Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנד קרוזר 2008 ואני רוצה להחליף את הפלסטיק הזה -

jjzczgm5ynhn.jpg

mnzijvbnkzxj.jpg

מכיוון שהוא מלא שריטות עמוקות וזה לא יפה, מאיפה אני מוצא כזה? וכמה זה אמור לעלות? ואיך קוראים לחלק הזה?

תודה רבה.

פורסם

בפירוקיות השונות ניסית?

כאלה אחרי תאונות, שכל הפרצוף של האוטו הלך (או החלק האחורי)

אבל החלק הפנימי שלהם נשאר שלם.....

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
בפירוקיות השונות ניסית?

כאלה אחרי תאונות, שכל הפרצוף של האוטו הלך (או החלק האחורי)

אבל החלק הפנימי שלהם נשאר שלם.....

לא, אני אבדוק את האופציה הזאת תודה.

עוד?

פורסם

הלו, מדובר פה ברכב שנת 2008 שהעלות שלו הינה לכל הפחות 200 אלף שח (בהנחה ומדובר בלקצ'רי קצר, ארוך פרמיום או לקצ'רי יעלה יותר), על איזה צביעה הומייד אתה בדיוק מדבר ?

להערכתי הגסה, עלות הקונסולה בפירוקים לא תעבור את ה700 שח, לא חושב שזה סכום שווה בשביל להתחיל פירוקים צביעות ליטושים בלאגן וגם אם זה יצא יפה, בסוף זה יחזור להיות מכוער.

מדובר פה בג'יפ, שאני לא בטוח לגבי מה שיעבור בחיים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...