד שאני אמור לעשות כדי לסדר זאת.

תודה מראש :wink:

פורסם

יש בחנויות המוכרות אביזרי רכב, ערכת הדבקה מיוחדת המיועדת להדבקת מראות על שמשות (אתה יכול להכנס למשל לאוטודיפו, אני כמעט בטוח שתמצא שם את מבוקשך).

alfa 156 2.5.

פורסם

ממליץ לא להשתמש בערכה הזו.

א. זה לא מחזיק לאורך זמן.

ב. זה יכול לגרום להתפוררות השמשה במקום ההדבקה, עד כדי כך שיהיה צורך להחיף אותה.

אפשר ללכת לזגג רכב, שידביק עם הדבק שיש לו.

זה גם לא מחזיק מעמד יותר מחצי שנה - שנה, אבל לפחות הדבק שלהם לא גורם נזק לשמשה.

הכי טוב זה להשיג מדבקה דו צדדית מקורית. רק אני לא יודע איפה ואם בכלל אפשר להשיג אותה

פורסם

תודה על התגובות.

מישהו יודע באיזה דבק משתמש הזגג? זה לא אמור להיות סיפור להדביק אני פשוט לא יודע באיזה דבק להשתמש.

שוב תודה מראש :wink:

פורסם

שמע, אני עם שתי ידיים בעד עבודה עצמית. ובדרך כלל לא שולח אנשים למוסכים.

אבל במקרה זה תחליט, מה אתה רוצה לעשות.

הדבקת מראה אצל זגג תעלה לך 30-40 שקל מקסימום 50.

דבק יעלה בערך אותו סכום, והסיכוי להרוס את השמשה עדיין קיים.

אני הרסתי שמשה עם ניסיונות הדבקה עצמית, למרות שפעלתי בדיוק לפי ההוראות המצורפות לערכת הדבקה.

בכל מקרה, ניקוי עם אלכוהול לא מספיק, צריך לשייף

את המשטח בבסיס המראה.

פורסם

קרה לי פעם אותו הסיפור בפורד מונדיאו,הורדתי את המדבקה וניקיתי את השמשה.לאחר מכן קניתי במורשה מדבקה כמו שהייתה לי (30 שקל למדבקה!) ,ואז הדבקתי ומאז לא נפלה יותר (שנה פלוס).

פורסם

:mm_yeah: כמו שהזכרתי קודם, זו הדרך המומלצת והבטוחה להדבקת מראה.

השאלה היא האם אפשר לרכוש מדבקה כזאת לרכב של פותח השרשור.

פורסם

עדכון:

אז מדבקה לפיג'ו 306 שלי לא מצאתי אפילו לא אצל מורשה.

אז בסוף נסעתי לזגג רכב והוא הדביק לי עם כמה תכשירים מיוחדים, וגם הבנתי מזה ה"שיוף" שהזכירו פה. :wink:

עלות הדבר הסתכמה ב30 ש"ח.

מקווה רק שיחזיק עכשיו :-)

שוב תודה לכולם

• תוכן חדש...