Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלת פעם מכה מהמדרכה בעת חניה לא זהירה? מישהו "נישק" לך את האוטו ונפרדתם לשלום כי לא ראיתם עדות לנזק? יש לך מושג מה עבר האוטו בהובלה, לפני שקיבלת אותו "חדש מהחנות"? שמעת פעם את המושג "קצה שילדה" שמתלבש כמעט על כל דבר שכזה?

למה אתה סבור שגם אם אתה משוכנע שהשילדה נקייה, היא באמת כזו ? ברגע שלקונה ישנה אפשרות לבדוק את האוטו, אין שום סיבה להתחייב על כלום, ודאי על מה שאינך יכול לדעת בוודאות שהוא נכון.

פורסם
למה שהקונה יסמוך על המילה שלכם?

היכן ראית שביקשתי מהקונה שייתן בי אמון?

כתבתי שאני מתחיל את סיור הבדיקה איתו במוסך המטפל ברכב, שישאל שם מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה וזה חינם.

הלאה הולכים לכל מכון בדיקה שהוא בוחר ואם הוא רוצה אני מוכן לגשת איתו לפני הבדיקה הזו שבתשלום לכל מוסך או מכונאי לפי בחירתו.

אם הרכב צלח את כל זה, שיחתום לי על כך שהוא נבדק לשביעות רצונו, אני אאשר את קבל מלוא התשלום בעבור ברכב והחל מהרגע הזה העסקה סגורה וחתומה, אין יותר טענות כל סוג שהוא.

פורסם

ברגע שאתה לא רוצה להתחיב על תשלום הבדיקה עם יצא שיש שילדה פגועה לרכבך,האמון שלי אוטומטי יורד מהרכב ועובר לרכב הבא.

במקרה אני מוכר את שלי כרגע,ואנשים דווקא מקבלים יותר אמון בזה שאני חותם להם על שילדה נקיה.

רועי אין מצב שאתה לא מודע מה יש אוו אין לרכב שלך.

פורסם

עזוב לרגע אם אני יודע או לא מה יש או אין לאוטו שלי, אתה כנראה מבין ואני לא. הלאה, ראוי שתפנים שבדיקת הרכב היא פריבילגיה של הקונה. הוא בוחר את הבדיקה, סוגה ומיקומה והוא גם משלם בשבילה, בלי קשר לתוצאותיה. את האוטו שלי אתה כנראה לא תקנה ושנינו נצטרך ללמוד לחיות עם האכזבה הקשה הזו.

פורסם

המון אנשים נפלו עם הבטחות של שילדה נקיה,ובסוף הבדיקה הלכו הביתה בלי לסגור עיסקה, ופחות 500 שקל עלות הבדיקה.

אז עם יש אפשרות להגן על אותם ה 500 שקלים אז למה לא.

פורסם
ברגע שאתה לא רוצה להתחיב על תשלום הבדיקה עם יצא שיש שילדה פגועה לרכבך,האמון שלי אוטומטי יורד מהרכב ועובר לרכב הבא.

אמשיך לחיות נפלא גם עם האיום הזה.

ב- 15 השנים האחרונות כל כלי הרכב שלנו - למעט אחד - נמכרו עוד לפני שלב הפתק שעל החלון.

מי שלחוץ מוזמן להבטיח לקונה שלדה, גיר ומנוע נקיים - ואולי גם בילוי על חשבונו ב"מועדון החברים" שבכניסה לנמל ת"א.

אני מצליח למכור - במחיר מלא - גם בלי כל המבצעים האלה.

עריכה: רק לצורך הקוריוז, את ה- A4 הישנה שלי מכרתי לאדם שהגיע אלי בלי פתק דרך מכר משותף, האיש התחיל להזיל ריר למראה הרכב והוא החליט שהבדיקה מיותרת, הסברתי לו שהבדיקה מיותרת בעבורו, אבל אני לא מוכר בלי בדיקה (שכמובן לא גילתה דבר משמעותי) הרכב נמכר בכ- 20% מעל המחירון.

פורסם

אל תראה את המשפט הקודם שצטט בתור איום בכלל לא,לגיטימי שאני יגן על הכסף שלי בכול דרך שהיא.

על כול צדיק כמוך,יש 50 נוכלים ביד 2.

פורסם

אתה מפספס ת הנקודה:

מי שנוכל, יתחייב לך שהשלדה, המנוע והגיר תקינים, נגיד ותגלה שלא - אתה באמת חושב שהוא יעמוד בהתחייבות שלו? הרי מראש הגדרנו שמדובר בנוכל. האיש יכול באותה המידה להבטיח לרוכש הרכב שלו גם לילה עם אנג'לינה ג'ולי - נו אז מה? נראה לך שהוא ייקיים את זה? ואם לא אתה תתבע אותו - בשביל 500 ש"ח?

אדם ישר מראש יסרב לדרישה שלך, בדיוק מההנמקות שניתנו בשרשור.

יוצא מזה שיש לנו מצב קלאסי של הפוך על הפוך - דווקא אלה שלא מוכנים להתחייב לך הם הישרים - תחשוב על זה.

פורסם

בטח צריך לעשות כזה טופס. עם המוכר אומר שהרכב לא עבר תאונה,ועושים בדיקה ופיתום יוצא שהוא שיקר וסתם הקונה משלם על הבדיקה

פורסם

אל תיקח לבדיקה בלי התחיבות שאסי נקי ,החזרתי לעצמי לפני חצי שנה שתי בדיקות עם שתי מוכרים חארות .

כנראה מי שלא מתחיב באמת מסתיר איזה תאונה או משהו כזה .

• תוכן חדש...