Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא היה אחרי מכונית שנכנסה למעגל תנועה....פתאום החליטה לעצור.....גם הוא עצר....אני לא הספקתי לעצור.....(היה גשם כביש חלק)......בקיצור נשבר לו רק פנס ערפל קטן ולא נראה לעין שקרה עוד משהו.......עכשיו אני לא הספקתי לעשות עוד ביטוח מקיף(האוטו היה אצלי רק יום 1 אחרי הקניה)...עכשיו היה לי רק צד 3 וחובה.....לאוטו שלי נגרם נזק בחזית ב2000 שקל(פיאט אונו 94)......שאני מתקן על חשבוני....עכשיו אני נהג צעיר והביטוח רוצה 1600 שקל השתתפות עצמית על האוטו של ההוא!!!!!! מה זה זה?........לא קרה לו כלום........התקשרתי עליו ואמרתי לו אחי בוא אני יתקן לך את הפנס על חשבוני ולא נערב את הפוליסה.....אז הוא ענה לי שיש לו קימוט בפח הפנימי שלא נראה לעין......והתיקון שלו יעלה 2000......כאילו שאין לי טעם לתקן לו את האוטו על חשבוני.....מה אתם אומרים לעשות????????????????.............

*הכותרת נערכה, אין צורך באלף נקודות, וגם בהודעה עצמה היה עדיף לחלק לפסקאות ולא לעשות כל פעם.........*

אהלן מה נישמע???.

פורסם

אתה אשם פעמיים.

פעם אחת בגלל שלא שמרת מרחק ונתקעת בו.

פעם שנייה כי לא עשית ביטוח מקיף (זה שהאוטו יום אחד אצלך - זו לא סיבה) - ועכשיו תישא בתוצאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חיכיתי שבוע בלי אוטו!(אתה יודע מה זה שבוע בלי אוטו לחולה הגה כמוני???)

רק כדי לסדר את העניינים עם הביטוח לפני הקנייה ולבדוק שהכל בסדר.

והקטע של אי שמירת מרחק....ועוד בגשם,עזוב.

בסופו של דבר אחי,מכל דבר לומדים.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

כן איזה טמבל הייתי עכשיו אני אוכל אותה באיזה 4000 שקל......................יא אללהההה

אהלן מה נישמע???.

פורסם

באיזה רכב נתקעת?

לפעמים הנזק נראה אפסי אבל הוא הרבה יותר ממה שנדמה לך

אפילו פנס חדש יכול להדיע ברכבים מסוימים ליותר מההשתתפות עצמית שלך

פורסם
באיזה רכב נתקעת?

לפעמים הנזק נראה אפסי אבל הוא הרבה יותר ממה שנדמה לך

אפילו פנס חדש יכול להדיע ברכבים מסוימים ליותר מההשתתפות עצמית שלך

פנס אחורי של פונטיאק טמפאסט - 3400 ש"ח .. :)

פורסם
אתה אשם פעמיים.

פעם אחת בגלל שלא שמרת מרחק ונתקעת בו.

פעם שנייה כי לא עשית ביטוח מקיף (זה שהאוטו יום אחד אצלך - זו לא סיבה) - ועכשיו תישא בתוצאות.

רוני

אין טעם לעשות ביטוח מקיף לפיאט אונו שנת 94 שהמחירון שלה הוא כה נמוך.

ביטוח צד שלישי מספיק במקרה הזה.

ואני בטוח שהוא יוכל להשיג חלפים לפיאט שלו במחיר מצויין אם רק יתאמץ.

פורסם

אתה אשם שלא שמרת מרחק..!!

איזה אוטו יש לו ?

תגיד לו שאתה תתקן אותו ושלא יערב את הביטוח

קח את האוטו למחסום ארז 400שקל גג עם זה מכת פח לא רצינית ..!

פורסם
אתה אשם שלא שמרת מרחק..!!

איזה אוטו יש לו ?

תגיד לו שאתה תתקן אותו ושלא יערב את הביטוח

קח את האוטו למחסום ארז 400שקל גג עם זה מכת פח לא רצינית ..!

מה הוא יעשה? יארגן לו שיגנבו לו את הרכב וככה הוא יקבל את כל כסף מהביטוח?

וגם צריך ביטוח חיים לפני - אתה דורש את כל אלה ממישהו שאפילו מקיף לא סידר לעצמו?

פורסם

יש לי רק חובה עכשיו שאני קורא את זה נראה לי שאני ירוץ לעשות ,לא מזמן נכנסתי בהונדה סיוויק חדשה ברוורס למרבה המזל לא קרה משהו רציני רק איזה שפשפוף קטן בצבע של הטמבון אבל הבחור בעל ההונדה היה בסדר אמר לי "לא נורא חפיף..".

פורסם
יש לי רק חובה עכשיו שאני קורא את זה נראה לי שאני ירוץ לעשות ,לא מזמן נכנסתי בהונדה סיוויק חדשה ברוורס למרבה המזל לא קרה משהו רציני רק איזה שפשפוף קטן בצבע של הטמבון אבל הבחור בעל ההונדה היה בסדר אמר לי "לא נורא חפיף..".

אני בדיוק מקדם עכשיו הצעת חוק להוריד אנשים כמוך מהכביש.

