Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט בכל שבת, אני מגיע לשטחים כאלה ואחרים, בהם יש חולות טובעניים (כמו חול של ים)

נמאס לי כבר לצאת מהרכב, לפתוח ונטיל עם חולץ ונטילים, לפחד שהונטיל יעוף לתוך החולות, להחזיק שקית עם 20 ונטילים ספייר, ולנפח בעזרת הקומפרסור כשאני יוצא מהשטח.

איך מורידים במהירות אוויר, מלבד לתקוע ציפורן/מברג/מקל להסרת האוויר מהונטיל?

מלבד חולץ הונטילים, יש שיטה נוספת? אחרת?

לנפח בחזרה יש קומפרסור, יש תחנות דלק קרובות, יש חברים שיש להם קומפרסורים.

אבל איך אני אוריד אוויר בעצמי ובמהירות?

תודה לכל המגיבים והעונים.

(לכל מתחכמי ה"תחתוך את הצמיג עם סכין" וכ'ו, תימנעו מלהגיב בצורה הזו וכשתעשו כן, תיזכרו במילה שקיפות")

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

חפש tire deflator

או מורידי אויר אוטומטיים

שם חברה spawn אוסטרליה בשימוש אצלי כשנתיים ללא תקלות חיבור לונטיל וזהו ניתן להמשיך בנסיעה כאשר הם מחוברים אך לא מומלץ

מחיר 400 חנות "גתוס"

4 צמיגים 31X10 מ34 psi ל15 כ45 שניות

פורסם

אין "בעייה" עם זה מלבד הזמן הארוך שזה לוקח.

ואם אתה עם חבר או בת זוג, אז נכון, הם יורידו במקביל אלייך והזמן יתקצר.

אבל לפעמים מורידים הרבה מדי, לפעמים התהליך מייגע.

חשבתי לעצמי שבטח המציאו איזשהו מכשיר לא פרמיטיבי כמו מקל ארטיק, או במקום להביא שני שעונים למדידה, שבכל אחד מהם יש את הפין המוכר לכולנו.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

האמת שחיפוש קצר העלה ומצאתי מה שחיפשתי.

אבל משהו לא ברור לי שם.

כתוב שניתן לכוון עי"י הברגה, ובכך מעלים, או מורידים, את הרמה של יחידות הניפוח.

השאלה היא, איך אני יודע כמה זה 7 (למשל) או כשאני בחולות, 3 - 4?

במה שמצאתי אין הסברים שם.

פורסם

אולי אם תעלה קישור למוצר שמצאת נוכל להבין על מה מדובר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סליחה טעיתי באיות שם המוצר

בבקשה מבחן השוואה

http://www.parksoffroad.com/prodreview/deflatortest/staun/staun.htm

אוקי, נפלא.

יש מחירים?

ראיתי ולא מצאתי.

פורסם
יש את זה במחיר 295 + 20 שקל

http://www.4x4.co.il/shop/productDetails.aspx?categoryId=4&subCatId=17&productId=263

או זה ליד הבית שלך:

http://www.e-shetach.co.il/pl_product~scv5~17~71.htm

כבר אמרתי לך בעבר כמה שאני יכול לסמוך עלייך? כמה שאתה תותח?

איכשהו, תמיד אני רואה אותך מציל פה אנשים, עם תשובות נהדרות, חדות ומצויינות.

תותח כבר אמרתי?

עוד שאלה, אם כבר שיגעתי אותכם:

כשאני מחבר את הנטיל הזה, הוא לא יוריד מעבר למה שכיוונתי אותו?

אם למשל כיוונתי אותו לעשרה יחידות ניפוח, ולא עצרתי אותו בזמן, הוא ימשיך להוריד לי את האוויר נניח ל- 8? 7? או שכל המטרה והייעוד של הקסם הזה הוא לעצור כמו ש"תכנתו" אותו?

פורסם

הפורק לחץ הזה ניתן לכיוון ללחץ מסויים, ובגלל זה מחירו היקר.

יש סוג זול בהרבה, אבל הוא לא יודע לעצור את זרימת האוויר, ולכן משתמשים

בשיטת מדידת זמן (ניסוי וטעייה בפעם הראשונה ).

לדוגמא, מתחילים בלחץ X ואחרי 45 שניות מגיעים ל X-Y, שזה הלחץ הרצוי.

דוגמא לפורקים זולים שניתן לחברם כמחזיק מפתחות.

http://www.amazon.com/Quick-Air-Tire-Deflators-Silver/dp/B001CM2PNK

פורסם

התעלקות, ושאלה לידע כללי:

האם קיים התקן אפטרמרקט שמאפשר לנהג לשלוט על לחץ אוויר מתוך הקבינה (כמו במשאיות צבאיות)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תשיג לך פקקי מתכת ותרכיב אותם במקום פקקי הפלסטיק לאחר שהוצאת את הונטילים ממקומם וזרקת אותם לפח. מכאן והלאה הריקון מהיר מאוד וגם הניפוח קצר יותר. זה המצב אצלי כבר יותר מעשור.

אם אעשה כך, שלוש שניות לאחר שאנעל את הרכב שלי ואעלה הביתה להתקלח, פוף, ייעלמו להם הפקקים.

כבר רצו פה שירשורים כאלה ואחרים, על חברים יחפים, שרצו למטה ורדפו אחרי כל מיני ילדים כאלה ואחרים.

מתאים? נראה לכם הגיוני?

אגב, מישהו שמתעסק עם שטח (קצין בצה"ל) העלה בפני רעיון מעניין:

אם לא תרצה לאבד את אותם ונטילים, כשאתה עובד עם חולץ פקקים, פשוט תניח בד גדול או משטח מסויים כבסיס, ממש מתחת לידיים שלך כשאתה משחרר אוויר עם חולץ הונטילים.

כך שאם הוא יעוף, הוא מקסימום יפול למשטח שהנחת, ובינתיים תניח אצבע על המיקום שממנו יוצא האוויר, עד שתחבר מחדש את הונטיל.

רעיון לא?

• תוכן חדש...