Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי ריקשה ואני רוצה לדעת איזה מתח יוצא מהמגנטו (מהמנוע)?

ומאיפה אני יכול להשיג קויל בשבילה?

תודה!

פורסם
יש לי ריקשה ואני רוצה לדעת איזה מתח יוצא מהמגנטו (מהמנוע)?

בכול שנותי מעולם לא שמעתי על יצרנית בשם "ריקשה".

תהיה יותר ספציפי ונוכל לעזור, אל תצפה שנדע דברים סתם כך בעל פה. הרי גם אתה לא בא לחנות ברגים ואומר למוכר "תן לי בבקשה בורג" - נכון? בוודאי תצייד אותו במידה, אורך וכו'.

טיפת השקעה/מחשבה: תעלה כיתוב מדויק של כל הרשום ע"ג המגנטו. אולי מכאן נוכל להמשיך.

פורסם
בכול שנותי מעולם לא שמעתי על יצרנית בשם "ריקשה".

תהיה יותר ספציפי ונוכל לעזור, אל תצפה שנדע דברים סתם כך בעל פה. הרי גם אתה לא בא לחנות ברגים ואומר למוכר "תן לי בבקשה בורג" - נכון? בוודאי תצייד אותו במידה, אורך וכו'.

טיפת השקעה/מחשבה: תעלה כיתוב מדויק של כל הרשום ע"ג המגנטו. אולי מכאן נוכל להמשיך.

האמת, הנחתי שבפורום של רכבי אספנות ידעו מה זה ריקשה, אבל לא חשוב..

הרכב, הוא של חברת PIAGGIO והדגם הוא VespaCar P2.

ע"ג המגנטו לא רשום כלום, אבל הנה תמונה של הקויל:

attachment.php?attachmentid=210605&stc=1&thumb=1&d=1281875410

פורסם
האמת, הנחתי שבפורום של רכבי אספנות ידעו מה זה ריקשה, אבל לא חשוב..

הרכב, הוא של חברת PIAGGIO והדגם הוא VespaCar P2.

ע"ג המגנטו לא רשום כלום, אבל הנה תמונה של הקויל:

attachment.php?attachmentid=210605&stc=1&thumb=1&d=1281875410

גש לעופר אבניר בר"J הסדנא בתל אביב הם היבואנים של פיאגו לארץ ויש להם עדיים מלא חלקים לריקשות תפנה לאתי במחסן חלפים היא מטפלת בחלפים לדגמים ממש ישנים בהצלחה אגב תתמקח על המחיר בד"כ הם עושים בין 20 ל50 אחוז הנחה על החלפים הישנים

:lol: :lol: :lol:
פורסם
גש לעופר אבניר בר"J הסדנא בתל אביב הם היבואנים של פיאגו לארץ ויש להם עדיים מלא חלקים לריקשות תפנה לאתי במחסן חלפים היא מטפלת בחלפים לדגמים ממש ישנים בהצלחה אגב תתמקח על המחיר בד"כ הם עושים בין 20 ל50 אחוז הנחה על החלפים הישנים

אחלה תודה אבל אני בכלל לא בטוח עדיין שהקויל פגום... היום בעזרת השם נדע בוודאות.

• תוכן חדש...