(אין לי שום דבר נגדך באופן אישי - אך אני חושב שאין סיבה שלא תקח אחריות על נזקים שאתה יכול לגרום לאחרים בכוונה או שלא...)

אם אין לך ביטח צד ג' - כנראה שגם לא יהיה לך כסף לשלם אם במקרה תכנס באיזה רכב ויגרם יותר משפשופון קטן.

נגיד שהיית נכנס ב-Panter (שאני לא מכיר אותו...) והיית גורם לו נזק שהיה גורם להורדת הרכב מהכביש (לא כ"כ קשה באונו 94')

סך כל הנזק שנגרם כ-15000 ש"ח.

אין לך לשלם, ול-Panter אין ביטוח מקיף ולכן הוא צריך לתבוע אותך בבית משפט לתביעות קטנות (איזה מזל שזה פחות מ-16000 ש"ח...)

בתביעות קטנות יש תוך ארוך והוא מחכה 9 חודשים לתורו....

וכל אותו הזמן הוא הולך ברגל...

ואז השופט פוסק 15000 ש"ח לטובתו, אבל למיודענו Itzik901 אין מאיפה לשלם....

אז Panter מחכה 30 יום ופונה להוצאה לפועל....

וכל אותו הזמן הוא הולך ברגל...

וההוצאה לפועל מזמינה את Itzik901 לחקירת יכולת, ופוסקת שהוא ישלם 500 ש"ח

כל חודש ב-30 חודש הקרובים....

וכל אותו הזמן Panter הולך ברגל...

מסקנה: אם אתה מתקמצנים על 70 ש"ח בחודש יותר טוב שלא תעלו על הכביש ותגרמו לנזקים שאין ביכולתכם לשלם

ואגב אם זה יכלל בביטוח החובה זה יהיה ה-ר-ב-ה יותר זול...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואם אני חייל בסדיר שנוהג ברנו 5 שנת 86 שהשיג בדרך לא דרך,ואין לו גרוש על התחת שעשה ביטוח זמני ב600 שקל ,וחייב אוטו כדי שלא יצטרך לתפוס טרמפים ליד רמאללה ,מה אז???

פורסם
ואם אני חייל בסדיר שנוהג ברנו 5 שנת 86 שהשיג בדרך לא דרך,ואין לו גרוש על התחת שעשה ביטוח זמני ב600 שקל ,וחייב אוטו כדי שלא יצטרך לתפוס טרמפים ליד רמאללה ,מה אז???

אולי השלב הבא יהיה שלא תחליף בלמים גמורים מאותה סיבה?

תחשוב רק על הסיכוי שתעשה תאונה, בה תגרום נזק קל לרכב של 400 אלף שקל (ויש הרבה כאלו) נזק "רק" של 40 אלף שקל. שלא להזכיר אופציה גם לכל ה400 אלף. עדיף?

צריך להיות אדיוט רציני בשביל לעלות לכביש בלי צד ג. זה יכול לסבך אותכם ברמה שאתם לא חושבים בכלל... אם יש לך כסף לדלק, אז תמצא גם כסף לצד ג. אם אתה לא רוצה לבטח את הרכב שלך כי זה לא שווה כלכלית זו זכותך ומדי פעם זו גם החלטה הגיונית. אבל לא לבטח צד ג זו טעות.

גיא

פורסם

גיא תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי עושה צד ג',אבל בימינו אף חברת ביטוח לא מוכנה לקבל כלום חוץ מאשראי ,והאשראי שלי על הפנים ,מזומן אין לי, אני עושה את זה בלית ברירה במקום להתלונן על אנשים כמונו ,אתם צריכים להתלונן על גובה סכום ביטוח החובה השערורייתי ,יש ארצות שזה ממש גרושים אצלהם.

פורסם
גיא תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי עושה צד ג',אבל בימינו אף חברת ביטוח לא מוכנה לקבל כלום חוץ מאשראי ,והאשראי שלי על הפנים ,מזומן אין לי, אני עושה את זה בלית ברירה במקום להתלונן על אנשים כמונו ,אתם צריכים להתלונן על גובה סכום ביטוח החובה השערורייתי ,יש ארצות שזה ממש גרושים אצלהם.

קח בחשבון שמצד אחד אני מתלונן כי אם אני אצטרך לרדוף 10 שנים אחרי מישהו בשביל לקבל כסף על נזק שהוא גרם לי זה יגרום לי לאיבוד של כסף ולעוגמת נפש.

אבל תחשוב שנתקעת בBMW 745. עשית נזק של 50K. הבחור תיקן על חשבון הביטוח שלו, לא מזיז לו כלום. עכשיו יש לך על הראש חברת ביטוח עם סוללה של עורכי דין שיושבת לך על הראש להחזיר 50K כמה שיותר מהר כאשר לך אפילו לא היה 600 שקל בשביל צד ג... קח הלוואה מהבנק של 600 שקל. תבקש עזרה מההורים, מאח או מכל גורם אחר. אם הברירה שלי תהיה אוטובוס\טרמפים\ללכת ברגל או לנהוג ברכב זול בשיא הזהירות אך בלי צד ג, אני אבחר באופציה הראשונה ולא אנהג ברכב שיכול לסבך אותי ברמה כזו.

ברור לי שהמצב לא קל אבל חייבים לקחת את כל הסיכונים בחשבון כאן.

גיא

• תוכן חדש...