Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח פקק של וונטיל, עדיף משהו קשיח, תבריג לתוכו בורג קודח מהסוג הקטן ביותר

ברגע שתבצע הברגה של הפקק, הבורג הקודח ילחץ את הוונטיל ויוריד אוויר לבד

צור לך 2 כאלה ותוכל לבצע הורדת אוויר בחצי מהזמן על כל צד של רכב

פורסם
קח פקק של וונטיל, עדיף משהו קשיח, תבריג לתוכו בורג קודח מהסוג הקטן ביותר

ברגע שתבצע הברגה של הפקק, הבורג הקודח ילחץ את הוונטיל ויוריד אוויר לבד

צור לך 2 כאלה ותוכל לבצע הורדת אוויר בחצי מהזמן על כל צד של רכב

רעיון נפלא, אהבתי מאוד.

בגלל הפשטות, בגלל החוכמה שבו, ככה לא צריך להזיע ולחכות ולהתרגז ולשבור אצבעות וכ'ו.

שאלה:

בפקקים מברזל, אותם אלה שנמכרים באיביי ושאפשר להשיג גם פה בארץ במחירים משעשעים, ניתן להבריג ברגונים קטנטנים כאלה?

אני לא אשאיר אותם קבועים ברכב, כי הם ייגנבו, אני פשוט אחליף ביניהם כפי שהוצע לי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

היי היי, אל תטרח על איביי, יש בכל פנצ'ריה מצויה פקקונים מברזל, הכי פשוט שיש.

בנוסף לבורג הקודח שתשים בראשו של הפקקון, יש לקדוח בצדדים חורים קטנים של 2 ממ בערך, ע"מ שיהיה לאויר לאן לברוח.

מדובר בפתרון שעלותו היא עלות חיפוש הפקקונים + השקעת זמן, אבל זה לא עוצר את האויר מלרדת וכן תצרך לעמוד ליד הרכב לחכות פרק זמן עד לקבלת לחץ האויר הרצוי

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חורים קטנים יכולים לשפר את מהירות הורדת האוויר אבל יש לך סיכון מפני שברגע שאתה עושה חורים אתה מוריד מהקשיחות של הפקק , בכל אופן אפשר לנסות, אולי עדיף לעשות חור בודד וכדי שלא יהיה באיזור ההברגה.

נכון אתה עדין צריך לחכות ליד הרכב, אתה מכיר רכב שזה לא ככה? כמובן בהתיחס לאמצעים קונוונציונלים.

נגיד ואתה רוצה להוריד דקה בכל גלגל חברת 2 כאלה בצד ימין ,קיצצת דקה שלמה תוסיף לזה את צד שמאל של הרכב קיצצת 2 דקות שלמות

2 דקות מהחיים זה לא קצת : )

יהיה נחמד אם כאות הוקרה תעלה תמונות של אותם פקקים אחרי שתייצר

פורסם

ואלה אהבתי.

קראתי ופשוט אהבתי.

בלי שמות ובלי מיקומים וכ'ו, אבל "ייצור עצמי" של הדבר הזה, הוא עדיין לא 290 שקלים, כמו בכל מיני מקומות

(שלא נזכיר את שמם וזכותם לדרוש גם 800 שקלים לכזה דבר).

אנסה השבת הזו בים, אם יצליח ואהנה מהתוצאות, אביא תמונות, הדגמה והסברים.

תודה רבה רבה.

נ.ב- בשיחה עם חבר בעל פנצ'ריה הוא אמר לי את המשפט הבא: 10 שקלים לארבעה פקקי ברזל, ובגלל שאתה אתה (כאילו מי אני בכלל?), אני אעשה לך את מה שאתה רוצה לבצע.

תמונות בקרוב.........

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אצלנו יש כמו מברג, אתה מסובב בתוך הוונטיל, ותוך פחות מחצי דקה האוויר יוצא ללחץ נמוך.

אני לא משתמש בזה בגלל שזה צריך "ניסיון", האוויר יורד לי יותר מדי מהר ואני לא משתלט על זה. אז אני מעדיף את הדרך הקלאסית.

