Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שלום יש לי מצבר של VARTA רציתי למלא מיים מזוככים בשסתומים במצבר ניסיתי ליפתוח איפה שהשסתומים אך ללא הצלחה לאחר הרבה מאוד כוח הצלחתי לפתוח תמכסה אבל זה נראה כאילו הם בנו את המצבר שיהיה אי אפשר למלא מים בכול מקרה מילתי מים מזוככים וסגרתי, הסגירה היתה פחות חזקה בהרבה.

לאחר שבוע אני פותח את המכסה מנוע לבדיקה שיגרתית ואני רואה שאחד הקטבים מלא מלא בקורוזיה , לא הבנתי למה ואז ניזכרתי בטיות שעשיתי בניסיון להוסיף מים בכול מקרה לדעתכם זה בגלל זה ? ודבר שני איך אני מטפל בקורוזיה ומוריד אותה, שמעתי מים רותחים זה עוזר, אבל זה לא יהרוס תמצבר ?

פורסם

במידה והיו חוסר באלקטורליט במצבר אזי מצבר זה לקראת סיום חייו. מצברי ווארטה נחשבים מצברים ללא טיפול ואין צורך להוסיף מים מזוקקים.

כמה שנים המצבר מותקן ברכב ? האם מתח הטעינה תקין ? האם קטבי המצבר מהודקים היטב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המצבר וורטה (כחול?) הוא אטום לא אמורים לפתוח אותו ,לא יודע איך זה עובד אבל האדים לא אמורים לצאת או להישפך.

בדוק טעינה וחזק את הקטבים.

אצלי היה בקרניבל שנפ שהסריח והוציא קורוזיה והרבה ,הייתה גם טעינת יתר .

לאחר ההחלפה נעלמו כל הבעיות והוורטה הזה פתר את כל בעיות החשמל כולל הקורוזיה.

כנראה שהרסת את המנגנון הזה של האטימה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן כנראה הרסתי את המצבר, אבל בנתיים הרכב לא עושה בעיות בהנעה אז אני רוצה לנקות רק את הקורוזיה יש למישהו מושג איך ?

פורסם

יש משחה יעודית בחנויות (אדומה) אבל גם וזלין או גריז לבן יספיקו.

צריך לנקות טוב את הקטבים כי קורוזיה נוצרת כאשר המגע רופף.

פורסם

טיפ שקבלתי מחבר זה לשטוף את את הקטבים במים חמים.!

שאתה שופך את המים שפוך בזהירות רבה על מנת לא לפגוע בחלקים חשמלים.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

תערבב סודה לשתייה עם מים חמים זה יעשה את העבודה מצויין.

בכול מקרה במידה וקיימת קורוזיה שאינך מצליח להסיר אזי נסה בעזרת מברשת עם סיבים מפליז לנקות את הקורוזיה או בעזרת סקווטשברייד.

כמו כן בדוק את מפלס האלקטרוליט במצבר, במידה והמפלס גבוה מהנדרש אזי רוקן את העודפים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...