Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקחת רכב מהליסינג.כרגע אין מגבלה של צבע,גודל,דגם.

אני מחפש רכב קטן ומגניב לתל-אביב ובעל המראה הנכון.

עשיתי נסיעת מבחן על 308 ,C4 ,פוקוס.כולן כבדות. שילוב מנוע גיר מעצבן מאוד.

כמובן שיש את המזדה3.(אחרי מה שגימי קלרקסון כתב עליה ממש לא בא לי)http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/jeremy_clarkson/article824022.ece

טויוטה קורלה שהפשיטו אותה.

מה אתם הייתם לוקחים?

תודה מראש

פורסם

תתן קצת פרוט שימוש של הרכב מי יסע עליו למי מיועד משפחה זוג צעיר.

האוטו עם המראה התל אביבי וחסכוני זאת הסיאט איביזה יש להם אחלה של מבצעים בפחות מ100 אלף שקל.

אם אתה מחפש רכב משפחתי הונדה סיווק קורולה כמו שאמרת ואולי אפילו מאזדה 6 או סובארו B4

אבל תפרט על מה שאמרת בשורה הראשונה.

פורסם

מאזדה 3 בדגם ההאצ'בק יכולה להתאים.

גם טויוטה אוריס שאולי תחרוג טיפונת מהתקציב.

כמו שהציעו, אולי מכונית קטנה תתאים יותר כמו הפולו שציינו או הפביה בדגמים המאובזרים שלה.

פורסם

תשקול סיטרואן C3 - גם שווי השימוש יהיה יותר שפוי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לנסיעות רק בת"א וללא צורך ממשי בגודל (תא מטען, ילדים), אני הייתי מחפש בקטגוריה של ה"סופר מיני". האופציות שם הרבה יותר גדולות ומעניינות. אתה יכול למצוא רכב צעיר ומאובזר, ואפילו לחסוך בשווי השימוש. פז'ו 207, סיטרואן c3, פונטו גרנדה איבו, פולו ופאביה tsi, איביזה, פיאט 500, יונדאי i20, כל אלו צעירות, רעננות, ובטיחותיות, כאשר לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה, וזה כבר תלוי בהעדפה שלך.

בכל אופן אם החלטת להישאר בקבוצת המשפחתיות, גם אני מצטרף להמלצה על הפיאט בראבו שנראת ונוסעת הכי טוב מכל מה שהצגת כאן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...