Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו יש אקורד (הדגם לפני אחרון, שנים 2003-2008/9) והיא שותה 1 ל-12 בממוצע.

תשקול את האפשרות הזו...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

1\12 באקורד?! באיזה עולם וסיטואציה? בחיים לא נתקלתי באקורד שעושה 1\12 וגם לא 1\10, הייתה לי סיוויק שעשתה יותר.

הייתה לנו אקורד חדשה 2010 וגם שנת 2005 שניהם עשו צריכה ממוצעת של 1:8.

לפותח השרשור,רוב הרכבים בסגמנט הזה בעלי אותה צריכת דלק,הפאסאט,המונדאו,המזדה 6 וכן האקורד.

חוץ מהאקורד שנסעתי עליה המון ובדקתי צריכת דלק של 1\8 והמאזדה 6 החדשה בעלת אותו צריכת דלק שגם עליה נסעתי לתקופה של שבוע איני יכול להעיד על אף רכב שהוא יותר בזבזן או חסכוני.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הסוברו לא חסכונית, אבל הצריכה תלויה בתנאי הדרך ואופי הנהיגה, אותו הרכב יעשה אחת ל 8 בעיר מסויימת ו1 ל 14 בעיר אחרת עם אותו הנהג. להחליף רכב בשביל לשפר קילומטר לליטר לא תמיד חכם.

ד"א - הייתי ממליץ על פאסאט TDI 06-07 רמת גימור הכי גבוהה (LUXURY או HIGHLINE)

פורסם

אצלי המכונית עושה ממוצע של 8.5 ק"מ/לליטר , נתון זהה עשתה לי הB4 הקודמת ,אציין כי הנהיגה במכונית איננה מתונה אלא טמפרמנטית בלשון המעטה .

ההונדה אקורד עשתה אצלי בממוצע כ 10 ק"מ/לליטר, אני מניח שבנהיגה מתונה המכונית תעשה אפילו יותר .

פורסם

B4 אוכלת אחד ל-7 ואפילו פחות אם אתה לוחץ . פשוט אוטו צמא.

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

ללא ספק צריכת הדלק ב B4 היא לא נקודת החוזקה של הרכב.

אם תנהג מתון יותר בתוך העיר עם מזגן תוכל לעשות 1 ל 8.

רכבים זהים באוטו סגמנט לא יעשו בעיר עם מזגן הרבה יותר טוב מכך (נאמר בערך 1 ל9~10).

השאלה האם בגלל ההפרש הזה שווה לך להחליף רכב?

אם אתה נוסע הרבה אולי תשקול דיזל.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אפשרות אחרת - טויוטה פריוס.

בקשר ל"אותה הרמה" אני לא יכול להבטיח, אבל הוצאות הדלק יקוצצו ב 60% (בערך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנשים פשוט לא יודעים למדוד צריכת דלק.

אין שום סיכוי ששום אקורד בעולם תגיע לצריכת דלק של פיאט פונטו ולא משנה עד כמה רגוע תנהג בה.

צריכת דלק של 1:7 לרכב מנהלים זה רגיל והגיוני בהחלט ואין אף רכב מנהלים בגודל הזה שייתן צריכת דלק טובה יותר.

הדרך היחידה לשפר צריכת דלק ברכב ענק היא לשנות את המנוע - דהיינו לרכוש ב-90 אלף ש"ח רכב עם מנוע דיזל.

• תוכן חדש...