פורסם

גם את זה ניסיתי, הונטיל עף לקיבינימט בתוך החול, אפילו התאמנעתי ליד תחנת דלק, פתחתי את כל הונטיל והוצאתי לגמרי, נתתי לאוויר לרדת טיפה וכשניסיתי להחזיר, עף לי הונטיל מהיד.

תסתכל באמצע השירשור על התובנות הנפלאות שהחברים כתבו לי, בקרוב איישם את הכל ואעלה תמונות

פורסם

ישנו מפתח שפותח את הונטיל בהברגה לא יודע איפה אפשר להשיג אבל יודע בוודאות שיש היה לי אחד כזה

נראה כמו מברג קטן

פורסם
ישנו מפתח שפותח את הונטיל בהברגה לא יודע איפה אפשר להשיג אבל יודע בוודאות שיש היה לי אחד כזה

נראה כמו מברג קטן

תודה על התגובה והעזרה וכ'ו וכ'ו, אבל אם תקרא בתחילת השירשור הזה, תבין שזה הדבר הראשון שעשיתי וניסיתי ולא בא לי על זה.

לא רק שאני יודע ומכיר והיה לי (ועוד יש לי) את זה, אלא שכבר איבדתי כמה כאלה.

לא מעוניין בשיטה הזו יותר.

(אם תקרא את השירשור תבין גם למה)

כמובן שאם יהיו לך שיטות לשיכלול ושיפצור הרעיונות וההצעות שהעלו פה בפניי הגאונים, אתה מוזמן, ואני אשמח.

פורסם

שמע, אני עובד עם מפתח ונטילים מיומי הראשון עם הג'יפים, יש לי בתא כפפות שקית עם שסתומים ופקקים, במידה ועף לי בחול.

כדי שהמפתח לא יעלם:

מחוררים אותו בידית, מכניסים חוט חשמל קשיח ותולים על הידית של ה4על4

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור כמובן שצקתי ידידי.

יש לי בג'ימני ארגז כלים קטן שבו יש כל מה שצריך לחילוץ וכ'.

אפילו הקדשתי תאון קטנטנן למפתח המדובר.

פשוט רציתי להגיד שאפילו את זה כבר עברתי ואני חושב על פיתרון אחר.

במקביל, אני אגדיל ואעשה כאתלה את המדובר, על מראה, עם שרשרת כמו בצבא, שתולים דיסקית.

עד שאשפצר את הרעיונות הנפלאים שנתנו לי פה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אומנם שירשור ישן ותגובתי אולי מאוחרת אבל יש מוצר מדהים של חברת ARB שנקרא :

E-Z Tyre Deflator

ראה בקישור המצורף - http://www.arb.com.au/products/general-accessories/tyre-accessories/

המוצר הזה משלב פורק לונטיל עם שעון לחץ אויר - מאפשר פריקת אויר מהירה נשלטת ומדוייקת כשאתה יכול לקבוע בדיוק את מידת הלחץ שאתה רוצה להגיע אליה וזאת ללא חשש לאובדן הונטיל. החיסרון שהמוצר לא זול.

יש לי אותו ואני משתמש בו דרך קבע ומאד מרוצה ממנו.

פורסם

פיייייייייייייי יאלה איזה עצלנים..

אצלי בסופה צמיג 31 אני פותח ונטיל אחד מחכה כמה שניות ואז פותח עוד אחד

ואם יש לידי מישהו ש-ישים עין על הראשון אז אני פותח עוד אחד

וככה בשתיי דקות הכל מוכן

ולמי שעף הונטיל בדרך שישתמש ביד ימין ולא בשמאל :wink:

צריך להיות באמת עם שתי ידיים שמאליות בשביל שהונטיל יעוף

מה קרה אתם ג'יפאים או מתלמדים?

ולמי שרוצה לקדוח חור בפקק ברזל ולשים בורג ולקדוח איזה חור קטנצ'יק שהאויר יצא

מה נראה לכם שהאויר יברח בקלות החוצה?

זה יקח פי עשר יותר זמן כי גם הפקק עדיין חוסם את האויר (למרות החור) ותמיד בלי הונטיל

האויר יצא הכי מהם אין שום דבר שיעכב אותו

ולמי שגם מעוניין לבדוק לחץ אויר בזמן ההורדה אז בודקים ישר בלי הונטיל וממשיכים להוריד לפי הצורך

• תוכן חדש...