Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ניסאן מיקרה שנת 2007 שעד כה שירתה אותי נאמנה.

לאחרונה החלו הבעיות הבאות בעת התנעה ראשונית: רעידות חזקות וסרחון עז בשילוב עם קפיצות סל"ד בין 1000 ל1200, במשך כ דקה וחצי ~ עד שתי דקות.לאחר מכן הכל מתייצב והאוטו נוסע בצורה תקינה (כמו כן סוחב מצויין וצריכת הדלק תקינה)

האם יש לכם מושג מה הבעיה? (האם זו בעייה מוכרת בדגם הנ"ל?), איך נית לפתורה + המלצה למוסך באזור רעננה - כפ"ס(רצויי רעננה) שיהיה אמין ולא יקר.

תודה מראש,

דניאל.

פורסם

ראשית, תודה על התגובה וניסיון לעזור!

מדוע לפי דעתך הבעייה נובעת דווקא מסלילי ההצתה?

ומהו סדר הגדול של המחיר של סליל כזה?

תודה,

פורסם

המחיר אל תתפוס אותי בלשון סדר גודל של 300-400 ש"ח ליחידה

עוד שאלה לגבי מזגן כש אתה מפעיל אותו יש איזהשהו שינוי בסיבובי מנוע?

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מוסך אמין ולא יקר ברעננה שידע להתמודד עם הבעייה?

תודה,

פורסם

סע למרכז שירות של קרסו שם נתקלו כבר 2000 פעם בתקלה כמו שלך וידעו לפתור אותה. אתה חושש ממוסך מורשה? נראה לך שאיזה חאפר באזה"ת ברעננה ייקח לך פחות כסף או אפילו ידע איך להתמודד עם רכב שכזה?

פורסם

ראשית כל אינני "חושש" כדבריך ממוסך מורשה ושנית מדוע אתה חושב שכל המוסכים האחרים ברעננה הם חאפרים?

נראה לי קצת הכללה.

המוסך היחיד שאני מכיר ברעננה שהוא מורשה ניסאן הוא מרתון, וההיכרות שלי אתו לא הייתה הכי מוצלחת בלשון המעטה.

אתה מכיר מוסך אחר?

פורסם

כנס לאתר של קרסו, צריכה להיות שם רשימה של מוסכים מורשי ניסאן.

אני למשל, גר בקריות - אבל מצפין לעכו בשביל מוסך טוב לפיאט. המוסכים בחיפה לא קורצים לי כלל.

אני מניח שנתניה היא גם אופציה עבורך. שווה לבדוק.

בכל מקרה היצרנים כיום מכינים מוצר מאוד מורכב שדורש מפרט מסויים. ברגע שמתחילים לשחק עם חלקים לא מקוריים, המצב רק הולך ומתדרדר. יש תקלה, מתמודדים איתה. זה קורה בכל רכב - אבל רצוי שאת הרכב יבחן מישהו שמוסמך לזה ע"י היצרן ויש לו את החלקים והכלים הנכונים לסדר לך את התקלה ולהחזיר את האוטו לקדמותו, גם מבחינת איכות החלקים שנמצאת בו.

• תוכן חדש...